2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Birde kızlar benden size tecrübeli bir anne tavsiyesi sezeryandan çok göğüs yarası için hazırlık yapın ben göğsümde uğraşmaktan bi bakmıştım dikişim iyileşmiş göğüs yarası insanı Lohusa lık depresyonuna da sokuyo

Krem kullanmaya nezaman baslasak, ewet yara olunca zor geciyomus

Bence nil zeynep daha güzel canim nil ismini cok severim de babamız koymaz bilge ece olabilir dedik bizde bakalim ne zaman karar vercez bilge ece mi selen ece mi daha guzel sizce
selenden ziyade selin daha hoş geliyo kulağa. tınısı daha hoş ve bence daha kibar. bizim kızımızın adı ece olacak inşallah. 13. haftadan beri ece diye seviyoruz bal dudaklımı

Ayyy kendime hayret ediyorum kafamda alerji oldum die umursamıyordum bitler çoğalmış.dun farkettim bitler dokuldu böyle ıyyyy dikkat edin kızlar çocuklara fazla yaklaşmayın dr a sordum ilaç kullan dedi paranıt aldım tekrar sordum tamam en uygunu o dedi 10 dk yıka tara dedi eczacı da beni biraz korkuttu tarım ilacı var bunun içinde dedi hala kararsızım kullanıp kullanmamakta dun uzum sirkesi ve suyu karıştırıp yıkadım taradım bitler ve sirkeler dokuldu ama yine var kaşınıyo kafam offf yaaa

Haftalarımız aynı ve ben de Öyleyim. Dün gece korktum ayağa kalkamadım çocuk düşecek şimdi diye. Öyle bi baskı hissi....

Aynen canım böyle çocuk çıkıcakmış gibi hissediyorsun , bende uzandım kalkmadım bi süre yerimden evde tektim birde o yüzden korktum

Saçını sirkele sonra streç film sar biraz terlesin. Havasız Kalsın bitler.

Evet benimde göğsüm çok kötü olmuştu şuan kullandığın bi krem varmı bende biranönce almak istiyorum ama hep unutuyorum

selenden ziyade selin daha hoş geliyo kulağa. tınısı daha hoş ve bence daha kibar. bizim kızımızın adı ece olacak inşallah. 13. haftadan beri ece diye seviyoruz bal dudaklımı
Tatlim bende selini begeniyordum ama anlami pek yok bodur bitki gür akan su demek selen varlik bolluk mujdeli haber demekmis o yüzden selen düşündüm

Tatlim bende selini begeniyordum ama anlami pek yok bodur bitki gür akan su demek selen varlik bolluk mujdeli haber demekmis o yüzden selen düşündüm
selini ben hep latinceden düşünüyorum canım. ay tanrıçası var "Selene" o değişe değişe latinceden ingilizceye almancaya Celine olarak geçmiş. Bizdeki hali de Selin Direk Selen de koyulabilir. Benim gözümde ikisi de aynı anlamda olduğu için öyle söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…