- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.281
Ay kızlar akşam yemeğe biber doğradım çok acıymış kaç kere elimi yıkadım çıkmadı elim yanıyor resmen çok acıyor
Uzme canim kendini, dogumdan sonra okadarda belirgin olmaz. Esinde moral olur sana, hic gizlemene gerek yok cnm bnmKeşke benim de Hoşuma gitse eşimden bile saklıyorum aynaya baktıkça psikolojim bozuluyor.
Krem kullanmaya nezaman baslasak, ewet yara olunca zor geciyomusBirde kızlar benden size tecrübeli bir anne tavsiyesi sezeryandan çok göğüs yarası için hazırlık yapın ben göğsümde uğraşmaktan bi bakmıştım dikişim iyileşmiş göğüs yarası insanı Lohusa lık depresyonuna da sokuyo
Bi bilsem fildir fildir donuyor icerdeBenim karnımdan sıksık ses geliyor ama bağırsak, mideden geliyor. Bebekten gelebileceğini hiç düşünmemiştim.Senin bebiş neler yapıyor içerde
bnm dr.um 36.hafta bitince kullan dedi gogusleri uyarmamak adinaKrem kullanmaya nezaman baslasak, ewet yara olunca zor geciyomus
Günaydın kızlar
bebeğin hareketi ile beraber karnından ÇIT diye ses duyan var mı?Duyduğuma cok eminim
selenden ziyade selin daha hoş geliyo kulağa. tınısı daha hoş ve bence daha kibar. bizim kızımızın adı ece olacak inşallah. 13. haftadan beri ece diye seviyoruz bal dudaklımıBence nil zeynep daha güzel canim nil ismini cok severim de babamız koymaz bilge ece olabilir dedik bizde bakalim ne zaman karar vercezbilge ece mi selen ece mi daha guzel sizce
Canim ilac zarar verir mi bilmiyorum ama bit taraklariyla tarasan cok mu yayilmis. Ben de cok korkuyorum izne ayrilirken butun ogrencilerle opustuk sarildik ve bazilarinda bit ooldugunu biliyorum sen doktora sor sirkeyle yikayip tarayanlar da var olmazsa dene bi
Ben Bebeğin daha yatağını almadım Kıyafetler de Öylece duruyor yıkamadım. Bu hafta Yaparım galiba. Bak senden daha kötüsü var gördün mü? :)
Haftalarımız aynı ve ben de Öyleyim. Dün gece korktum ayağa kalkamadım çocuk düşecek şimdi diye. Öyle bi baskı hissi....
Haklısın bak bugün yıkayayım ama işte ailem uzakta babamız heycansız Haliyle benim de içimden gelmiyor.Bak o zaman biraz daha rahatladımAma yapmamız gerekiyor sende hemen başla yoksa doğum zamanı hazır olmucak çantalar
Saçını sirkele sonra streç film sar biraz terlesin. Havasız Kalsın bitler.Ayyy kendime hayret ediyorum kafamda alerji oldum die umursamıyordum bitler çoğalmış.dun farkettim bitler dokuldu böyle ıyyyy dikkat edin kızlar çocuklara fazla yaklaşmayın dr a sordum ilaç kullan dedi paranıt aldım tekrar sordum tamam en uygunu o dedi 10 dk yıka tara dedi eczacı da beni biraz korkuttu tarım ilacı var bunun içinde dedi hala kararsızım kullanıp kullanmamakta dun uzum sirkesi ve suyu karıştırıp yıkadım taradım bitler ve sirkeler dokuldu ama yine var kaşınıyo kafam offf yaaa
Ultrasona niye almıyorlar?Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Kontrolden geliyorum. Yine almadılar beni ultrasona. Sadece nstye girdim. Bi problem yokmuş.
Evet benimde göğsüm çok kötü olmuştu şuan kullandığın bi krem varmı bende biranönce almak istiyorum ama hep unutuyorumBirde kızlar benden size tecrübeli bir anne tavsiyesi sezeryandan çok göğüs yarası için hazırlık yapın ben göğsümde uğraşmaktan bi bakmıştım dikişim iyileşmiş göğüs yarası insanı Lohusa lık depresyonuna da sokuyo
Tatlim bende selini begeniyordum ama anlami pek yok bodur bitki gür akan su demek selen varlik bolluk mujdeli haber demekmis o yüzden selen düşündümselenden ziyade selin daha hoş geliyo kulağa. tınısı daha hoş ve bence daha kibar. bizim kızımızın adı ece olacak inşallah. 13. haftadan beri ece diye seviyoruz bal dudaklımı
selini ben hep latinceden düşünüyorum canım. ay tanrıçası var "Selene" o değişe değişe latinceden ingilizceye almancaya Celine olarak geçmiş. Bizdeki hali de SelinTatlim bende selini begeniyordum ama anlami pek yok bodur bitki gür akan su demek selen varlik bolluk mujdeli haber demekmis o yüzden selen düşündüm
Gerek yokmuş. Öyle dediler. Üşeniyorlar heralde.Ultrasona niye almıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?