2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

evet heleki küçük karnım var diyorum bu halde bile ne oturup kalkabiliyorum ne sağa sola dönebiliyorum ay ne acayip bi ülkede yaşıyoruz burası yanıyo oraya dolu yağıyo ilginç nerden bilceksin cnm böyle olacağını sana da sürekli iş çıkıyo sen temizliyosun geri berbat oluyo bırak dağınık kalsın:):):)

bende ekmek hi yemiyorum sabahtan akşama kadar sadece 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum tatlıyı da kestim zaten midemi yakıyo mahvediyo acaba bende verdim mi aman almiim de vermesem de olur:)
Vermissindir canim cunku sen hic bir sey yemiyorsun
Ben gunde 3-4 dilim falan yiyorum yemesem tansiyonum dusuyor

Ufff o masaya hic çıkmadım

Geçmiş olsun canım Bende lansinoh aldım bu arada , çoğu kişi öneriyor işe yarıyormuş gerçekten

Ay bugun sabahki sinirimden mi ne cok huysuzum. Hic hoşlanmıyorum soylenen halimden ama elimde olmadan bit bit bit konusuyorum. Ayy kendimi kesicem.

Yoruldugumuzdanmidir nedir benim kiz da sisler durtuo sanki tünel açacak asagidan asagidan günde 1-2 oluyordu da dinlenmeye geçince daha sik olmaya basladi

3 gündür giremedim, kuzenimin kınası-düğünü derken
Herkes iyi, maşallahh.

Doğum yapan arkadaslarımız için çook sevindim, sağlıkla büyüsün melekleriniz
Çok sabırsızlanıyorum bende siz doğum yaptıkça ama azcık daha büyümeye ihtiyacımız var bizim

Dün doğuruyorum sandım, aşağıyı oydu resmen benim kız, canım öyle çok yandı ki bikaç dk.sürekli çığlık atıp durdum.
Tam hastane için kalktık, geçti normal hareketlerine devam etti sıpa Asırı hareketliydi maşallah

O an hem korktum geliyor diye hem öyle heyecanlandım ki anlatamam,
Gerçeğinde nasıl olucam hiiç bilmiyorum, hele eşimin dünkü halini düşündükçe kahkaha atıyorum
Perşembe gelse de kuzumu görsemmmm

Valla sorma canım ben siliyorum yağmurdan doludan batıyor.

Ne yapalım kısmet.

oy ne güzel bakayım çarşamba günü dr bana ne diyecek. normal istiyorum bir yandan da tırsıyorum. böle hop a sancı hastane derken bir anda oldu da bitti maşşallah olur inşallah
Canım acısıçok az kendini kasma derin nefes alıp verene kadar bitiyor.Ama kasma rahat ol bana yok çokacıdı ağladım dediler yok ya öyle değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…