- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.441
Canım benimde doğumuma sayılı günler kaldığına kimse inanmıyor.
Ama ilk kızımda da hiç kocaman bir karnım olmadı.
Hiç takma kafana ben halimden çok memnunum.
Bu şekilde zorlanırken çok büyük olsa ne yapardım Allah bilir.
Bu arada bu kadar saat dolu yağdığını ilk kez gördüm, hala yağıyor.
Ben cam siliyorum camlar batıyor.
Bana alttan muayene'yle ilgili birşey sölemedi yahaaaayarın bilgi verir heralde doğumla ilgili de konuşcaz zaten
Vermissindir canim cunku sen hic bir sey yemiyorsunbende ekmek hi yemiyorum sabahtan akşama kadar sadece 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum tatlıyı da kestim zaten midemi yakıyo mahvediyo acaba bende verdim mi aman almiim de vermesem de olur:)
Ufff o masaya hic çıkmadımEvet canım elle bakıyo açılma varmı diye daha once 2 kez bakılmıştı bunda biraz daha ileri bakti sanki sadece bebişin kafasının yerleştiği kasık bolgemde ağrı hissettim alt bölgemde acı olmadı
Çatı muayenesi düz masada değil catalda yapılıyo evet canım. Haklısın yeterince itici bi masa ama o masaya karşı çok kötü bakma normal olacaksa mecbur onun üzerinde dogurucaz.
Aklın yolu birdir canımCanim aldıkların çok güzel fakat dikkatimi hali çekti benim halimdann:))
Cümlemize inşallah canımCanım az zamanın kalmış o zamanayy ben bile heyecanlandım valla hayırlı doğumların olur inşallah
Miraç arkadaşımızdan haber yok mu kızlar?
Kızlaaar ağdaya gittim, ilk kez canım bukadar acıdı, derim çok incelmiş, yüzüldü biraz, hametan sür yoksa kabuk bağlar dedi :/ artık doğuma kadar tekrar çıksa bile ağda mümkün deil, jiletlerim.. Hala yanıyorum, tavsiye etmiyorum a dostlarbide lansinoh aldım göğüs için küçücük şey 22 tl, şimdilik hametan sürcem, doğuma 1 hafta kala lansinoha başlıcam, onu emzirirken sürebilirsin dedi
Korkulucak bisey yok canim ben hamileligin baslarinda ciktim vajinal ultrason icin bacaklarini ayirabilmek o masanin amaci. Tibbi bir gerec sadeceUfff o masaya hic çıkmadım
iyiyim cnm çok şükür ama oğlum biraz durgun biraz uzanayım en iyisi
Gözünü korkutma hic canım sadece pozisyondan dolayı bi rahatsız oluyo insan ama dedigim gibi kendinizi şartlayın olması gereken bu gibi, ve rahat bırakın kendinizi.Ufff o masaya hic çıkmadım
Benimki yandan yandan oyuyor. Çıkışı bulamadı bir türlü......Yoruldugumuzdanmidir nedir benim kiz da sisler durtuo sanki tünel açacak asagidan asagidangünde 1-2 oluyordu da dinlenmeye geçince daha sik olmaya basladi
seni patt diye yatıracak çatala ohhhh ohh canıma deysin
doğurmuştur bu saate o şimdi bebişini emziriyodur ne güzel :)
evet heleki küçük karnım var diyorum bu halde bile ne oturup kalkabiliyorum ne sağa sola dönebiliyorum ay ne acayip bi ülkede yaşıyoruz burası yanıyo oraya dolu yağıyo ilginç nerden bilceksin cnm böyle olacağını sana da sürekli iş çıkıyo sen temizliyosun geri berbat oluyo bırak dağınık kalsın:):):)
Canım acısıçok az kendini kasma derin nefes alıp verene kadar bitiyor.Ama kasma rahat ol bana yok çokacıdı ağladım dediler yok ya öyle değil...oy ne güzel bakayım çarşamba günü dr bana ne diyecek. normal istiyorum bir yandan da tırsıyorum. böle hop a sancı hastane derken bir anda oldu da bitti maşşallah olur inşallah
böyle giderse hepsini koyacağımOhh nasl guzeldir o cicileerr. Bende karar weremiyorum hastane cantasina hangisini koycagima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?