2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yap tabi ne var tatlıda. ben 3-4 günde bi yapıyorum muhallebi. şekerini yarım ölçü koyuyorum. üzerine ceviz fındık falan, oh mis gibi faydalı
Hehe benim tatli pek masum degil ama serbetli bi tatli napayim nefis yemek tariflerinde tatlilara girdim onu gordum yapasim geldi

Yeter içerde kaldıkları. maşallah kilosu da az değil inş en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın.

35.haftada 2 kilo (

Sorma canım çatlaklarım neredeyse göhsume dEyeecek.

Valla canım ben 6 kilo aldım fazla kilo almadığım halde çatladım çok değil ama yine de var biraz ve moralim bozuluyor gördükçe , en son 3 hafta önce tartılmıştım yarın kontrolde tartılıcam bakalım kaç kilo almışım

Gitsek te fark eden birşey olmuyor.

Her cuma gidiyorum.

Çok aşağıda bebek aha bugün doğar aha yarın diyorlar yok anacım ne gelen var ne giden.

Orası da öyle canım.
Ben senden baya umutluydum ha bugün ha yarın diye diye maaşallah durdu senin bıdık

Benim girdiğim normal doğumların hepsi çatalda oldu canım başka türlüsünüde görmedim.

maşşalah paşaya kilosu çok iyi sıktın kendini bu zamana kadar şimdide gelesi yok miniğin :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…