- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.481
Hehe benim tatli pek masum degil ama serbetli bi tatli napayim nefis yemek tariflerinde tatlilara girdim onu gordum yapasim geldiyap tabi ne var tatlıda. ben 3-4 günde bi yapıyorum muhallebi. şekerini yarım ölçü koyuyorum. üzerine ceviz fındık falan, oh mis gibi faydalı
revani miHehe benim tatli pek masum degil ama serbetli bi tatli napayim nefis yemek tariflerinde tatlilara girdim onu gordum yapasim geldi
Ay o ılık duş ilaç ilaç. Yoksa bu Sıcakta eririm ben.Kızlar biraz önce duş aldım soğuğa yakın ılık suylanasıl rahatladım anlatamam yaa , birde ufak bi vücut temizliği yaptım malum yarın doktor kontrolümüz var ehehehehh
sağol cnm sen hazırlamadın herhalde daha darısı sana olsun :):)
Canım ben de aynı şekildeyim. Elimizde değil daha çok terliyoruz. Kilomuz arttı. F valla ben kendimi hiç sevmiyorum artık. Neyseki az kaldıBenim terim hiç kokmazdı.çok ilginçtir hamilelikten mi bilmiyorum yada ben mi hassaslaştım sürekli kokuyor gibiyim.
Yok kizrevani mi
Yeter içerde kaldıkları. maşallah kilosu da az değil inş en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar kontrolden geldimm. Bebegim 2 haftada sadece 100 gr almış. Plasenta yaşlanması var denmisti 2 hafta once ,beslenmeme dikkat ettim ama faydası olmamış. 2800-2900 gr 51 cm ölçüldü. Uzun boylu bi kızım olacakmıs.suyumuz gayet iyi durumda. Catı muayenesi oldum korktuğum kadar yokmus sanırım biraz kendini buna hazırlamakla alakalı. Çok rahat bir normal dogum yapmamı bekliyomus doktorum.Duyunca cok sevindim. Ve 2.5-3 cm açılmam varmiş. Haftaya nst icin tekrar çağırdı. Bakalım benim kızım haftayı bekleyebilecekmi?
Sorma canım çatlaklarım neredeyse göhsume dEyeecek.Ben de 76 kilo olduuuummm55 kiloydum ben göbeğim harita gibi çatlak üstelik liearac kullanıyorum ama fayda etmedi hiç..
Alttan muayeneden niye bu kadar korkuyorsunuz kızlar?bende haftaya görücem oğlumu inşallah 1 aydır göremiyorumbide alttan muayene olucam yada olmicam işte bütün mesele bu olmak yada olmamak
Hiç çatlamayanlar var nasıl kıskanıyorum.Sorma canım çatlaklarım neredeyse göhsume dEyeecek.
35.haftada 2 kilokızlar sizlerin karnı da küçük mü benimki öyle sanki hiç 9 aylık gibi durmuyo her görende aynı şeyleri söylüyo bebek gelişmiyomu çok küçük kalmış beslenmemiş hiç eminmisin sağlıklı olduğuna gibi saçam sapan şeyler söylüyolar bana bende siz alışmışsınız davul gibi karna ondan size tuhaf geliyo diyorum valla merak ediyorum haftaya gidecem kontrole kilosu boyu ne durumda en son 32. haftada 1800 kilosu 42 cm boyu çıkmıştı
Sorma canım çatlaklarım neredeyse göhsume dEyeecek.
ayy bnmde bogazim hic durmuyor ya tatli tuzlu ne varsa goturuyrm:)))Sıkıntıdan hamaratligim tutuverdi bir tatli yapayim bari.
Amiiin caniim inşallahayy bnmde bogazim hic durmuyor ya tatli tuzlu ne varsa goturuyrm:)))
yarasin bebislerimize:)
Gitsek te fark eden birşey olmuyor.
Her cuma gidiyorum.
Çok aşağıda bebek aha bugün doğar aha yarın diyorlar yok anacım ne gelen var ne giden.
Benim girdiğim normal doğumların hepsi çatalda oldu canım başka türlüsünüde görmedim.hadi gözün Aydın canım, siz hazırlamadıkça ben stres oluyodum bana noluyosa:)
hametan sürdüm 2 kere, ama bacaklarım ayrık ayrık yürüyorum, akşam da arkadaşlara söz vermiştik, nası gitceksem bu halde :/
bi dakika yaa, normal doğum olunca çatalda mı doğuruyoruz oturuyo pozisyonda gibi??
Canım cahil cahil konuşuyolar takma kimseyi, 30 kilo alıp 2 kilo bebe doğuranı da gördük, 5-6 kilo alıp 4 kilo bebe doğuranı da, umursama boşverben de 12-13 kilo almış durumdayım şuan, geçen kaynanam diyoki 20 kilonun altında alırsan bebek zayıf olurmuş Dio :))
İnş bizde de işe yarar canım, ablamın göğüsleri yarılmıştı Biyandan emzirir Biyandan ağlardı :/
benimde aklımda canım, bide plasenta sorunuvardı ya, inş tez zamanda bize de haber verebilir..
Miracccccc nerelerdesin??
Oy oy cok tatli olmuslarr, becerikli annee. Ellerine sagliikk. Zor mu bende bsyler yapmak istiyorumdaHamisler oğluna kendi yaptığım sabun keselerimi sizinle. Paylaşmak istiyorum .. şimdi isimligini zimbaliyorim üstüne
Alttan muayeneden niye bu kadar korkuyorsunuz kızlar?
Kontrolden geldik biz. 3.200 kilo olmuşuz. Hala kanalda aynı yerinde, daha da aşağı inmemiş. Nstde hiç sancı çıkmadı. Dr bu durumda 1 hafta daha duracak gibi görünüyor dedi. Ama bugünden sonra doğsa da artık sorun yaşamaz, gelişimi tamamlandı dedi. Bi de doğum tahlillerini yaptırdı. Kan idrar verdim. çatı muayenesini şimdi mi haftaya mı yapalım dedi. Haftaya dedim.Belki haftaya kadar doğururum da muayeneden yırtarım die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?