- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.461
Ay bugun sabahki sinirimden mi ne cok huysuzum. Hic hoşlanmıyorum soylenen halimden ama elimde olmadan bit bit bit konusuyorum. Ayy kendimi kesicem.
çatal a çıkıyorsun canım ama merak etme dk sürmüyor. sonuçta çıplak önlük giyip doğum yapacağız çatal yüzünden bu kdr strese girmeyin.Kızlar acil bisi sorcam lütfen cevap verin ya cati muayenesi normal sedyede mı oluo yoksa o lanet çatal denen sandalye gibi seye mı cikilio bilenler lütfen acil Cvp
Kızlar benim için dua edin de artık sağlıkla doğurayım kızımı. Çok bunaldım vallahibıktım hastanelerden, doktorlardan ...
3 gündür giremedim, kuzenimin kınası-düğünü derken
Herkes iyi, maşallahh.
Doğum yapan arkadaslarımız için çook sevindim, sağlıkla büyüsün melekleriniz
Çok sabırsızlanıyorum bende siz doğum yaptıkça ama azcık daha büyümeye ihtiyacımız var bizim
Dün doğuruyorum sandım, aşağıyı oydu resmen benim kız, canım öyle çok yandı ki bikaç dk.sürekli çığlık atıp durdum.
Tam hastane için kalktık, geçti normal hareketlerine devam etti sıpaAsırı hareketliydi maşallah
O an hem korktum geliyor diye hem öyle heyecanlandım ki anlatamam,
Gerçeğinde nasıl olucam hiiç bilmiyorum, hele eşimin dünkü halini düşündükçe kahkaha atıyorum
Perşembe gelse de kuzumu görsemmmm
Aksam esime danisacagim, o rahatlatir beni umarim. Canim. Bu ara maddi olarakta cok rahat degiliz kvler gelmedi hala.Canım sabah ki durumdan dolayı böylesin bence de , kim sinir olmaz ki allah aşkınabirde son haftaların haliyle daha hassas oluyor insan bence o özelde ki doktoruna yarın bi git derim canım ne olur ne olmaz için rahat eder hem kızını görünce
Aksam esime danisacagim, o rahatlatir beni umarim. Canim. Bu ara maddi olarakta cok rahat degiliz kvler gelmedi hala.
Dogsaydi kiziim....
Allah mutlu mesut etsin inş. kuzenini canım.
Demek herkeste belirtiler hemen hemen aynı.
hadi gözün Aydın canım, siz hazırlamadıkça ben stres oluyodum bana noluyosa:)kızlar hazırladım çantamızı çok şükür ama çok yoruldum ya inşallah gereksiz yada eksik bişeler koymamışımdır:):)bezini de koyarken açtım baktım minicik lan bu senin popona pipine olurmu bi bak dedimçok tatlıydı benim takasım geldi oyy kendimi çok yorgun ve bitik hissediyorum neyseki üstümden bi yük kalktı şimdi hazır ve nazır bi şekilde oğlumu bekliyoruz
hametan sürdüm 2 kere, ama bacaklarım ayrık ayrık yürüyorum, akşam da arkadaşlara söz vermiştik, nası gitceksem bu halde :/Ay cannim keske yaptrmasaydin ama bi kere olmus . Bebisin pisik kreminden mi sursenn ayy insan kiyamazda onu acmayaben walla son bi aydir jiletliyrm her ciktginda. Derimiz cok hassaslasti bacagimoda ilik agda bandiyla almistim ama puturputur oldu we kasiniyo, yarin oburgun tirasliyim diyorum hemen cikio zatn bnmkiler sonra mecbur bacaklara ilik agda bandi yapstrcam
bi dakika yaa, normal doğum olunca çatalda mı doğuruyoruz oturuyo pozisyonda gibi??Evet canım elle bakıyo açılma varmı diye daha once 2 kez bakılmıştı bunda biraz daha ileri bakti sanki sadece bebişin kafasının yerleştiği kasık bolgemde ağrı hissettim alt bölgemde acı olmadı
Çatı muayenesi düz masada değil catalda yapılıyo evet canım. Haklısın yeterince itici bi masa ama o masaya karşı çok kötü bakma normal olacaksa mecbur onun üzerinde dogurucaz.
Canım cahil cahil konuşuyolar takma kimseyi, 30 kilo alıp 2 kilo bebe doğuranı da gördük, 5-6 kilo alıp 4 kilo bebe doğuranı da, umursama boşverkızlar sizlerin karnı da küçük mü benimki öyle sanki hiç 9 aylık gibi durmuyo her görende aynı şeyleri söylüyo bebek gelişmiyomu çok küçük kalmış beslenmemiş hiç eminmisin sağlıklı olduğuna gibi saçam sapan şeyler söylüyolar bana bende siz alışmışsınız davul gibi karna ondan size tuhaf geliyo diyorum valla merak ediyorum haftaya gidecem kontrole kilosu boyu ne durumda en son 32. haftada 1800 kilosu 42 cm boyu çıkmıştı
İnş bizde de işe yarar canım, ablamın göğüsleri yarılmıştı Biyandan emzirir Biyandan ağlardı :/Geçmiş olsun canımBende lansinoh aldım bu arada , çoğu kişi öneriyor işe yarıyormuş gerçekten
benimde aklımda canım, bide plasenta sorunuvardı ya, inş tez zamanda bize de haber verebilir..Keşke haber verebilseydi.
Evet canım,
Okudum geçmişi bende farkettim herkes aynı seyi yaşıyor.
Okuyunca rahatladım zaten, çünkü aklım kalmıştı gitsem mi acaba doktora diye.
Evet yoruldun heralde canım , çantanı hazırlamışsın bitirdin sonunda hayırlı olsun
Sagol canim benimOyy canım yaa strese girme , inşaAllah kocişin akşam geldiği zaman konuşup rahatlarsın biraz tatlımmm
ben de bu haftasonu yaptırıcam. eğer sonradan çıkarsa doğuma kadar yani, jilet milet halledicem.Kızlaaar ağdaya gittim, ilk kez canım bukadar acıdı, derim çok incelmiş, yüzüldü biraz, hametan sür yoksa kabuk bağlar dedi :/ artık doğuma kadar tekrar çıksa bile ağda mümkün deil, jiletlerim.. Hala yanıyorum, tavsiye etmiyorum a dostlarbide lansinoh aldım göğüs için küçücük şey 22 tl, şimdilik hametan sürcem, doğuma 1 hafta kala lansinoha başlıcam, onu emzirirken sürebilirsin dedi
bence 40ı doldurursun canım erken doğmasınlar zamanında sağlıkla doğsunlarYa ne kadar güzel son günlerin. İki hafta kalmış. Heran hersey olabilir:) Belirtiler doğumun yaklaştığını gösteriyor. Benim oglusumunda hareketleri yavasladi son günlerde azar azar hareket ediyor. Bu zamana kadar gelmişim bir ayi geçiremez oldum şaka gibi. Şu Mayıs bi gitseydi basimdan. Bu seferde haziran çok yavaş geçer:) anne olmak nasilmis ay hem korku hem heyecan sağlığı iyi mi nasıl dogacak. Her hareketimden şüphe ediyorum zarar vericem die korkuyorum.haziranda kontrolum var. Icime erken gelecek gibi doğuyor yarın yikayim diyorum kıyafetlerini. Ama sağolsun ankara yağışlı sabahtan belli yağıyor kurumalari sıkıntı :)) bende Görür muyum 38. Haftayiiii
gözünüz aydın canım oğluşuna maşallahKontrolden geldik biz. 3.200 kilo olmuşuz. Hala kanalda aynı yerinde, daha da aşağı inmemiş. Nstde hiç sancı çıkmadı. Dr bu durumda 1 hafta daha duracak gibi görünüyor dedi. Ama bugünden sonra doğsa da artık sorun yaşamaz, gelişimi tamamlandı dedi. Bi de doğum tahlillerini yaptırdı. Kan idrar verdim. çatı muayenesini şimdi mi haftaya mı yapalım dedi. Haftaya dedim.Belki haftaya kadar doğururum da muayeneden yırtarım die
Inşallah canım ama bana hep öyle geliyor nedense sabırsızlık işte:)bence 40ı doldurursun canım erken doğmasınlar zamanında sağlıkla doğsunlar
ben de kızım için sabırsızlanıyorum ama erken doğmasını da istemiyorum. Hatta bırakmak da istemiyorum bazen. 42 hafta kalsın diyorumInşallah canım ama bana hep öyle geliyor nedense sabırsızlık işte:)
yap tabi ne var tatlıda. ben 3-4 günde bi yapıyorum muhallebi. şekerini yarım ölçü koyuyorum. üzerine ceviz fındık falan, oh mis gibi faydalıSıkıntıdan hamaratligim tutuverdi bir tatli yapayim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?