2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ay bugun sabahki sinirimden mi ne cok huysuzum. Hic hoşlanmıyorum soylenen halimden ama elimde olmadan bit bit bit konusuyorum. Ayy kendimi kesicem.

Canım sabah ki durumdan dolayı böylesin bence de , kim sinir olmaz ki allah aşkına birde son haftaların haliyle daha hassas oluyor insan bence o özelde ki doktoruna yarın bi git derim canım ne olur ne olmaz için rahat eder hem kızını görünce

Kızlar acil bisi sorcam lütfen cevap verin ya cati muayenesi normal sedyede mı oluo yoksa o lanet çatal denen sandalye gibi seye mı cikilio bilenler lütfen acil Cvp
çatal a çıkıyorsun canım ama merak etme dk sürmüyor. sonuçta çıplak önlük giyip doğum yapacağız çatal yüzünden bu kdr strese girmeyin.

Kızlar benim için dua edin de artık sağlıkla doğurayım kızımı. Çok bunaldım vallahi bıktım hastanelerden, doktorlardan ...

İnş. canım en hayırlı ve sağlıklı zamanda gelir.

Ben kendi adıma bugünden ümitliyim ama gelmedi. :)

Hatta gel Ela gel gel gel diye çağırdım ama tık yok.

Allah mutlu mesut etsin inş. kuzenini canım.

Demek herkeste belirtiler hemen hemen aynı.

Aksam esime danisacagim, o rahatlatir beni umarim. Canim. Bu ara maddi olarakta cok rahat degiliz kvler gelmedi hala.
Dogsaydi kiziim....

hadi gözün Aydın canım, siz hazırlamadıkça ben stres oluyodum bana noluyosa:)

hametan sürdüm 2 kere, ama bacaklarım ayrık ayrık yürüyorum, akşam da arkadaşlara söz vermiştik, nası gitceksem bu halde :/

bi dakika yaa, normal doğum olunca çatalda mı doğuruyoruz oturuyo pozisyonda gibi??

Canım cahil cahil konuşuyolar takma kimseyi, 30 kilo alıp 2 kilo bebe doğuranı da gördük, 5-6 kilo alıp 4 kilo bebe doğuranı da, umursama boşver ben de 12-13 kilo almış durumdayım şuan, geçen kaynanam diyoki 20 kilonun altında alırsan bebek zayıf olurmuş Dio :))
Geçmiş olsun canım Bende lansinoh aldım bu arada , çoğu kişi öneriyor işe yarıyormuş gerçekten
İnş bizde de işe yarar canım, ablamın göğüsleri yarılmıştı Biyandan emzirir Biyandan ağlardı :/
Keşke haber verebilseydi.
benimde aklımda canım, bide plasenta sorunuvardı ya, inş tez zamanda bize de haber verebilir..
Miracccccc nerelerdesin??

Evet canım,
Okudum geçmişi bende farkettim herkes aynı seyi yaşıyor.
Okuyunca rahatladım zaten, çünkü aklım kalmıştı gitsem mi acaba doktora diye.

Gitsek te fark eden birşey olmuyor.

Her cuma gidiyorum.

Çok aşağıda bebek aha bugün doğar aha yarın diyorlar yok anacım ne gelen var ne giden.

ben de bu haftasonu yaptırıcam. eğer sonradan çıkarsa doğuma kadar yani, jilet milet halledicem.

bence 40ı doldurursun canım erken doğmasınlar zamanında sağlıkla doğsunlar

Kontrolden geldik biz. 3.200 kilo olmuşuz. Hala kanalda aynı yerinde, daha da aşağı inmemiş. Nstde hiç sancı çıkmadı. Dr bu durumda 1 hafta daha duracak gibi görünüyor dedi. Ama bugünden sonra doğsa da artık sorun yaşamaz, gelişimi tamamlandı dedi. Bi de doğum tahlillerini yaptırdı. Kan idrar verdim. çatı muayenesini şimdi mi haftaya mı yapalım dedi. Haftaya dedim. Belki haftaya kadar doğururum da muayeneden yırtarım die

Merhaba kiiiizlar, arada girip okuyorum bakiyorum, dogurmadim ben de daha :) 3.065 kiloydu perşembe günü paşam, kucuk kucuk sancilar var cok yakin dogum haftaya yine randevu al bakalim dogurmazsan o zamana kadar dedi bakalim cuma yine gidicem.. Belim kasiklarim agriyo ama öyle çok da dogurcakmisim gibi diiiil
Sanki kaç kere dogurdum nerden biliyosam
Doğum yapanlara hayirli olsun benim gibi bekleyenlere de iyi beklemeler ehehehe

gözünüz aydın canım oğluşuna maşallah

Inşallah canım ama bana hep öyle geliyor nedense sabırsızlık işte:)
ben de kızım için sabırsızlanıyorum ama erken doğmasını da istemiyorum. Hatta bırakmak da istemiyorum bazen. 42 hafta kalsın diyorum daha güvenli olacağı hiçbi yer yok şu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…