2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar kontrolden geldimm. Bebegim 2 haftada sadece 100 gr almış. Plasenta yaşlanması var denmisti 2 hafta once ,beslenmeme dikkat ettim ama faydası olmamış. 2800-2900 gr 51 cm ölçüldü. Uzun boylu bi kızım olacakmıs.suyumuz gayet iyi durumda. Catı muayenesi oldum korktuğum kadar yokmus sanırım biraz kendini buna hazırlamakla alakalı. Çok rahat bir normal dogum yapmamı bekliyomus doktorum. Duyunca cok sevindim. Ve 2.5-3 cm açılmam varmiş. Haftaya nst icin tekrar çağırdı. Bakalım benim kızım haftayı bekleyebilecekmi?

Canim warda egilemiyorum, yada ayagimi cekemiyorum kendime. Esim warken o giydiriyo. Simdi babet giyiyorum hemen giyilenden ama terliyo ayaklarim iste. Sandaleti giyicm kocisle cikarken ama yakin yerlerede terlik denicem artik
havadar yazlık spor ayakkabı tavsiye ederim. ayağımda sıcaktan veya gebelikten şişme oldu ama hala spor ayakkabımı rahatça giyiyorum :)

çatı muayenesi sonucunda normal doğuma müsait haberlerini gördükçe moralim düzeliyor. çarşamba günü inşallah ben de olumlu haberlerle dönerim.

Bende çok terliyorum geceleri saç diplerim islak uyaniyorum.ki evim serin olmasına rağmen.
Bi ortam yok benim de kimi gün tembel tembel hiiic bisey yapmadan aksam ediyorum halim olmuyor kimi zaman da cosuyorum.bugün costugum günlerden.ev sil supur toz al.2 odanin camlarini sildim.insanlık için küçük ama benim için büyük şeyler
Şimdide dus almak bile zor gelio yatis halindeyiz...

maşşallah tosuncuğa kız nasıl verdin 2 kiloyu söylesene :)

maşşallah kilosu boyu yerinde miniğin bende haftaya çatı muayenesi olucam elle mi kontrol ediyo acı var mı acıpeki açıkma varmış ya hissettin mi sen sancın ağrın falan oluyomuydu

kızlar hazırladım çantamızı çok şükür ama çok yoruldum ya inşallah gereksiz yada eksik bişeler koymamışımdır:):)bezini de koyarken açtım baktım minicik lan bu senin popona pipine olurmu bi bak dedim çok tatlıydı benim takasım geldioyy kendimi çok yorgun ve bitik hissediyorum neyseki üstümden bi yük kalktı şimdi hazır ve nazır bi şekilde oğlumu bekliyoruz

Anladım canım atlatmışsın maşallah.çoğu gitmiş azı kalmış.bebişim tehlikede olsa bende senin gibi hiçbişey kaldırmam tabikide.ama minikin atlatmış maşallah tehlikeyi.çok sevindim buna.ben öyle hiç hamile gibi davranamadım ilk hamileliğimde öyleydi.ewet ablan tamda benim gibiymiş

Kızlaaar ağdaya gittim, ilk kez canım bukadar acıdı, derim çok incelmiş, yüzüldü biraz, hametan sür yoksa kabuk bağlar dedi :/ artık doğuma kadar tekrar çıksa bile ağda mümkün deil, jiletlerim.. Hala yanıyorum, tavsiye etmiyorum a dostlar bide lansinoh aldım göğüs için küçücük şey 22 tl, şimdilik hametan sürcem, doğuma 1 hafta kala lansinoha başlıcam, onu emzirirken sürebilirsin dedi

Ohh nasl guzeldir o cicileerr. Bende karar weremiyorum hastane cantasina hangisini koycagima

Kızlar acil bisi sorcam lütfen cevap verin ya cati muayenesi normal sedyede mı oluo yoksa o lanet çatal denen sandalye gibi seye mı cikilio bilenler lütfen acil Cvp

kızlar çantaya koyduklarımı yazayım da bi baksanıza eksik falan varmı

kendim için;
1 adet gecelik
2 adet pijama takımı
3 tane lohusa külodu 2 tane normal külot
1 adet emzirme sütyeni
göğüsucu kremi(lansinoh)
göğüs pedi
terlik
1 adet çorap
kırmızı-mavi taç
ped,

oğlum için;
1 adet hastane çıkışı
1 adet 5 li takım
1 adet tulum
1 adet uzun kollu çıtçıtlı body
1 adet kısa kollu çıtçıtlı body
2 adet patikli alt
10 tane bez
3 tane ağız bezi
ıslak mendil
yelek
2 adet penye battaniye
2 çorap
yüz örtüsü
pişik kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…