2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oy oy cok tatli olmuslarr, becerikli annee. Ellerine sagliikk. Zor mu bende bsyler yapmak istiyorumda
Yaparsın canım. Neden yapamayasin ben de ordan.burdan netten baka baka yapıyorum kopya çekiyorum oluveriyor bir de ben okul onceciyim elim yatkın ama.sende yaparsin malzeme alınca netten örnek bak tamam

Kızlar meleğimin uyku seti için sipariş veriyorum da kararsız kaldım şu ikisi arasında sizce hangisi kedicikli olan mı yoksa kız resimli olan mı ?

maşşalah paşaya kilosu çok iyi sıktın kendini bu zamana kadar şimdide gelesi yok miniğin :):)
Aynen öyle. Erken doğcak die korkumdan 1 haftadır çıkmadım evden, yattım çoğunlukla, şimdi de doğsun artık istiyom. Yürümeye başlayım ben en iyisi. Gerçi hastaneden dönerken yürüdüm 5 dklık mesafe die ve bıçaklar saplandı kasığıma.

Civil kargoyu bazen aksatıyo, 1 haftada gönderiyo.

Ay bugun sabahki sinirimden mi ne cok huysuzum. Hic hoşlanmıyorum soylenen halimden ama elimde olmadan bit bit bit konusuyorum. Ayy kendimi kesicem.
valla şu döneme kadar hamilelik depresyonuna girmedim hatta eşim normalden çok daha iyi oldun diyor (gerçi başta sinirlenince kasık ağrım oluyor çocuk rahatsız ediyordu ben de sakin olmayı öğrendim )
ama yani bu hafta ottan şeylere tartışasım var.
adam noldu söle diyo içimden geliyor diyorum sebepsiz kavga edip surat asasım geliyor.
çok cins oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…