2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

pembe olanı seç lütfeen ben çok severim pembeyi kızım olsaydı onu da pembeye boyayacaktım :):):):):):

kızlar bişe sorabilirmiyim şimdi ben nevresimleri yıkadım ama daha ütülemedim beşiğini hazırlarken yaparım diye düşündüm annem ve eşim daha şimdiden hazırlama beşiği diyolar çünkü doğumdan sonra annemde kalıcam gerek yok yatmicak doğar doğmaz dediler ne dersiniz

Kızlar bi sorum olacak bugün 37 haftalık oldu kızım kontrolümüz vardı doktor plesanta yaşlanmış dedi ayrıca kireçlenmiş yani 35. Hafta bebeğimin kilosu 2540 gr dı şimdi ise 2626 gr boyu ise 49.7 cm plrsanta yaşlanmasına bağlı olarak çok az kilo almış kordondan kan akımı yavaşlamış olabilir sezeryan la bebeği alabiliriz dedi başka bir doktora gittim bende çünkü normal doğum istiyorum o doktor ise kireçleme var ama normal doğumu bekleyebiliriz bi sorun olmaz dedi bebeğin gelişimi ona göre iyi kafam karıştı bu durumu yaşayan varmı aranızda Yada çevrenizde lütfen fikirlerinizi paylaşın çok panik oldum bebeğin gelişmesi ya durursa

Kızlar acil tansiyon kaç olmalı en yüksek ölçtüm 13 8 çıktı elim ayağım boşaldı bi mide bulantısı başladı feci bi ayran içtim

Kızlar acil tansiyon kaç olmalı en yüksek ölçtüm 13 8 çıktı elim ayağım boşaldı bi mide bulantısı başladı feci bi ayran içtim
çıkınca değil düşünce ayran içilir tuzlu.
benim tansiyona en seri müdahalem sarmısak yerim hemen çiğneyip ekmek arası bolcana.
gebelikte tansiyon yükselmesi riskli acile fln git baksınlar direk.

Normal bir insanda tansiyon 12 8 olmalı 14 8 den sonrası yüksek 9,5 düşük diye biliyorum Cnm ben ama normalde düşük çıkıyorsa yüksek bi deger 13. 8

ben varım canım. seninle dogum tarihleride aynıymış bebeklerimizin. bana doktorum geçen pazartesi plesanta yaşlanmaya başlamış dedi ama kan akımlarına baktıgında hiçbir sıkıntı olmadıgı için bebeği almaktan bahsetmedi. bugün gene gittim bebek geçen haftadan bu haftaya 13 gram almış gözüküyor fakat doktorum yan durdugu için sağlıklı ölçüm yapamadıgını söyledi. yani bir haftada kilo aldımı almadımı netleşmedi. ama gene kan akımlarına baktı ve hersey gene normal. ve bu kan akımlarında sıkıntı çıkmadıgı sürece bebeği erken almıycak. yani burda tek önemli olan kan akımları sanırım. sıkıntı çıkmadıgı sürece bekleyebilirz ve normal doğum yapabilrsin canım.

birde doktorum bana protein ağırlıklı beslen, ,iş yapma, sol tarafa yat, stresten uzak dur , sigara içilen ortamda asla bulunma dedi canım.

Valla bende hazırlamadım daha ben direk eve gelicem ama nevresim.geçirmek 2 dk boşuna toz olmasın dedim.

Aynen canim ya ben de 4 yasindaki kizimi alamiyorum o kadar ozledim ki kucagima almayi dogum yapinca kucakliycam doya doya Allah izin verirse

Canim sen hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyodun konusmus muyduk unuttum ben ortadoguda levent bey gidecem yarin nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…