2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canlar benimde 2 hafta önce plasenta yaşlanması var dendi hafta olarak ayniyız o zaman kızım 50 cm 2740 gr dı bugün tekrar kontrolüm vardı plasentada yaslanma devam ediyo ben beslenmeme çok dikkat ettim ama faydası olmamış 2800-2900 gr arası kilosu 51 cm boyu dedi kilo almamış dedim boyuna gittiğini uzun boylu olduğunu söyledi bende 2 hafta önceye göre 1 cm uzamış dedim. Bişey demedi. Zaten çatı muayenesinde 2.5-3 cm açılma görüldü diye onu kafama hiç takmadım.

O eski halimden eser yok şimdi :)
Hahah gayet guzelsin tatlim :))
bizde bu aksam esimle ilk evlendigimiz zamanlardaki resimleri actik. Diyo sen guzellestin. Cok zayifmissin ayy baksana yüzüne güzel mi şu halin falan demeye başladı dediim hoop o halimi begendin de aldin.
Ama simdi daha guzelsin dedi epey güldüm

Kızlar bugun calistigim devlet hastanesine gittim. Guya oradaki drdan daha boyle bir ilgi bekliyordum gununu vrrsin geleyim sezeryana diye. Onceki dr umun ceyregi etmez. Ne kullandigim ilaclari sordu ne sikayetin var mi dedi bebek 3700gr olmus 38+4teyim 40i bekle diyor karnim catlaktan gecilmiyor nstde 3 tane 80 sanci cikti 2 de 60 onemli degil dedi. Nstde bir bayanla konustuk 3200grmis bebegi 40 haftalik kucucuk karni var tek catlagi yok.

Su paranin gozu kor olsun param olsa devlete ne diye gideyim ya oranin personeli olmama ragmen kesilecek koyun muamelesi goruyorum. Bu hastane
Ilcede bir de 40 km uzak sancim olsa o bozuk surekli kaza olan yollarda gecenin ucunde nasil gidicem ben.

Heheh :) hep öyle olur zaten benimki de öyle somaliden gelmis gibiydin diyor Simdi bıngıl bıngıl her bi yanım

kaç günde bir doktora gidiyorsunuz artık..ben geçen hafta gitmiştim 2 gün sonra tekrar NST için gidecem..ebe her hafta gelmen gerek dedi..ilk gebeliğimde böyle olmamıştı ikinciler sezaryan da olunca sanırım daha riskli..

Kizlar cati muayenesi bende oldum tamamen sizin elinizde cok kastim kendimi ve canim acidi kendinizi rahat birakin cunku doktorum dogum asamasin da bunun cok sik olacagini ve kendimi alistirmamsi soyledi 1 cm acilmam var sizce ne kadar bekler bebisim

Allah hakkımızda hayırlısını versin ama hiç Öyle düşünme.doktoruna gelmek şans bence iki doktorumda özeldi biri 10 numara neler tavsiye ediyor nasıl muamele.ama.diğeri özel hastahanede ne ilaç söyledi ne ilgi ona kalsa sadece demir hapı alıyordum.nerede olursa olsun insanlık aldığı parayı haketme.

Devlet hastaneleri malesef öyle canım.insanın yüzüne bile bakmıyorlar.sen birde orada çalışmana rağmen böyle ise devlet hastanesinde doğum yapacaklara ve tüm hastalara allah yardım etsin diyelim ne diyelim.iyi doktora denk gelmek büyük şans.benim yolum bir kere düştü ilk hamileliğimde bi test için gitmiştim.sonra daha tövbe ettim.

[QUOcanım _Jelibon__, post: 41097379, member: 454950"]Gunlerimiz ayniymis canim :) sezeryan mi seninde?[/QUOTE]
Yok canim doktor acilmana bakicam dedi son ana kadar birşey demiyorum dedi ama kafasında kilosu da fazla dedi riskli olabilir dedi nasip bakalım

Merhaba anneler kontrolden geldim bugün bebeğim çok iyi maşallah netde ssancı yok kızım 3.500 kilo olmuş kafa yine kocaman :) haftaya salı günüm doluyormus sabah sekizde yine çağırdı çatı muayenesi yapabilirmis o vakte kadar dogurmassam tabi ayy bi heyecan bi heyecan topik topik olmuş bian önce gelse çok merak ediyorum Bu arada kasilmalarimd. CÇok sıklaştı bacagim ve kalcam düşecek gibi oluyor bazen ama sabir

Bence yıkamakla iyi etmişsin. Ütüle ama açma dolaba koy elinin Altında temiz temiz dursun. Kaç dk lık iş açmak sonuçta. Açıkta kalırsa toz olur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…