- 7 Mayıs 2015
- 80
- 146
- 13
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.541
Kızlar bi sorum olacak bugün 37 haftalık oldu kızım kontrolümüz vardı doktor plesanta yaşlanmış dedi ayrıca kireçlenmiş yani 35. Hafta bebeğimin kilosu 2540 gr dı şimdi ise 2626 gr boyu ise 49.7 cm plrsanta yaşlanmasına bağlı olarak çok az kilo almış kordondan kan akımı yavaşlamış olabilir sezeryan la bebeği alabiliriz dedi başka bir doktora gittim bende çünkü normal doğum istiyorum o doktor ise kireçleme var ama normal doğumu bekleyebiliriz bi sorun olmaz dedi bebeğin gelişimi ona göre iyi kafam karıştı bu durumu yaşayan varmı aranızda Yada çevrenizde lütfen fikirlerinizi paylaşın çok panik oldum bebeğin gelişmesi ya durursa
Canlar benimde 2 hafta önce plasenta yaşlanması var dendi hafta olarak ayniyız o zaman kızım 50 cm 2740 gr dı bugün tekrar kontrolüm vardı plasentada yaslanma devam ediyo ben beslenmeme çok dikkat ettim ama faydası olmamış 2800-2900 gr arası kilosu 51 cm boyu dedi kilo almamış dedim boyuna gittiğini uzun boylu olduğunu söyledi bende 2 hafta önceye göre 1 cm uzamış dedim. Bişey demedi. Zaten çatı muayenesinde 2.5-3 cm açılma görüldü diye onu kafama hiç takmadım.ben varım canım. seninle dogum tarihleride aynıymış bebeklerimizin. bana doktorum geçen pazartesi plesanta yaşlanmaya başlamış dedi ama kan akımlarına baktıgında hiçbir sıkıntı olmadıgı için bebeği almaktan bahsetmedi. bugün gene gittim bebek geçen haftadan bu haftaya 13 gram almış gözüküyor fakat doktorum yan durdugu için sağlıklı ölçüm yapamadıgını söyledi. yani bir haftada kilo aldımı almadımı netleşmedi. ama gene kan akımlarına baktı ve hersey gene normal. ve bu kan akımlarında sıkıntı çıkmadıgı sürece bebeği erken almıycak. yani burda tek önemli olan kan akımları sanırım. sıkıntı çıkmadıgı sürece bekleyebilirz ve normal doğum yapabilrsin canım.
Hahah gayet guzelsin tatlim :))O eski halimden eser yok şimdi :)
Heheh :) hep öyle olur zaten benimki de öyle somaliden gelmis gibiydin diyorHahah gayet guzelsin tatlim :))
bizde bu aksam esimle ilk evlendigimiz zamanlardaki resimleri actik. Diyo sen guzellestin. Cok zayifmissin ayy baksana yüzüne güzel mi şu halin falan demeye başladı dediim hoop o halimi begendin de aldin.
Ama simdi daha guzelsin dediepey güldüm
Bebeği dönmeyen anneler endiselenmeyin. 20 gündür gitmiyordum doktora bugün kontrolüm vardı. Dönmüş şükür. Darısı sizlerin başına
Kactaydi cnm randewunAyy canım benim de yarın kontrolüm var inşallah dönmüştürminnakım
pembe kız resimli olan cnmKızlar meleğimin uyku seti için sipariş veriyorum da kararsız kaldım şu ikisi arasındasizce hangisi kedicikli olan mı yoksa kız resimli olan mı ? Eki Görüntüle 1539031 Eki Görüntüle 1539032
Allah hakkımızda hayırlısını versin ama hiç Öyle düşünme.doktoruna gelmek şans bence iki doktorumda özeldi biri 10 numara neler tavsiye ediyor nasıl muamele.ama.diğeri özel hastahanede ne ilaç söyledi ne ilgi ona kalsa sadece demir hapı alıyordum.nerede olursa olsun insanlık aldığı parayı haketme.Kızlar bugun calistigim devlet hastanesine gittim. Guya oradaki drdan daha boyle bir ilgi bekliyordum gununu vrrsin geleyim sezeryana diye. Onceki dr umun ceyregi etmez. Ne kullandigim ilaclari sordu ne sikayetin var mi dedi bebek 3700gr olmus 38+4teyim 40i bekle diyor karnim catlaktan gecilmiyor nstde 3 tane 80 sanci cikti 2 de 60 onemli degil dedi. Nstde bir bayanla konustuk 3200grmis bebegi 40 haftalik kucucuk karni var tek catlagi yok.
Su paranin gozu kor olsun param olsa devlete ne diye gideyim ya oranin personeli olmama ragmen kesilecek koyun muamelesi goruyorum. Bu hastane
Ilcede bir de 40 km uzak sancim olsa o bozuk surekli kaza olan yollarda gecenin ucunde nasil gidicem ben.
Devlet hastaneleri malesef öyle canım.insanın yüzüne bile bakmıyorlar.sen birde orada çalışmana rağmen böyle ise devlet hastanesinde doğum yapacaklara ve tüm hastalara allah yardım etsin diyelim ne diyelim.Kızlar bugun calistigim devlet hastanesine gittim. Guya oradaki drdan daha boyle bir ilgi bekliyordum gununu vrrsin geleyim sezeryana diye. Onceki dr umun ceyregi etmez. Ne kullandigim ilaclari sordu ne sikayetin var mi dedi bebek 3700gr olmus 38+4teyim 40i bekle diyor karnim catlaktan gecilmiyor nstde 3 tane 80 sanci cikti 2 de 60 onemli degil dedi. Nstde bir bayanla konustuk 3200grmis bebegi 40 haftalik kucucuk karni var tek catlagi yok.
Su paranin gozu kor olsun param olsa devlete ne diye gideyim ya oranin personeli olmama ragmen kesilecek koyun muamelesi goruyorum. Bu hastane
Ilcede bir de 40 km uzak sancim olsa o bozuk surekli kaza olan yollarda gecenin ucunde nasil gidicem ben.
Bence yıkamakla iyi etmişsin. Ütüle ama açma dolaba koy elinin Altında temiz temiz dursun. Kaç dk lık iş açmak sonuçta. Açıkta kalırsa toz olur diyorum.kızlar bişe sorabilirmiyim şimdi ben nevresimleri yıkadım ama daha ütülemedim beşiğini hazırlarken yaparım diye düşündüm annem ve eşim daha şimdiden hazırlama beşiği diyolar çünkü doğumdan sonra annemde kalıcam gerek yok yatmicak doğar doğmaz dediler ne dersiniz
Canim sen hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyodun konusmus muyduk unuttum ben ortadoguda levent bey gidecem yarin nasipse
Benimki de ne zaman eski haline dönersin diyor Sağolsun çok destekçi!Heheh :) hep öyle olur zaten benimki de öyle somaliden gelmis gibiydin diyorSimdi bıngıl bıngıl her bi yanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?