2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz

Gözünaydın canım hayırlısıyla almışsın kucağına bebişini boyu ve kilosu da iyi maşaAllah Detayları bekliyoruz senden hastaneden sonra müsait zaman da inşaAllah

Arkadaslar derlerdi, gece kalkip biseyler yiyorum diye. Bende hic olmadi diyodum. Simdi uyumadan acikti oglusm. Tatli biseyler yedim. dahaada kipir kipir oldu. Bize bugun uyku yok. Zaten muayeneye gidecegim gunun gecesinde heyecandan uyuyamiyorum,uyudgumdada bikac saat sonra kalkiyorum. Yrn dr ne diyecek acaba

günaydın anneler,

Kızlar nişanım geldi, duşumu aldım doktora gidiyoruz lütfen dua edin bize.

Allaha emanet olun.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
dün arkadaşla konuştum nisandan 2 gün sonra doğurmuş. merak ediyorum hep öyle mi yoksa genelde nisandan sonra sancı ve su gelip aynı gün doğum oluyor mu

Kızlar hepinize çok teşekkürler . Allah sizlere de bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. İlk günün ve ilk çocuğun acemiliğini yaşıyoruz biraz. Bölük pörçük uyuduk. İyi şimdi çok şükür. Ekstra ağrı kesici de verdiler butonla 20 dkda bir basıp damardan alıyorum. O iyi geldi çabuk toparladım.

Rabbim hayırlısıyla tek avazda kurtarsın insallah dogumu yapmisindir herhalde guzel haberlerini bekkiyoruz darisi bizimbasimiza ben cok sabirsizim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…