2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz
Ay yaaa günlerimiz aynı sayılır bi pofuduk bir ben kaldıkgözün aydın canımm hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde büyüt bebişini.darısı bizim başımıza.

Bence yıkamakla iyi etmişsin. Ütüle ama açma dolaba koy elinin Altında temiz temiz dursun. Kaç dk lık iş açmak sonuçta. Açıkta kalırsa toz olur diyorum.

Annem de öyle dedi boşa toz olur diye işte bende heves ediyorum nevresim gećirip cibinliğini takmaya falan bugün söyledim de anneme tmm geçirriz nevresimi falan bi örtü sereriz komple o zaman dedi

benim sat a göre 20 gün var ona rağmen hala doğmadı die stres oluyorum bnm 5-10 gün kala ne yapacağımı çok merak ediyorum. bayağı sabır lazım sanırım :)

Annem de öyle dedi boşa toz olur diye işte bende heves ediyorum nevresim gećirip cibinliğini takmaya falan bugün söyledim de anneme tmm geçirriz nevresimi falan bi örtü sereriz komple o zaman dedi
Keyfine kalmış canım hevesini anladığımızı biliyorsun :))

Esimin isi nedeniyle mardin midyattaydik 2 yildir. Dr sikintisi yuzunden Ani bi kararla adanaya kvalidemin yanina geldim bir hafta önce . Ozel adana hasttanesi muzaffer sengul u cok ovduler.gecen hafta gittim. Yarin tekrar cagirdi.
Universalmis eski adi. O hastanede dogum yapan veya yapacak arkadas var mi

Evet ben orda yapıcam inşallah

Bende uyuyamıyorum hiç uykum yok içim sıkılıuo nedenini bilmiyorum daralıyorum yattığım yerden
valla ben uzanamadım da. uzansam uyuyakalıp tutulacak heryerim.
son dönem gerginliği ya herşeyden canım sıkılıyor. yabancı dizim var sezon finali de yaptı. zor günler için bekletiyorum 5-6 bölüm birikti. yarın oturup izlesem mi diye indirdim bilg e. çok daralırsam yarın harddisk e atıp tv den izleyeceğim inş.
evi o kdr toplamıştım dağıldı. ütülediğim kıyafetlerin stoğu bitti hepsi kirlendi yıkadım bugün yarın ütülemem lazım. evinde gene yine yeniden süpürülüp silinmesi lazım.
yarın gaza gelirsem inşallah halledeceğim en azından 4 te birini falan

[QUOçok gar"nazperver, post: 41118583, member: 184941"]benim sat a göre 20 gün var ona rağmen hala doğmadı die stres oluyorum bnm 5-10 gün kala ne yapacağımı çok merak ediyorum. bayağı sabır lazım sanırım :)[/QUOTE]
Ayy cok garip canım inşallah doğduğunu dagorucez sabir ddiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…