2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doktoru duydum canim ama hastanenin dogum servisi hakkinda bilgim yok ben ortadoguda levent beyde yapacam insallah

Günaydın güzel anneler Biz gece geç yattık sabah da erkenden uyandık , kalktığımda kızımla beraber çikolata kaçamağı yaptık birde süt içtim .. Şimdi tekrar uyumaya çalışıcam uykum gelmezse tekrar uğrarım buraya öptük kızımla sizleri

Kızlar nişanım geldi, duşumu aldım doktora gidiyoruz lütfen dua edin bize.

Allaha emanet olun.
maşallah allah yardımcın olsun.doğmuştur bebeğin sanıyorum bu saate kadar.panik yaptım yine sırada ben varım sanıyorum

bu gece herkes rahat rahat uyumuş sanırım :)

ben de direniyorum uyumamak için :)
Vallahi her zaman 5 defa çişe gitmek için uyansam da rahat rahat uyurdum. Ama bugün öyle bi dalmışım solumun üstüne kıpırdamadan sabah 6 ya kadar yatmışım. 6 dan sonra da sağıma yattım valla yeni Kalktım yine dönmeden uyumuşum. Ay nasıl güzelmiş uyanmadan yatmak. Bi de yüzüstü yatabilirsem. Çok özledim öyle uyumayı. Tek uyku poxisyonumdu çünkü

Teşekkürler umarım bizdede beslenme sorunu ciddi boyutta değildir çünkü 40 haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…