2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tecrubeli anneler bisi sorcaktim size ben ogluma ne yazikki mama takviyesi yapiyorum cunku sarilik baslangici vardi.suan da emiyo ama doymuyo gibi bende bugun iki gogsumu elimle sagdim 50 ml sut cikti.pompa alip sagsammi yoksa oglumun giguslerimi bosaltmasinimi saglasam bilemedim ama biraksam 1 saat memede kaliyo vide ustune doymuyi mama yiyo

benimde bu sabah aşağı mı indi ne kemiklerim resmen battı bir değişik oldu..

Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
canım yaaa...
bak ne güzel 3 kilo nerdeyse yavrucun...
maaşAllah barekAllah ona...
çok çok sevindim..
ayrıntılılarını muhakkak bekliyoruuumm :)
ve eklersen kızının fotosunu

ben çok sık yaşıyorum artık bu durumu... saatlerce sürebiliyor hatta..
merak içerisindeyim kanala mı girdi diye , bugün kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum...

Günaydın Kızlar :) burdan oğluma sesleniyorum ; bak annecim arkadaslarin teker teker annelerinin koynuna geliyor, haydi artik sen daha ne bekliyorsun paşam yaa!
oy ya yerim siziii...
daha da bekletmesiiin , gelsin inşaAllah en kısa zamanda canım benim :)

açılman vs. yok muymuş daha ? :)

oy ya yerim siziii...
daha da bekletmesiiin , gelsin inşaAllah en kısa zamanda canım benim :)

açılman vs. yok muymuş daha ? :)
Acilma hakkinda bisey demedi ama basi normal doguma uygun pozisyonda dedi. Suni sanciya yanit verebilir dedi. Ama kendi sancisiyla gelse keşke ddiye de ekledi . Siparis gibi olacak ama yarin babamin dogum günü yarin gelse cok güzel olurdu

hehehe gelsin gelsin yaa :))

güzel haberlerini bekliyoruz , hiç yokluyor mu arada sızı ağrı oluyor mu ? :))

Öyle mii demek benımde devamı gelebılır.. İnş girmiştir cnm haberını beklıyorum
gelebilir tatlım :)

geçen gece özellikle doğuracağım herhalde dedim...
baya sürdü... sonra geçti , bebek de hareketlı oluyor o zaman...

dün akşam daha da acıyordu ama geçen gecekine oranla daha kısa sürdü... :))
bir şeyler oluyor alt tarafta ama bakalım :)))

bugün ise gündüzden yokluyor ama çook hafif... :)))

hehehe gelsin gelsin yaa :))

güzel haberlerini bekliyoruz , hiç yokluyor mu arada sızı ağrı oluyor mu ? :))
Tabii arada karnımda tuhaf Şeyler oluyor. Kasılmam varmış nst de çıktı. Başını hissediyorum zorluyor sanki o zaman oturamıyorum yatamıyorum, sık sık tuvalete çıkıyorum. Bi de rahimdeki sinirlere dokunuyor sanırım bacak arasında elektrik çarpması gibi bişey oluyor.

hmm o elektrik çarpmasını hissediyorum bende bazen :))
kasılman da varmış ,
gelir inşaAllah hayırlı zamanda kuzucuğun... günün bu kadar az kalmış fazla beklemezsin sen inşaAllaahh:))

Bugün iki bacağımın baldır kısmına giren krampla uyandım. Çok acı vericiydi, gözümden yaş geldi o derece. Hala üstüne bastığımda ağrı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…