2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay ona çok şaşırdım ya...

kuzum benim nasıl oldu o öyle , iki hastanede de almamışlar...
gerçekten çok garip, devlette alması gerekirdi aslında ama neden öyle yapmışlar anlayamadım
Ay adam gevsek bi tipti. Gerek yok ultrasona dedi durdu. Gicik oldum. Baska doktora da randevu bulamiyorum. Dogana kadar gitmicem diyorum, sonra icim el vermiyor.

Ay adam gevsek bi tipti. Gerek yok ultrasona dedi durdu. Gicik oldum. Baska doktora da randevu bulamiyorum. Dogana kadar gitmicem diyorum, sonra icim el vermiyor.
normal öyle demen , hevesini kırmışlar , ama git bi görün..
olmadı randevusuz sabah erkenden git , kaç hafta oldu ultrasona girmedim de...
almaları lazım artık yani

slm kızlar nasılsınız bugünde doğum haberi aldık maşşallah darısı beklemedekilere özellikle pofuduk18 e ben gece sabaha kadar uyuyamadım mide yanmasından ve bulantıdan ilk aylar gibiydi sinirlerim bozuldu nerdeyse ağlicaktım hiç bişe fayda etmedi niye böyle tekrardan başladı anlamıyorum

bazılarında böyle olurmuş
Allah yardımcın olsun tatlım..

kıyamam yaa.. yorulmaz mısın , kaç kere gittin heyecanla

evet canim. Ozeldeki bu hafta bakicaz demisti ama para vermek istemiyorum. Cunku o doktordan da sogudum. Orada dogum yapmicam. Numuneyi deneyeyim bari yarin. Aksam esimden de fikir alayim da.
Adam da hakli bilmiyor ya, iki doktor da bakmadiysa demekki gerçekten gerek yok diyor. Bende anlattim soyle olabilir boyle olabilir allah korusun diye. Beni rahatlatmak icin az kaldi, bol bol gorursun kizini dedi.
O da sabirsizlaniyor. Bir gorsen cocuk gibi besigini falan salliyor kizimin konusuyor besikle gozleri falan doldu dun gece kiyamam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…