- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.721
Cnm bnce mutlaka gitmelisin. Son haftalar cok onemli kiii bizleri haftada bir gormek istiyorlar. Git gorun tatlımBi bakayim canim oyle deneyeyim. Ama cok da yoruluyorum, bıktım vallahi
Senin ki daha anlamlı olur o zaman 15'inde doğsabirde ayın 14'ü de olabilir babalar gününde doğsa da muhteşem olur dimiiiii
18i istiyorum ben de. doğumgünüm
Bnm sezeryan 16si 17si olabilir diodu bendemi 15 istesem15 haziran tarihi siparişlerimiz 3 tane olduuuuuu
Haklisin canim. Yarin gideyim numuneye bari...Cnm bnce mutlaka gitmelisin. Son haftalar cok onemli kiii bizleri haftada bir gormek istiyorlar. Git gorun tatlım
Ayy süper olur hem babalar günü hediyesi hemde evlilik yıldönümü hediyesi tuttum ben bu tarihi benim kız dönmez de sezeryan olursam bu tarihi istiyim bariiSenin ki daha anlamlı olur o zaman 15'inde doğsabirde ayın 14'ü de olabilir babalar gününde doğsa da muhteşem olur dimiiiii
Masallah canım gözün aydın çok.iyi rabbim bize de nasip etsin dualarin kabul.olsun İnşKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
14 ünde mi babalar günü ay keşke o gün doğsa ya süperolur hediyeden yırtardık bundan iyi hediye mi olur demi ama
Ayy süper olur hem babalar günü hediyesi hemde evlilik yıldönümü hediyesi tuttum ben bu tarihi benim kız dönmez de sezeryan olursam bu tarihi istiyim barii
ah yaa umarım içine siner artık bir yer...evet canim. Ozeldeki bu hafta bakicaz demisti ama para vermek istemiyorum. Cunku o doktordan da sogudum. Orada dogum yapmicam. Numuneyi deneyeyim bari yarin. Aksam esimden de fikir alayim da.
Adam da hakli bilmiyor ya, iki doktor da bakmadiysa demekki gerçekten gerek yok diyor. Bende anlattim soyle olabilir boyle olabilir allah korusun diye. Beni rahatlatmak icin az kaldi, bol bol gorursun kizini dedi.
O da sabirsizlaniyor. Bir gorsen cocuk gibi besigini falan salliyor kizimin konusuyor besikle gozleri falan doldu dun gece kiyamam :))
bende adana dan cnm fakat hiç fikrim.yok ben Medline selçuk doğan a gidiyorum yardımcı olmayı çok isterdimEsimin isi nedeniyle mardin midyattaydik 2 yildir. Dr sikintisi yuzunden Ani bi kararla adanaya kvalidemin yanina geldim bir hafta önce . Ozel adana hasttanesi muzaffer sengul u cok ovduler.gecen hafta gittim. Yarin tekrar cagirdi.
Universalmis eski adi. O hastanede dogum yapan veya yapacak arkadas var mi
Canım gözün aydın masallah bebisine çok.iyiKızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz
Kıyamam yaaSagol canim benim :)) baktim simdi yazdiklariniza, ahh keske olsaydi oyle birsey.
Az once esim aradi. Bi arkadasinin esi 7 aylik bebegi almislar, kordon mu kopmus, bisey olmus tam bilmiyorum da. Yazik.. Neyseki cocuk yasiyor. Kuveze koymuslar. Insallah sag salim cikar kuvezden.
Sukretmemiz lazim halimize, cok üzüldüm duyunca.
Hadi bakalım haberini bekliyoruz :)amin canım amiiin, illa 2 haziran olması şart değil tabiiiii , ama düşünürken 38 + 2 de doğum yaparım gibi hissettim sonra takvime bi baktım salı günü , salı günü eşimin izin günü...ayyy dedim ne güzel olur o gün doğsa
o gündür bugündür düşünüyorum gelir mi ki diye :)))
kuzumun okullar kapanmadan 10 gün önce de doğması gerekiyor ki babamızın babalık izni yanmasın
ne çok şey istiyormuşum ben böyle
Mümkün olduğunca yürüyüş yapıyorum ve evde sürekli yatmamaya çalışıyorum sürekli birşeylerle uğraşıyorum, yürüyüş gibi olsun diyeHerkese slmlar doğum yapanlarında gözleri aydın darısı başımıza.normal doğum bekleyenler neler yapıyosunuz yürüyüş dışında daha benim bebeğim yukarıda duruyor inmesi lazım artık dr yürü ve karnına biraz hafif hafif masaj yap dedi sizler nasıl bekliyosunuz sizede sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?