2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu bebekler beklenenden erken mi geliyor bana mı öyle geldi :) maşallah hepsine hoş gelmişler :) bizim de günümüz 11 inde ama çevremdeki herkes önce de gelebilir diyor beni korkutuyorlar. aslında çoğu şey hazır ama yine de çekiniyor insan. bebiş yaklaşık 1 hafta falan ilerde gidiyor. ne yapsam ki gerçekten erken gelebilir mi?

Senin ki daha anlamlı olur o zaman 15'inde doğsa birde ayın 14'ü de olabilir babalar gününde doğsa da muhteşem olur dimiiiii
Ayy süper olur hem babalar günü hediyesi hemde evlilik yıldönümü hediyesi tuttum ben bu tarihi benim kız dönmez de sezeryan olursam bu tarihi istiyim barii

ah yaa umarım içine siner artık bir yer...

ne yapsınlar erkekler için çok daha değşik bir süreç... çok tatlı oluyorlar :))
benimki de karnımı sevip doğurmayacak mısın daha diye sorup duruyor , çok merak ediyor o da haliyle :)

hahaha
ay çok güldürdünüz beni ilahiiii

ben bilmiyordum yaa demek 14 ü babalar günüymüş

buyrun alın benim tarihiiii , daha erkenini verin bana

bende adana dan cnm fakat hiç fikrim.yok ben Medline selçuk doğan a gidiyorum yardımcı olmayı çok isterdim

Kizlar biz ise geldik simdi, son toparlamalar:)

Dogum haberlerini aldikca heyecan basiyor. Herkesin gonlune gore istedigi zaman nasip etsin Allahim.

Benim gonlum 5 hazirandan yana:)

Bu arada babalar gunu 21 haziran, bilginiz olsun

Optum hepiniizi

Kıyamam yaa şükür tabi sonuna kadar sorunsuz geldik. Allah'ım kimseyi karnında da olsa evlâdıyla sınamasın. Inşallah hemen toparlar o minik de annesinin kokusunu alır

Herkese slmlar doğum yapanlarında gözleri aydın darısı başımıza.normal doğum bekleyenler neler yapıyosunuz yürüyüş dışında daha benim bebeğim yukarıda duruyor inmesi lazım artık dr yürü ve karnına biraz hafif hafif masaj yap dedi sizler nasıl bekliyosunuz sizede sorayım dedim

Hadi bakalım haberini bekliyoruz :)

Mümkün olduğunca yürüyüş yapıyorum ve evde sürekli yatmamaya çalışıyorum sürekli birşeylerle uğraşıyorum, yürüyüş gibi olsun diye masaj yapıldığını bilmiyordum Bilinçsizce sürekli karnımı okşuyorum demekki o da yardımcıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…