2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar daha önce doğum yapanlara bi sorum var. Geçen sene görümcem doğum yaptı bebeği battaniyesine silmişler hastane çıkışının battaniyesi kan olmuştu. havlu falan mı koymak gerekiyor bebeği silmek için yoksa hastanede başka bi şeye silmiyorlar mı?? Bilmemek zormuş

canım benimde çok küçük 6-7ay diyor gören en fazla. Hatta doktorum değişti clexan iğneyi söyledim oda coraspini sordu bende 32.haftada bıraktım diyince o kadar olduk yani hiç belli olmuyor bile dedi. bende 36.haftadaydım gittiğimde.bebek gelişimi ne durumda dedi bende haftasıyla uyumlu gidiyo dedim oda iyi o zaman dedi. Kontrol edince de dediğim gibi olduğunu gördü.

böylesi daha iyi canım gerçekten küçük karınla bile sıkıntı yaşıyorum yeri geliyor büyük olanlar daha sıkıntı çekiyordur Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar lohusa şerbetini dağıtmak için plastik bardak ve lastikli süslerini alabileceğim internet sitesi biliyor musunuz?

Ya ben hiçbirşey yapmıyorum tam tersine yatıyorum ilk fursatta.2 hafta öncesine kadar zaten çalışıyordum sürekli hareket halindeydim Ama bu haftalar keyif

Bizim ki aşağı indi de noldu şekerim 1 aydır kanalda takılıyor beyfendi. Dr teyzesi de 35. haftamızdan beri bugün yarın doğar diye diye beklentiye soktu beni.

Ben bu hareketleri yapmaya başladım bugün.

Kizlar ya kan sulandirici aspirini kacinci haftada biraktiniz konyada 35demislerdi adanadaki doktor gec kalmissin dedi acil dogum yapacak olsan seni direk universite hastanesine gonderirim risk alamam dedi korktum

Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Gozun Aydin canimmm , bi arkadaş daha vardi doğum yapan onun mesajini bulamadim alinti yapcaktim, ona da hayirli olsun.. Darisi bizlerin basinaaa ablamin arkadaşı benimle beraber hamileydi dun doğum yapmis o da sezeryanla, ayy gözlerim doldu duyunca yaa
Ayy bi de kizlar ben çok stres yapmaya basladim evet Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib edicek inşallah biliyorum ama agrilarim baslayinca bi huzursuzlasiyorum, elim ayagim titremeye basliyo soguk soguk terliyorum hemen basliyorum okumaya, bi acayip bi ruh hali var üstümde anneme kalsa günler sayili ya ondanmis ayy bi an önce o büyük gün gelse ve bitse itiraf ediyim ki çok korkuyorum

Ay aynen tatlım bi an once doğurayım diyorum sancım olunca gece falan. eşimi kaldırmaya korkuyorum yalancıdır sancı, ay şimdi nolcak ay gerçek mi ay geçicek mi sağa dön sola dön. Geçen gün sabaha kadar uyumadım hem ağrıdan hem telaştan. Sonra bayılmışım artık.

Ayy kuzum ayni cümle aklimdaydi Benim de acaba gerçek sanci mi yoksa yokluyo mu sadece acaba dogum baslar da ya anlamazsam ya ben dogumun geldigine ikna olana kadar bebegime bisey olursa diye düşünmekten uyuyamiyorum bazen uyuyorum yani daliyorum sonra hemen sicriyorum yine ayni huzursuzum hep Rabbim bi an once kavustursun bizi bebeklerimize, tecrübeli anneler diyor ya hep bu günleri ariycaksiniz uykusuzluk yorgunluk falan diye, bugünleri aramak istiyorum ben artik

Aynen canım benim. Bi an önce gelseler kuzucuklar. Yerleri çok rahat demek ki. Benim son gittiğim doktorun soylediği tarihe göre 5 gün var sata göre 11. seninde birşeyin kalmamış tamamlamana. Bakalım ne zaman teşrif edecek melekler. :)

Herkese selamlar arkadaşlar aranızda hamileliği sürecinde kortizonlu ilaç kullanan oldu mu dünden beri moralim çok bozuk Ben hamileliğin son deminde kullanmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…