- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.741
kızlar sizlerin karnı da küçük mü benimki öyle sanki hiç 9 aylık gibi durmuyo her görende aynı şeyleri söylüyo bebek gelişmiyomu çok küçük kalmış beslenmemiş hiç eminmisin sağlıklı olduğuna gibi saçam sapan şeyler söylüyolar bana bende siz alışmışsınız davul gibi karna ondan size tuhaf geliyo diyorum valla merak ediyorum haftaya gidecem kontrole kilosu boyu ne durumda en son 32. haftada 1800 kilosu 42 cm boyu çıkmıştı
Ya ben hiçbirşey yapmıyorum tam tersine yatıyorum ilk fursatta.2 hafta öncesine kadar zaten çalışıyordum sürekli hareket halindeydim Ama bu haftalar keyifHerkese slmlar doğum yapanlarında gözleri aydın darısı başımıza.normal doğum bekleyenler neler yapıyosunuz yürüyüş dışında daha benim bebeğim yukarıda duruyor inmesi lazım artık dr yürü ve karnına biraz hafif hafif masaj yap dedi sizler nasıl bekliyosunuz sizede sorayım dedim
Bizim ki aşağı indi de noldu şekerimAynı fikirdeyim hele işteyken vakit mi geçiyordu ne. ben nasıl dayanmışım 9 ay şu haftalar geçmiyor.hayır atraksiyonda yok kend bir o yana bir bu yana dolanıyor.vur bi aşağı tekmele geleyim mi filan de.üstlerde dolnıyor her görende daha aşağı inmemiş diyor.
Ben bu hareketleri yapmaya başladım bugün.Herkese slmlar doğum yapanlarında gözleri aydın darısı başımıza.normal doğum bekleyenler neler yapıyosunuz yürüyüş dışında daha benim bebeğim yukarıda duruyor inmesi lazım artık dr yürü ve karnına biraz hafif hafif masaj yap dedi sizler nasıl bekliyosunuz sizede sorayım dedim
Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Canim benim saglikla kavus bebegine insallah tamam ya ne zaman istiyosan o zaman gelsintövbe tövbeee
kız en son günüm 14 haziran , ne diye ben en geç doğuracaaamııışımmm :)))
hem ben kurmadım , devraldım
Pofudukkk senin bebis 42 haftada gelecekmis oyle diyoECD75de dogurmus, beklemedi bak. Hos bizim kız uyuşuk çıktı.
Dilini ısır kızPofudukkk senin bebis 42 haftada gelecekmis oyle diyosizle ugrasirken ben temmuzun ortasinda dogururmusumm
34. Hafta bıttığınde 35+0 da bıraktım cnmKizlar ya kan sulandirici aspirini kacinci haftada biraktiniz konyada 35demislerdi adanadaki doktor gec kalmissin dedi acil dogum yapacak olsan seni direk universite hastanesine gonderirim risk alamam dedi korktum
Gozun Aydin canimmm , bi arkadaş daha vardi doğum yapan onun mesajini bulamadim alinti yapcaktim, ona da hayirli olsun.. Darisi bizlerin basinaaa ablamin arkadaşı benimle beraber hamileydi dun doğum yapmis o da sezeryanla, ayy gözlerim doldu duyunca yaaKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Gozun Aydin canimmm , bi arkadaş daha vardi doğum yapan onun mesajini bulamadim alinti yapcaktim, ona da hayirli olsun.. Darisi bizlerin basinaaa ablamin arkadaşı benimle beraber hamileydi dun doğum yapmis o da sezeryanla, ayy gözlerim doldu duyunca yaa
Ayy bi de kizlar ben çok stres yapmaya basladim evet Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib edicek inşallah biliyorum ama agrilarim baslayinca bi huzursuzlasiyorum, elim ayagim titremeye basliyo soguk soguk terliyorum hemen basliyorum okumaya, bi acayip bi ruh hali var üstümdeanneme kalsa günler sayili ya ondanmis ayy bi an önce o büyük gün gelse ve bitse itiraf ediyim ki çok korkuyorum
Ayy kuzum ayni cümle aklimdaydi Benim de acaba gerçek sanci mi yoksa yokluyo mu sadece acaba dogum baslar da ya anlamazsam ya ben dogumun geldigine ikna olana kadar bebegime bisey olursa diye düşünmekten uyuyamiyorum bazen uyuyorum yani daliyorum sonra hemen sicriyorum yine ayni huzursuzum hep Rabbim bi an once kavustursun bizi bebeklerimize, tecrübeli anneler diyor ya hep bu günleri ariycaksiniz uykusuzluk yorgunluk falan diye, bugünleri aramak istiyorum ben artikAy aynen tatlım bi an once doğurayım diyorum sancım olunca gece falan. eşimi kaldırmaya korkuyorum yalancıdır sancı, ay şimdi nolcak ay gerçek mi ay geçicek mi sağa dön sola dön. Geçen gün sabaha kadar uyumadım hem ağrıdan hem telaştan. Sonra bayılmışım artık.
Ayy kuzum ayni cümle aklimdaydi Benim de acaba gerçek sanci mi yoksa yokluyo mu sadece acaba dogum baslar da ya anlamazsam ya ben dogumun geldigine ikna olana kadar bebegime bisey olursa diye düşünmekten uyuyamiyorum bazen uyuyorum yani daliyorum sonra hemen sicriyorum yine ayni huzursuzum hep Rabbim bi an once kavustursun bizi bebeklerimize, tecrübeli anneler diyor ya hep bu günleri ariycaksiniz uykusuzluk yorgunluk falan diye, bugünleri aramak istiyorum ben artik
Kizlar ya kan sulandirici aspirini kacinci haftada biraktiniz konyada 35demislerdi adanadaki doktor gec kalmissin dedi acil dogum yapacak olsan seni direk universite hastanesine gonderirim risk alamam dedi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?