2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayenn çok haraketliydı ayaklarınla kendını aşağı itiyor gıbı tepikliyordu. O baskı hissi bitince sol kasığım agrıdı bıkaç dakka akabınde. Ayenn olsun olsun. Mulletın bebişine bakmaya çalışmaktan kendimi alamıyorum yeter artık)

Canim elle cok zor olur sut cikmaz bence emzirmek en guzeli ama bi makine alsan emdikten sonra sagsan sutun artar benim o sekilde artmisti sutum

di mi yaa...

zaman azaldıkça çok merak etmeye başladık , çok bekletmesinler anneleriniiii :)

Merhaba kızlaaar. Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah.
Bizde kızımla 1 saat kadar önce kalktık. Kahvaltimizi yaptık uzaniyoruz koltukta, size bakıyoruz

Insallah bugün doğururum. Sancim falan yok ama
oy canım , bende doğurdun mu ki dedim :)

merak etme annesi doğurursuunnn , kızımız daha büyüyeyim azcık diyor :)

Hehe. SirriEyvan diodu, seni göremeyince öyle sandık kız, ümit dünyası işte
Sag kaburgamin ordan bi bicak saplanmasi var ama sanci degil bu tabi puuf. Dogursaydim artik. Pitir pitir doguruyor herkes. Sona kalan dona kalirmis kizim gelsene artiik

Sag kaburgamin ordan bi bicak saplanmasi var ama sanci degil bu tabi puuf. Dogursaydim artik. Pitir pitir doguruyor herkes. Sona kalan dona kalirmis kizim gelsene artiik
Ben de doğurmak istiyorum artık Son zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy

Ben de doğurmak istiyorum artık Son zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy
Artık doğabileceklerini bildiğimiz için geçmeyebiliyor zaman kuzum :)
aslında düşünmesek hiç , pat diye doğursak keşke di miii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…