2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Artık doğabileceklerini bildiğimiz için geçmeyebiliyor zaman kuzum :)
aslında düşünmesek hiç , pat diye doğursak keşke di miii :)
Ay ne güzel olur ama dediğin gibi aklımız fikrimiz onların doğmasında olunca geçmiyo günler sanırım. Ee napmak gerek, kendimizi oyalıcak bişiler mi bulsak. Doğum hazırlıkları oyalıyordu, şimdi onlar da bitti.

işte o yüzden acabalarım arttı senin hakkında

beraber doğuracağız diyordunuz ya :)))
yaren hanım beğenmiş yerini ne yaparsııınnn
Yaa sorma arada ben ittiriyorum asagi dogru cik kiz artik diye ama yok cikmaaam diyo icerde bi yerlere tutundu birakmiyor heralde

Hoşgeldin Canımm merak ettik seni maşallah güzel uyumuşsunuz .
Sagol canim benim :)) baktim simdi yazdiklariniza, ahh keske olsaydi oyle birsey.
Az once esim aradi. Bi arkadasinin esi 7 aylik bebegi almislar, kordon mu kopmus, bisey olmus tam bilmiyorum da. Yazik.. Neyseki cocuk yasiyor. Kuveze koymuslar. Insallah sag salim cikar kuvezden.
Sukretmemiz lazim halimize, cok üzüldüm duyunca.

Ben de doğurmak istiyorum artık Son zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy
Aynen öyle tatlim. 11 gun kaldi ha geldi ha gelecek insan stres oluyor :))

ben habire örgü örüyorum , ev işleri oluyor rutin zaten , yemektir filan gecirmeye çalışıyorum :)))
tabii boş kaldığım an kızım doğsa diyorum , cıkmıyor aklımızdan ne yapalım :)))

Ben Mayıs çıkmadan gelsin istiyorum.
Hep 15i geçerdi içimden ama olmadı, 25i de geçti.
Artık istediği zaman gelebilir.

Ama o zaman bugün ve ya yarın olsa fena olmazdi

Belli olmaz canım bakarsın 2 Haziran da doğurursun. Allah gönlüne göre versin inşallah
amin canım amiiin, illa 2 haziran olması şart değil tabiiiii , ama düşünürken 38 + 2 de doğum yaparım gibi hissettim sonra takvime bi baktım salı günü , salı günü eşimin izin günü...ayyy dedim ne güzel olur o gün doğsa
o gündür bugündür düşünüyorum gelir mi ki diye :)))

kuzumun okullar kapanmadan 10 gün önce de doğması gerekiyor ki babamızın babalık izni yanmasın
ne çok şey istiyormuşum ben böyle

şu kalan gün sayısını gördükçe heyecanım artıyor :)))

birde benim nedense içimden hep 2 haziran geçiyordu... ona da 1 hafta kalmış bugün fark ettim...
gelir mi kuzum o güne

Benden de bi Haziran 15 Kızım 'ın o tarihe yakın doğmasını istiyorum hep gönlümde o var Allah hepimizin gönlüne göre versin yaa

Ben de doğurmak istiyorum artık Son zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy
Aynı fikirdeyim hele işteyken vakit mi geçiyordu ne. ben nasıl dayanmışım 9 ay şu haftalar geçmiyor.hayır atraksiyonda yok kend bir o yana bir bu yana dolanıyor.vur bi aşağı tekmele geleyim mi filan de.üstlerde dolnıyor her görende daha aşağı inmemiş diyor.

hahaha

çıkacak bence , az kaldı... doktor 31 i diyordu sanki di mi , gelir inşaAllah o güne kadar :))
Evet canim doktor gelişimine göre öyle demişti. 3 hafta olacak ultrasona girmeyeli kizim kac kg oldu acabaa turk Jinekoloji Derneği bana karsi birlik olmuslar, gostermiyorlar kizimi

Evet canim doktor gelişimine göre öyle demişti. 3 hafta olacak ultrasona girmeyeli kizim kac kg oldu acabaa turk Jinekoloji Derneği bana karsi birlik olmuslar, gostermiyorlar kizimi
ay ona çok şaşırdım ya...

kuzum benim nasıl oldu o öyle , iki hastanede de almamışlar...
gerçekten çok garip, devlette alması gerekirdi aslında ama neden öyle yapmışlar anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…