- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.681
Ay ne güzel olur ama dediğin gibi aklımız fikrimiz onların doğmasında olunca geçmiyo günler sanırım. Ee napmak gerek, kendimizi oyalıcak bişiler mi bulsak. Doğum hazırlıkları oyalıyordu, şimdi onlar da bitti.Artık doğabileceklerini bildiğimiz için geçmeyebiliyor zaman kuzum :)
aslında düşünmesek hiç , pat diye doğursak keşke di miii :)
Yaa sorma arada ben ittiriyorum asagi dogru cik kiz artik diye ama yok cikmaaam diyo icerde bi yerlere tutundu birakmiyor heraldeişte o yüzden acabalarım arttı senin hakkında
beraber doğuracağız diyordunuz ya :)))
yaren hanım beğenmiş yerini ne yaparsııınnn
Belli olmaz canım bakarsın 2 Haziran da doğurursun. Allah gönlüne göre versin inşallahşu kalan gün sayısını gördükçe heyecanım artıyor :)))
birde benim nedense içimden hep 2 haziran geçiyordu... ona da 1 hafta kalmış bugün fark ettim...
gelir mi kuzum o güne
Gozunaydin canim Allah anali babali buyutsunKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Sagol canim benim :)) baktim simdi yazdiklariniza, ahh keske olsaydi oyle birsey.Hoşgeldin Canımmmerak ettik seni maşallah güzel uyumuşsunuz .
Aynen öyle tatlim. 11 gun kaldi ha geldi ha gelecek insan stres oluyor :))Ben de doğurmak istiyorum artıkSon zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy
ben habire örgü örüyorum , ev işleri oluyor rutin zaten , yemektir filan gecirmeye çalışıyorum :)))Ay ne güzel olur ama dediğin gibi aklımız fikrimiz onların doğmasında olunca geçmiyo günler sanırım. Ee napmak gerek, kendimizi oyalıcak bişiler mi bulsak. Doğum hazırlıkları oyalıyordu, şimdi onlar da bitti.
hahahaYaa sorma arada ben ittiriyorum asagi dogru cik kiz artik diye ama yok cikmaaam diyo icerde bi yerlere tutundu birakmiyor heralde
Kızlar nişanım geldi, duşumu aldım doktora gidiyoruz lütfen dua edin bize.
Allaha emanet olun.
amin canım amiiin, illa 2 haziran olması şart değil tabiiiii , ama düşünürken 38 + 2 de doğum yaparım gibi hissettim sonra takvime bi baktım salı günü , salı günü eşimin izin günü...ayyy dedim ne güzel olur o gün doğsaBelli olmaz canım bakarsın 2 Haziran da doğurursun. Allah gönlüne göre versin inşallah
Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Allah yardimcin olsun umarim en kısa sürede bebisine kavusursun insallahHerkes pıtır pıtır doğuruyor artik anlaşılan.
Bugün benim nisanimda geldi sancıların sıklasmasini bekliyorum. Dua ederseniz çok sevinirim
şu kalan gün sayısını gördükçe heyecanım artıyor :)))
birde benim nedense içimden hep 2 haziran geçiyordu... ona da 1 hafta kalmış bugün fark ettim...
gelir mi kuzum o güne
Aynı fikirdeyim hele işteyken vakit mi geçiyordu ne. ben nasıl dayanmışım 9 ay şu haftalar geçmiyor.hayır atraksiyonda yok kend bir o yana bir bu yana dolanıyor.vur bi aşağı tekmele geleyim mi filan de.üstlerde dolnıyor her görende daha aşağı inmemiş diyor.Ben de doğurmak istiyorum artıkSon zamanlar ne sıkıntılıymış böyle. Önceki aylar nası geçti anlamamıştım, şimdi zaman durdu sanki. Bi de sıcakk, uykusuzluk, batmalar, sancılar... Oyy oyy
Evet canim doktor gelişimine göre öyle demişti. 3 hafta olacak ultrasona girmeyeli kizim kac kg oldu acabaahahaha
çıkacak bence , az kaldı... doktor 31 i diyordu sanki di mi , gelir inşaAllah o güne kadar :))
Amin kuzucum yaa..Benden de bi Haziran 15Kızım 'ın o tarihe yakın doğmasını istiyorum hep gönlümde o var Allah hepimizin gönlüne göre versin yaa
ay ona çok şaşırdım ya...Evet canim doktor gelişimine göre öyle demişti. 3 hafta olacak ultrasona girmeyeli kizim kac kg oldu acabaaturk Jinekoloji Derneği bana karsi birlik olmuslar, gostermiyorlar kizimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?