2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Nolcak bu halimiz bilmem, hassaslastik iyicene yawrularimiz dogsaydi hayirlisiyla, firsat kalmazdi aglamaya sizlamayada

Doğru söledin yaa dimii bebişlerimiz doğsaydı onlarla uğraşırdık , günlerimiz de çok az kaldı heyecan da var nasıl bi süreç geçiricez onu da bilmiyoruz bu sıkıntılar da var tabii

Bende 1 aydır kilo alamıyorum. Bebiş alıyor ama. Dr a sordum son ay olur öyle dedi. Yediğimizi direk bebek alıyor, bize bişey kalmıyor demekki.

Bende öyle düşünüyorum canım , zaten fazla kilo da almamıştım şu ana kadar toplam 6.5 kilo almış oluyorum doğumdan sonra hepsi gider heralde

aynı bende de öyle oluyo işte bakalım hayırlısı olsun bu arada nette okudum şimdi doğumdan 1 2 hafta önce ortalama 1yada 2 kilo veriliyomuş haberin olsun :)

Bizim minikler doğum kanalına girmeye çalışıyorlar canım , bu arada kilo için dün hamilelik takvimimizde de yazıyordu bu aylar da normalmişdoktorum haziranın 2. haftasından sonra bekleriz artık doğmasını dedi canım ayın 15'inden sonra yani bende inşallah dedim adam duygularıma tercüman oldu sanki anladı 15'i gibi istediğimi

Nolamaaaz nolmaaaz . Ben burda 20 kgi devirmisken kabullenemem

Valla canım bende bilmiyorum herkes görüyor aaaaaa sen hiç değişmemişsin aynısın diyor bende sadece göbeklendim diyorum sende doğumdan sonra verirsin merak etme her insanın vücut yapısı bir değil , az kilo aldım ama çatladım bende.. Kilo aldığı halde hiç çatlamayan arkadaşlar var mesela

ben de bu haftasonu yaptırıcam. eğer sonradan çıkarsa doğuma kadar yani, jilet milet halledicem.
canım dünden beri bacaklarım ayrıl ayrık dolaştım bol krem sürdüm külot gitmeden bol bi pijama giydim bgn rahatladım şükür inş senin böyle olmaz

SusamSokagiSakini canım ben özel klinik'e gidiyorum 12. haftasından itibaren hep cd verildi tüm kontrollerde , özel hastanelerde nasıl oluyor bi fikrim yok ama burda giden arkadaşlarımız var yardımcı olurlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…