- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.761
Kızlar hepinize çok teşekkürler . Allah sizlere de bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. İlk günün ve ilk çocuğun acemiliğini yaşıyoruz biraz. Bölük pörçük uyuduk. İyi şimdi çok şükür. Ekstra ağrı kesici de verdiler butonla 20 dkda bir basıp damardan alıyorum. O iyi geldi çabuk toparladım.
Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Ben de gecen perşembe gitmiştim birşey kalmamış haftaya yine gel tabi bu arada dogurmazsan dedi, bakalim cuma gidicem bi daha, o gerdi beni bu kadar belki de, kendi ruh halimi cozemiyorum bi an deli gibi korkuyorum Vazgeçtim dogurmiycam kalsin içerde diyorumAynen canım benim. Bi an önce gelseler kuzucuklar. Yerleri çok rahat demek ki. Benim son gittiğim doktorun soylediği tarihe göre 5 gün var sata göre 11. seninde birşeyin kalmamış tamamlamana. Bakalım ne zaman teşrif edecek melekler. :)
ben aspirin değil de iğne kullanıyorum ama daha önce doğuma kadar kullandım hatta doğumdan 10 gün sonraya kadar...bişey olmadı..şuan dr. um bişey demedi hala kullanıyorum iğneyi..Kizlar ya kan sulandirici aspirini kacinci haftada biraktiniz konyada 35demislerdi adanadaki doktor gec kalmissin dedi acil dogum yapacak olsan seni direk universite hastanesine gonderirim risk alamam dedi korktum
Kizlar yine bunalim gunlerimden birisi
En ufak bsyde agliyorum sabahtan beri biseyde yemedim. Esimde aradi telefnda yine agladim. Adamcagiz geliyo isi gucu birakipbnm gibi herseye aglayan war mi
Kizlar yine bunalim gunlerimden birisi
En ufak bsyde agliyorum sabahtan beri biseyde yemedim. Esimde aradi telefnda yine agladim. Adamcagiz geliyo isi gucu birakipbnm gibi herseye aglayan war mi
BeeenKizlar yine bunalim gunlerimden birisi
Maşallah canım, hepimiz senden bu haberi bekliyorduk. Darısı sırasıyla ve hayırla bizlerin başına inşallah.Allah kuzuna hayırlı, sağlıklı bir ömür versin..güle güle büyüt... :)Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Veee benim minnakım yine göstermedi yüzünü , doktor amcamız cd'ye atıp vericekti pozları ama nasip olmadı yine ikidir gidiyorum resimleri olmadan geliyorum eşim de merak ediyor ama yok napıyım göstermiyor yüzünü inatçı kızım
Kızlaaaarr geldim ben hastanedenMuayenemizi olduk bebişim dönmüş normal doğuma engel yok artık yani İnşaAllah 35+3 'de Boyu 50 cm kilosu 2400 gram'mış doktorumuz plasentasına , suyuna falan baktı bayağı bi inceledi 10-15 dakka kadar bu haftalarda önemliymiş plasenta ve amniyon sıvısı .. Çok iyi yaşlanma falan yoktur , suyumda gayet iyiymiş .. Daha doğum kanalına girmemiş ama girmeye çalışıyor çok hareketli dedi uzun boylu bi bebek olucakmış ve kilosu da ortalama 3 kg olur ne zayıf nede kilolu tam orta sınırlarda yani .. 10 gün sonra tekrar muayeneye gidicekmişim tam 37 haftalık oluyor o zaman .. Alt tarafıma çok baskı yapıyor çok sancım oluyor dedim artık ağırlaştı ve doğum kanalına girmeye çalışıyor o yüzden acı duyman normal artık dedi ve birde akıntımın fazlalaştığını ve sarı renkte olduğunu söledim 2 tane ilaç yazdı biri ağızdan diğeri de gynomax vajinadan 2 gün boyunca kullan ihmal etme dedi .. Bizden haberler bu kadar çok şükür herşey yolunda [/QUOTE
Masallah meleine canim benimMankenimiz geliyo desenne
Nolcak bu halimiz bilmem, hassaslastik iyiceneOyy kıyamam bende senin gibiyim bu son 10 gündür , televizyon izlemek bile istemiyorum bazenduygulanıyorum ağlıyorum bayağı bi duygusallaştım demek yalnız değilmişim bende
Bende 1 aydır kilo alamıyorum. Bebiş alıyor ama. Dr a sordum son ay olur öyle dedi. Yediğimizi direk bebek alıyor, bize bişey kalmıyor demekki.Bu arada tartıldım 1 kilo vermişim kızlarbebeğim 700 gram almış ama ben kilo vermişim
cnm bebeğin döndüğünü anladınmı sanki benimkide döndü öyle hissediyorum sürekli ayakları göğsümün altında ve başıyla şeyimin tam üstüne ittiriyo önceden yanlamasına yatıyodu sağdan ayağıyla ittirirken solda kafasıyla ittiriyodu şimdi öyle değil altlı üstlü yapıyo bende haftaya gidecem bakalım çok heycanlıım inşallah dönmüş bide kanala girmiştir senin kıza da maşşallah boyu kilosu çok iyi bakalım benim sıpa kaç kilo olmuş haftaya kadar sabredicem
Ben walla yalnizken herseye aciyorum musluklari, biri oldugunda iyim konusuyom bidibidi amma kimse olmadiginda hungurhungurağlamıyorum ama yani hazırım yani o moddayım
annem de gel bnm yanıma diyor son bir ay hamilelik bunaltıcıdır depresyon olursun diyorben de tam tersi adamı bile eve almayım yalnız takılasım var. yalnızken takacak bir şey bulamıyorum sorun olmuyor
Canım valla ben anlamadım desemdoktora sordum dönmüş mü diye evet dedi .. ultrasonda gösterdi ayakları tam olarak kaburgamın oralarda başıda alt taraftaydı hareketliydi çok , doğum kanalına girmeye çalışıyormuş Eğer kaburgalarının orda böyle ard arda hareketler hissedersen bilki ayakları onlar dedi bu kadar söledi canım gerçekten de ard arda çok vuruyordu kızım bayağı ittiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?