2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benimkide girmemisti tatlim. Cuma tekrar gidicez. Insallah kilo sorunu olmazda kafam rahat dogumumu beklerim bende. Ozamana belki girmis olabilir

abartmışlar bence annem ufak tefek 3 ümüzü de normal doğurmuş dikiş bile yok. normale dönüyor dedi. dikiş olan kişiler de dikiş iyileşiyor diyor. yani çocuk normal doğarsa çocuğa çok katkısı var diye biliyorum.
ama şimdiden vajinaya yağ ile masaj yapılabilir. yabancılarda var böyle bir şey. tabi uğraşmaya vaktin varsa. üşeniyor insan. hergün yağ ile masaj esnekliği arttırıyormuş dikiş yırtık olmasın diye öneriliyor.

Benimkide girmemisti tatlim. Cuma tekrar gidicez. Insallah kilo sorunu olmazda kafam rahat dogumumu beklerim bende. Ozamana belki girmis olabilir

İyi yaa 3 günün kaldı ne güzel gittiğinde kanala girmiş olur büyük ihtimalle canım Sen iyi besleniyorsun değil mi bu arada ? Sorunsuz güzel haberle dönersin inşaAllah bu kez sende

Doktorum diğer kontrollerim de sana benziyor dedi her seferin de babaya pek benzemiyor , bana benziyor yüz hatları falan gerçekten o yüzden daha da merak ediyorum sürpriz olsun anneme diyor heralde kızım
Ne guzel olur, hem sen hemde sana benzeyen minik prenses olcak ewin icinde senin aynindan. Eşin bidaha asik olur size

İyi yaa 3 günün kaldı ne güzel gittiğinde kanala girmiş olur büyük ihtimalle canım Sen iyi besleniyorsun değil mi bu arada ? Sorunsuz güzel haberle dönersin inşaAllah bu kez sende
Insallah canim. Dikkat ediyorum yedigime yani kisitlamiyorum, burda sagolsun arkadaslar kemiksuyu demisti onuda uyguladim iki uc kere. Insallah yarar prensime

Canım hiç aldırış etme onlara , bir sıkıntında yokmuş çok şükür .. Önceden sezeryan mı vardı sanki büyüklerimiz nasıl doğurmuş .. Benim kardeşim 4 kilo 550 grammış ve normal doğum yaptı doktorun ısrarına rağmen istemedi .. Yurtdışında bile doğumların %85 'i normal oluyor sakın kulak asma sen onlara , böyle olumsuz konuşanlara çok kızıyorum

Kızlarrr bisürü alıntı yaptım, hepsi gitti gıcık oldum heee
Doğum yapanları tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün inş, ama miraçtan hala ses Seda yok mu? Merak ettim :/
Nehirrr gözün Aydın canım, inş bizimki de dönmüştür ctesi kontrolümüz var. Maşşalah senin kız manken olcak galiba , boylu poslu

Oyhh canım benim sağolasın seninki de döner inşaAllah ölürüm ben minik bana benzeyen kıza

Kızlar, bebişiniz daha kanala girmedi die üzülmeyin. Ne kadar erken girerse doğana dek o kadar sıkıntı yaratıcak size haberiniz olsun. Benim aceleci oğluş 35ten beri kanalda. Aşırı sık idrara çıkma, kasıkta batma, ayakta 1 dk bile sabit duramama, yürümeye çalıştığım an çıkıvercek gibi baskı ve acı, doğum sancısı bu olsa gerek dedirten yalancı sancılar, uzun süre oturamama, yatamama.. gibi şeyler yaşıyorum.

Yorum yazan arkadaslara tesekkur ediyorum. Inatt catir catir normal dogurcam herhangi bir sikinti olsa oglusumun canini tehlikeye asla atmam. Ilk bebegim ama sanki oglusumun yillardir annesiymis gibi hissediyorum kendimi babamiz izin alamadigi icin yanimizda degil ama Allah razi olsun her zaman en buyuk destekcim
Kvalidemide cok seviyorum ama bi daha sezeryanla ilgili bisey derseler, tepkimi koyacagim

bende kanala girdigi zaman dogcak zannediyorum

ay kızlar gene yine temizlik yaptım çok pert ediyor ya beni. ortalığı toparla it çek süpür sil derken sanki bir haftadır ev topluyormuşum gibi oldum. bi duş aldım oturuyorum ama yarın ütü falan beni bekler.
yani iş hayatı ev hanımı olmaktan çok daha iyi. işyerinde bu kadar yorulmuyordum. gerçi çalışırken de ev işini gene de yapıyor insan
yarın 9:30 da randevum vardı sabah ameliyatı çıkmış 11:30 a ertelemişler randevuyu.
en azından yemek yiyip gidebileceğim. normal doğuma müsait çıkarım inş. gitmişken doğurup gelsem ne gzl olur

Ne guzel az gunun kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…