- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.821
Olsun canim tam surpriz olur minnaklarOff 2 aydır göremiyorum bende canım yaadiğer kontrolümde de kanala girmiş olur büyük bi ihtimal , doğumda görcez desene artık
Benimkide girmemisti tatlim. Cuma tekrar gidicez. Insallah kilo sorunu olmazda kafam rahat dogumumu beklerim bende. Ozamana belki girmis olabilirKızlar kaçıncı haftada kanala girdi minikleriniz , merak ettim debiz bugün gittik kafası aşağıda ama kanala girmemiş ama çok hareketli bu aralar çok baskı hissediyorum , zorluyor da bizim kız yolu bulabilecek mi bakalım
Kizlar bizde kontrolden yeni geldik. Nst de sanci cikmadi. Kalp atislarimiz, suyumuz, kilomuz iyiymis. 6 gun kaldi. Pazartesiye kadar sancin olmazsa gelirsin dedi.
Ben normal dogum istiyorum ama kvalidem gorumcem eltim sezeryan icin baski yapiyo. Daha haftam bile dolmadan.bu sabah kahvaltida gorumcem, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, ya bebege bisey olursa, icime oyle doguyo,sezeryan ol dedi. Canim cok sikildi. Ben istermiyim canima bisey olmasini
Dr a dedim beklememde bebegim icin bi sakinca var mi diye. Hayir yok amaaaa
Sezeryani ovdu adam ya. Normal dogumda da dikis atiliyo, iliskide bollasma olurmus, ileriki yaslarda idrar kacirma olurmus falan filan. Sezeryan bikac gune iyilesirmis.
Napiyim kizlar yaa
Olsun canim tam surpriz olur minnaklar
Benimkide girmemisti tatlim. Cuma tekrar gidicez. Insallah kilo sorunu olmazda kafam rahat dogumumu beklerim bende. Ozamana belki girmis olabilir
Ne guzel olur, hem sen hemde sana benzeyen minik prenses olcak ewin icinde senin aynindan. Eşin bidaha asik olur sizeDoktorum diğer kontrollerim de sana benziyor dedi her seferin debabaya pek benzemiyor , bana benziyor yüz hatları falan gerçekten o yüzden daha da merak ediyorum sürpriz olsun anneme diyor heralde kızım
Insallah canim. Dikkat ediyorum yedigime yani kisitlamiyorum, burda sagolsun arkadaslar kemiksuyu demisti onuda uyguladim iki uc kere. Insallah yarar prensimeİyi yaa 3 günün kaldı ne güzel gittiğinde kanala girmiş olur büyük ihtimalle canımSen iyi besleniyorsun değil mi bu arada ? Sorunsuz güzel haberle dönersin inşaAllah bu kez sende
Kizlar bizde kontrolden yeni geldik. Nst de sanci cikmadi. Kalp atislarimiz, suyumuz, kilomuz iyiymis. 6 gun kaldi. Pazartesiye kadar sancin olmazsa gelirsin dedi.
Ben normal dogum istiyorum ama kvalidem gorumcem eltim sezeryan icin baski yapiyo. Daha haftam bile dolmadan.bu sabah kahvaltida gorumcem, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, ya bebege bisey olursa, icime oyle doguyo,sezeryan ol dedi. Canim cok sikildi. Ben istermiyim canima bisey olmasini
Dr a dedim beklememde bebegim icin bi sakinca var mi diye. Hayir yok amaaaa
Sezeryani ovdu adam ya. Normal dogumda da dikis atiliyo, iliskide bollasma olurmus, ileriki yaslarda idrar kacirma olurmus falan filan. Sezeryan bikac gune iyilesirmis.
Napiyim kizlar yaa
Ne guzel olur, hem sen hemde sana benzeyen minik prenses olcak ewin icinde senin aynindan. Eşin bidaha asik olur size
Insallah canim. Dikkat ediyorum yedigime yani kisitlamiyorum, burda sagolsun arkadaslar kemiksuyu demisti onuda uyguladim iki uc kere. Insallah yarar prensime
Kızlarrr bisürü alıntı yaptım, hepsi gitti gıcık oldum heee
Doğum yapanları tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün inş, ama miraçtan hala ses Seda yok mu? Merak ettim :/
Nehirrr gözün Aydın canım, inş bizimki de dönmüştür ctesi kontrolümüz var. Maşşalah senin kız manken olcak galiba , boylu poslu
bende kanala girdigi zaman dogcak zannediyorumKızlar, bebişiniz daha kanala girmedi die üzülmeyin. Ne kadar erken girerse doğana dek o kadar sıkıntı yaratıcak size haberiniz olsun. Benim aceleci oğluş 35ten beri kanalda. Aşırı sık idrara çıkma, kasıkta batma, ayakta 1 dk bile sabit duramama, yürümeye çalıştığım an çıkıvercek gibi baskı ve acı, doğum sancısı bu olsa gerek dedirten yalancı sancılar, uzun süre oturamama, yatamama.. gibi şeyler yaşıyorum.
Gözünüzaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı başımıza artık :)Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Gözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar benim doğumum oldu bu sabah. Allaha şükür ben de bebekte iyiyiz. 3300 gr doğdu. 50 cm boyunda. Hastanedeyiz
Ne guzel az gunun kalmisay kızlar gene yine temizlik yaptım çok pert ediyor ya beni. ortalığı toparla it çek süpür sil derken sanki bir haftadır ev topluyormuşum gibi oldum. bi duş aldım oturuyorum ama yarın ütü falan beni bekler.
yani iş hayatı ev hanımı olmaktan çok daha iyi. işyerinde bu kadar yorulmuyordum. gerçi çalışırken de ev işini gene de yapıyor insan
yarın 9:30 da randevum vardı sabah ameliyatı çıkmış 11:30 a ertelemişler randevuyu.
en azından yemek yiyip gidebileceğim. normal doğuma müsait çıkarım inş. gitmişken doğurup gelsem ne gzl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?