2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Anladım canım tşk. güzel uygulamaymış valla:)benimde randevüm cumaya doktoruma sorayım bakalım

Kizlar bizde kontrolden yeni geldik. Nst de sanci cikmadi. Kalp atislarimiz, suyumuz, kilomuz iyiymis. 6 gun kaldi. Pazartesiye kadar sancin olmazsa gelirsin dedi.
Ben normal dogum istiyorum ama kvalidem gorumcem eltim sezeryan icin baski yapiyo. Daha haftam bile dolmadan.bu sabah kahvaltida gorumcem, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, ya bebege bisey olursa, icime oyle doguyo,sezeryan ol dedi. Canim cok sikildi. Ben istermiyim canima bisey olmasini
Dr a dedim beklememde bebegim icin bi sakinca var mi diye. Hayir yok amaaaa
Sezeryani ovdu adam ya. Normal dogumda da dikis atiliyo, iliskide bollasma olurmus, ileriki yaslarda idrar kacirma olurmus falan filan. Sezeryan bikac gune iyilesirmis.
Napiyim kizlar yaa

Ayy genişler geliyor bizde gelucez hissediyorum bu ara içimeddoğuyor sanırım hayirlisiyla bi gelse :)

Aaaa şunlara bak napmışlar. Allah korusun bişey olacaksa olur zaten elimizde mi? Düzenli doktor kontrollerinde sıkıntı yoksa bekle bence canım. Sezaryen bi ameliyat doğum sekli değil. Bebeğin ve ya annenin tehlikede olduğu durumlarda yapılmalı normalde. Doktorların kolayına geliyor tabi. Hop bi kesik at çıkar bebeği bitti. Obur turlu bekle de bekle. Sen bilirsin tabi canım ama, benim fikrim böyle.

Bizde görmedik hiç artık doktor teknik.olarak mümkün değil kanala girdğinden arkası dönük.

Dilini ısır kız
Heheheh valla 3 haftaya dogurcam ben ona goree bgn doktora gittim ama 3bucuk yaşındaki kizim aglama krizine girdiği ve aglamaktan kustugu icin ultrasona hic bakamadi nts ye yolladi direk sancim cikmadi cok sukur cuma gunu bida cagirdi ultrason icin sezeryan icin de 16-19 haziran arası dedi net tarihi bidaki gittigimde verecek yaren hanimm gelir ozamana herhalde
Yahu birtek ben mi kilo aliyorum hala herkes verirken
Yok kuzum ben de aliyorum hala 20 yi gececem de ne kadar gececem bilmiyorum

Benimde arada bir oluyo aşğı inmeye çalışıyo çıkıcak gibi kanala giriyolar herhalde

tarihin başlangıından beri kadınlar normal yolla doğuruyor da şimdi mi sezaryen iyi oluyo. doktorlar prim alıyo ameliyattan. o yüzden yapalım diyolar. inanma sen. acil bi durum olmadıkça sezaryen kimse için iyi değil. epidural normal doğum yap acısız mis gibi

Doktorun bir sorun olmaz diyorsa bekleye bilirsin evet notmal dogumdada dikis oluyor ama her zaman degil benim ilk dogumum normal oldu hemen ayaklandim sezeryan olanlarida goruyoruz 3 gunde zor kendilerine geliyorlar yapi meselesi sonucta hakkinda ne hayirliysa o olsun cnm kismet bu isler sonucta herseyin dogali daha iyi bence...

Kızlar ben 12+4 haftalık hamileyim. Bir haftadır göbeğimi karnımın etrafı gerim gerim geriliyor. Catlayacagim sanıyorum. Karnımın ortasında ya da kasiklarima bir baskı veya ağrı yok ama karnımın etrafı o çerçeve geriliyor.

Bazı arkadaşlar erkek bebeğin olabilir diye tahminde bulunuyorlar amasorayım dedim size de..

Kızlar kaçıncı haftada kanala girdi minikleriniz , merak ettim de biz bugün gittik kafası aşağıda ama kanala girmemiş çok hareketli bu aralar çok baskı hissediyorum , zorluyor da bizim kız yolu bulabilecek mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…