- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.801
doğurdun mu ki sen :))
Allah analı babalı büyütsün yavrunu gözün aydın canımm.darısı başımıza inşallahKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Anladım canım tşk. güzel uygulamaymış valla:)benimde randevüm cumaya doktoruma sorayım bakalımSusamSokagiSakini canım ben özel klinik'e gidiyorum 12. haftasından itibaren hep cd verildi tüm kontrollerde , özel hastanelerde nasıl oluyor bi fikrim yok ama burda giden arkadaşlarımız var yardımcı olurlar sana
Anladım canım tşk. güzel uygulamaymış valla:)benimde randevüm cumaya doktoruma sorayım bakalım
Aaaa şunlara bak napmışlar. Allah korusun bişey olacaksa olur zaten elimizde mi? Düzenli doktor kontrollerinde sıkıntı yoksa bekle bence canım. Sezaryen bi ameliyat doğum sekli değil. Bebeğin ve ya annenin tehlikede olduğu durumlarda yapılmalı normalde. Doktorların kolayına geliyor tabi. Hop bi kesik at çıkar bebeği bitti. Obur turlu bekle de bekle. Sen bilirsin tabi canım ama, benim fikrim böyle.Kizlar bizde kontrolden yeni geldik. Nst de sanci cikmadi. Kalp atislarimiz, suyumuz, kilomuz iyiymis. 6 gun kaldi. Pazartesiye kadar sancin olmazsa gelirsin dedi.
Ben normal dogum istiyorum ama kvalidem gorumcem eltim sezeryan icin baski yapiyo. Daha haftam bile dolmadan.bu sabah kahvaltida gorumcem, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, ya bebege bisey olursa, icime oyle doguyo,sezeryan ol dedi. Canim cok sikildi. Ben istermiyim canima bisey olmasini
Dr a dedim beklememde bebegim icin bi sakinca var mi diye. Hayir yok amaaaa
Sezeryani ovdu adam ya. Normal dogumda da dikis atiliyo, iliskide bollasma olurmus, ileriki yaslarda idrar kacirma olurmus falan filan. Sezeryan bikac gune iyilesirmis.
Napiyim kizlar yaa
Bizde görmedik hiç artık doktor teknik.olarak mümkün değil kanala girdğinden arkası dönük.Veee benim minnakım yine göstermedi yüzünü , doktor amcamız cd'ye atıp vericekti pozları ama nasip olmadı yine ikidir gidiyorum resimleri olmadan geliyorum eşim de merak ediyor ama yok napıyım göstermiyor yüzünü inatçı kızım
Heheheh valla 3 haftaya dogurcam ben ona goree bgn doktora gittim ama 3bucuk yaşındaki kizim aglama krizine girdiği ve aglamaktan kustugu icin ultrasona hic bakamadi nts ye yolladi direk sancim cikmadi cok sukur cuma gunu bida cagirdi ultrason icin sezeryan icin de 16-19 haziran arası dedi net tarihi bidaki gittigimde verecek yaren hanimm gelir ozamana herhaldeDilini ısır kız
Yok kuzum ben de aliyorum hala 20 yi gececem de ne kadar gececem bilmiyorumYahu birtek ben mi kilo aliyorum hala herkes verirken
Benimde arada bir oluyo aşğı inmeye çalışıyo çıkıcak gibi kanala giriyolar herhaldeKızlar dun gece aşağıya doğru inanılmaz bır baslı hıssettım bebişte sankı ayakları ile itiyordu kendını uykumdan uyandım. Sonra sol kasığım agrıdı bıraz sonrada geçti gıttı ama ılk defa bunu yaşadım bebk çıkacak gibi altımdaymış gıbı çok tuhaftı acaba kanala mı girdi
tarihin başlangıından beri kadınlar normal yolla doğuruyor da şimdi mi sezaryen iyi oluyo. doktorlar prim alıyo ameliyattan. o yüzden yapalım diyolar. inanma sen. acil bi durum olmadıkça sezaryen kimse için iyi değil. epidural normal doğum yap acısız mis gibiKizlar bizde kontrolden yeni geldik. Nst de sanci cikmadi. Kalp atislarimiz, suyumuz, kilomuz iyiymis. 6 gun kaldi. Pazartesiye kadar sancin olmazsa gelirsin dedi.
Ben normal dogum istiyorum ama kvalidem gorumcem eltim sezeryan icin baski yapiyo. Daha haftam bile dolmadan.bu sabah kahvaltida gorumcem, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, ya bebege bisey olursa, icime oyle doguyo,sezeryan ol dedi. Canim cok sikildi. Ben istermiyim canima bisey olmasini
Sezeryani ovdu adam ya. Normal dogumda da dikis atiliyo, iliskide bollasma olurmus, ileriki yaslarda idrar kacirma olurmus falan filan. Sezeryan bikac gune iyilesirmis.
Napiyim kizlar yaa
Kizlar bizde kontrolden yeni geldik. Nst de sanci cikmadi. Kalp atislarimiz, suyumuz, kilomuz iyiymis. 6 gun kaldi. Pazartesiye kadar sancin olmazsa gelirsin dedi.
Napiyim kizlar yaa
Benım ılk defa dun gece oldu tamam dedım suyum gelecek bırazdan ama ardı gelmedı. Eevt yol alıyor kuzular saglıkla gelsinler inşşBenimde arada bir oluyo aşğı inmeye çalışıyo çıkıcak gibi kanala giriyolar herhalde
Bizde görmedik hiç artık doktor teknik.olarak mümkün değil kanala girdğinden arkası dönük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?