2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim yeğenim vardı ama o kadar küçükken dokunmadım hiç bezine kıyafetine karışmadım. Uykusuzluk sorun değil benim için. Kızım gelsin yatağında mışıl mışıl uyusun ben başında da beklerim uyuyamam ki ilk başta :) oy ne tatlı olacaklar. O hallerini görünce bu konuştuklarımızın hepsi uçup gidecek aklımıza bile gelmeyecek :) inşallah :)

Bende hic degistirmedim yegenlerimi kucagima almaya korkuyodum, bakalim nasil alisicam bebegime. Dogumdan sonra Rabb im izin verirse kendimi haliya yataga nereye bulursam yuzustu atip debelenicem
Uzan canım uzan.ben bu aya kadar sırt üstüde rahattım ama son ay sırtüstü yatamıyorum artık.yük belde Göbekte yan yatınca kalçalar ezilmiş.gibi acı yapıyor.

allahımmm allahhımmm inşallah.bende diyorum ki bir doğsa şöyle bir aylık olsun çıkartıcam dışarı hava yaz gezdircem.

En son korkmanız gereken şey:))doğar doğmaz herşeye okadar çabuk alışıyosun ve yapıyosunki annelik içgüdüsü sanki daha önce yıllarca çocuk bakmış gibi yapıyor seni

Bu ara bana da herkes aynı şeyi diyo zaten korkuyorum bide yok normal doğurcan alt tarafın parçalancak oran dikileceğine karnın dikilsin o kadar sancı çekmeye ne gerek var Epidural sezeryan mucize gibi bişi 3 gün sonra bişeyin kalmıyo bıd bıd bıd valla doğurana kadar görüşmicem kimselerle

ben de girip girip doğuran var mı diye bakıyorum

dışarıda o kadar vakit geçirmek gözüme çok yorucu gözüküyor hep rahat kıyafetlerle evde ayılasım var :)

kontrol gününü beklerken de vakit geçmiyor. sen ne güzel bugün gözükmüşsün. benim randevum yarın bakalım ne diyecek dr. boyu posu ne kdr olmuş ne alemde merak ediyorum.

Biz ne yapacağız acaba doğumdan sonra ne zaman uyuyacağız nasıl bir yaşam.bekliyor bizi.ne şekillere gireceğiz.ben hiç bebek.altı değiştirmedim mesela

Bende hiç anlamam o işlerden:) daha yeni doğmuş bebegi almadım kucağıma altını temizlemek şöyle dursun bide oğlum doğunca pipisine bakmaya utanırım:)

Doğumdan sonra annemgilde kalıcam bende onu düşünüyorum kadıncağız oruçlu orućlu benimle ilgilenmek zorunda kalıcak bende ona kıyamicam bilmiyorum nasıl olacaksa artık

Hahah bende aynıyım canım. Annem geldi de dokunmuyorum pek. Ama kaç gündür bende hareketsizim bak. Gelmeyecek bizimkiler böyle giderse

annem de bekleyip durmayayım diye bugün telefonda erkek zaten geç gelir dedi daha çok vaktin var dedi. malum beklerken stres oluyorum onu engellemek istiyor sanırım. teyzem de aramış yanına gelmedi mi diye. demiş yok çağırıyorum gelmiyor inatla demiş

büyükler son ay yalnız bırakmak istemiyor depresyon stres sıkıntı çok olur diyorlar. bu hafta zaten bana bir haller oldu. eşimi aramış konuş gelsin yanıma diye eşim de anne sen gel demiş ben de anneme trip yapıyorum sigara içiyorsun gelme ben de gelmicem sigara içiyorsun diyorum. her gün bebiş gelecek bıraktım ztn bu son paket diyor

hatunun damarları stent dolu sigarayı bırakamadı bakalım torun seveceğim diye bırakabilecek mi.
adam da eve sokmuyor artık kapıda ayakkabılığa fln mı koyuyor dışarı ne, evde içmiyor artık. tatil günü gene bi tane fln terasta içiyor ona bile uyuz oluyorum.

insan tek başına fedakarlık yapınca sinir oluyor ya da ben gittikçe cinsleşiyorum doğursam da ferahlasam rahatlasam. sağlıkla gelsin inşallah.

bu arada fantastik dizi izleyenlere once upon a time ı öneririm. stresli günler için yeni bölümleri izlemeyip biriktiriyordum 8 bölüm birikmiş ama sezon finali yapmış. izlemek isteyenlere önerimdir 4. sezon yeni sezon finali yaptı.

game of un da yeni sezonu başlamadı sanırım.

En son korkmanız gereken şey:))doğar doğmaz herşeye okadar çabuk alışıyosun ve yapıyosunki annelik içgüdüsü sanki daha önce yıllarca çocuk bakmış gibi yapıyor seni

valla benim tek tecrübem ufaklıktan beri yeni doğmuş haftalık yavru kuş falan bakıp büyütmek. kediyi düşününce çocuk çok daha ele avuca gelir diye düşünüyorum :)
annemler yok yanında yatırılmaz çocuk dediler de anca anne yanı beşik aldım da annemler eşim falan ha burda yatar die razı oldu. ben gözü yeni açılan kediyi ezmeden yanımda yatırıp büyütmüşüm. en ufak sesine uyanıyorsun şartlanınca. çocukla uyuyamazsın ezersin ölür ne demek aklım almıyor

kendi bebişimize alasıyla bakarız inş. karnımdayken bile kendi keyfine göre ite kaka istediği gb yatıp bize komut veren bebek doğunca da istediğini söke söke alır bizden.
istediği gibi yatırtır kendini doyurtur. mıncıklatır

Game of tros umu diyosun.yeni sezon başladı bitmek üzere son 2 bölün falan sanırım sezon finaline.hatta şuanda cnbs de tekrarı var:)

sadece normal doğum yapanlara danış normal doğum yapanlar gögüs yarası doğumdan çok daha beter diyor. doğum anı kabullenince öle böyle geçip gidiyormuş. doğurduğun an unutuyormuşsun. dikişi ztn uyuşturup yapıyorlarmış. ısırık batma gibi az bi his oluyormuş dikerken o kdr.
ama sezeryandan sonra uzun süre kesik yerinin acıdığını söyleyen çok fazla.

Game of thrones yeni sezon başladı 5 mi 6mı ne hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…