2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sen bu performansla cabuk dogurursun zaten canim :))

benim ilki sezeryandı bir ayda anca toparladım kendimi artı enine bölündüğüm için dikişler hiç iyi durmuyo göbeğin kat kat gözüküyor vajina genişlemesi olmadığı için cinsel hayatın normal ilerdi buda sezeryan olacak ama ilki sezeryan olduğu için yapışıklık olduğunu söyledi doktor rahmin alınma ihtimali var.hayırlısı olsun banada ikınamazsan cocugun oksijensiz kalır dediler gözümü korkuttular iyi düşün canım

Sonunda eve geldik bizde :))
Kocam gezdirdi bugun beni hastaneden sonra..çok iyi geldi..orman havası almış olduk...

Küçük kızım uzun boylu narin bir kızmış , doktorumuz öyle dedi :)))
3 kilo , 51 cm yavrukusum:)
Nst de sancim çıktı ama ufacikmis.. haricinde 10 gün sonra gel dedi, tabii bebek gelmezse...artik her an gelebilir dedi... Kanala sokmus kafasıni anladığım kadarıyla :) ama açılma kontrol etmedi doktorum...
Suyumuz Plasentamiz iyi çok sukur..
Bizden bu kadar :))

Zülâl hanım da bizimkinden önce gelecek desene

Bende korkuyorum açıkçası giydirmekten falan minicik şey biyerine bişey olur diye
Hiç o yaşta bebek ile ilgilenmedim.herkes karışsında istemem aslında ne yapacağım bilmiyorum.doğumda ablam başımda duracak düşünüyorum ona ayrı acıyorum uykusuz kalacak kendime acıyorum uykusuz kalıcam.böyle acayip acayip.dişünceler ile vakit geçirmeye çalışıyorum.

Biz ne yapacağız acaba doğumdan sonra ne zaman uyuyacağız nasıl bir yaşam.bekliyor bizi.ne şekillere gireceğiz.ben hiç bebek.altı değiştirmedim mesela
Bende hic degistirmedim yegenlerimi kucagima almaya korkuyodum, bakalim nasil alisicam bebegime. Dogumdan sonra Rabb im izin verirse kendimi haliya yataga nereye bulursam yuzustu atip debelenicem

yok canım ya durup durup toplu yapıyorum ondan çok büyük iş yapıyorum gibi geliyor. her gün az az yapmayı öğrenemedim. kendimi yorum 3-4 gün hareketsiz tv başında evlilik programı izliyorum
Hahah bende aynıyım canım. Annem geldi de dokunmuyorum pek. Ama kaç gündür bende hareketsizim bak. Gelmeyecek bizimkiler böyle giderse

maşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…