- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.841
Sen bu performansla cabuk dogurursun zaten canim :))ay kızlar gene yine temizlik yaptım çok pert ediyor ya beni. ortalığı toparla it çek süpür sil derken sanki bir haftadır ev topluyormuşum gibi oldum. bi duş aldım oturuyorum ama yarın ütü falan beni bekler.
yani iş hayatı ev hanımı olmaktan çok daha iyi. işyerinde bu kadar yorulmuyordum. gerçi çalışırken de ev işini gene de yapıyor insan
yarın 9:30 da randevum vardı sabah ameliyatı çıkmış 11:30 a ertelemişler randevuyu.
en azından yemek yiyip gidebileceğim. normal doğuma müsait çıkarım inş. gitmişken doğurup gelsem ne gzl olur
Yok anacım nerdeee.. Ama tabikide normal doğum istediğim için kanala girdiğini bilmek içimi rahatlatıyo. Dr sancın gelince pırt die çıkıverir, kolay doğum olur diobende kanala girdigi zaman dogcak zannediyorum
İnş inşYok anacım nerdeee.. Ama tabikide normal doğum istediğim için kanala girdiğini bilmek içimi rahatlatıyo. Dr sancın gelince pırt die çıkıverir, kolay doğum olur dio
İyi akşamlar kızlar eşimle balkonda oturuyoz karşılıklı ormantik bi çay keyfi yapıyoz bi bakim kızlar ne alemde doğuran var mı didim:)
Maşallah sana ve bebeğine Canim çok.SevindimKizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Al benden de o kadar.napsak ya oyun mu oynasakOf çok sıkıldım ya gece olmasını hiç istemiyorum
Bende korkuyorum açıkçası giydirmekten falan minicik şey biyerine bişey olur diyeBiz ne yapacağız acaba doğumdan sonra ne zaman uyuyacağız nasıl bir yaşam.bekliyor bizi.ne şekillere gireceğiz.ben hiç bebek.altı değiştirmedim mesela
Zülâl hanım da bizimkinden önce gelecek deseneSonunda eve geldik bizde :))
Kocam gezdirdi bugun beni hastaneden sonra..çok iyi geldi..orman havası almış olduk...
Küçük kızım uzun boylu narin bir kızmış , doktorumuz öyle dedi :)))
3 kilo , 51 cm yavrukusum:)
Nst de sancim çıktı ama ufacikmis.. haricinde 10 gün sonra gel dedi, tabii bebek gelmezse...artik her an gelebilir dedi... Kanala sokmus kafasıni anladığım kadarıyla :) ama açılma kontrol etmedi doktorum...
Suyumuz Plasentamiz iyi çok sukur..
Bizden bu kadar :))
Sen bu performansla cabuk dogurursun zaten canim :))
Hiç o yaşta bebek ile ilgilenmedim.herkes karışsında istemem aslında ne yapacağım bilmiyorum.doğumda ablam başımda duracak düşünüyorum ona ayrı acıyorum uykusuz kalacak kendime acıyorum uykusuz kalıcam.böyle acayip acayip.dişünceler ile vakit geçirmeye çalışıyorum.Bende korkuyorum açıkçası giydirmekten falan minicik şey biyerine bişey olur diye
Kizlar ben doğum yaptim 2970 gram. 50 cm. Normal doğum yaptim hepinize dua ettim.
Bende hic degistirmedim yegenlerimi kucagima almaya korkuyodum, bakalim nasil alisicam bebegime. Dogumdan sonra Rabb im izin verirse kendimi haliya yataga nereye bulursam yuzustu atip debelenicemBiz ne yapacağız acaba doğumdan sonra ne zaman uyuyacağız nasıl bir yaşam.bekliyor bizi.ne şekillere gireceğiz.ben hiç bebek.altı değiştirmedim mesela
Hahah bende aynıyım canım. Annem geldi de dokunmuyorum pek. Ama kaç gündür bende hareketsizim bak. Gelmeyecek bizimkiler böyle giderseyok canım ya durup durup toplu yapıyorum ondan çok büyük iş yapıyorum gibi geliyor. her gün az az yapmayı öğrenemedim. kendimi yorum 3-4 gün hareketsiz tv başında evlilik programı izliyorum
Sonunda eve geldik bizde :))
Kocam gezdirdi bugun beni hastaneden sonra..çok iyi geldi..orman havası almış olduk...
Küçük kızım uzun boylu narin bir kızmış , doktorumuz öyle dedi :)))
3 kilo , 51 cm yavrukusum:)
Nst de sancim çıktı ama ufacikmis.. haricinde 10 gün sonra gel dedi, tabii bebek gelmezse...artik her an gelebilir dedi... Kanala sokmus kafasıni anladığım kadarıyla :) ama açılma kontrol etmedi doktorum...
Suyumuz Plasentamiz iyi çok sukur..
Bizden bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?