2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ezmessin tabikide ama tehlikeli ilk zamanlar yanında yatırmak.şöyleki uykusuzsun uykusuzlukla göğsünü bebeğine veriyosun ve uyuyakalıyosun.allah korusun buda bebeği tıkıyor çünkü sağa sola dönemiyor.bu yüzden aman diyim yanınıza yatırmayın oturur vaziyette emzirinki uyuyakalmayın.allah koru yarabbim

Kızlaaar bende hiç bebek altı değiştirmedim hatta ablama kızardım git içerde değiştir kokuttunuz ortalığı die :) yeğenim tuvalete alıştığı sırada pipisine dokunmadan yıkayabilmek için tazyikli suyu bebenin pipisine tutmuştum direk çığlık çığlığa kalmıştı :))) ya ben nası anne olcam yaa :))

Game of tros umu diyosun.yeni sezon başladı bitmek üzere son 2 bölün falan sanırım sezon finaline.hatta şuanda cnbs de tekrarı var:)

allam güldüm resmen açtım baktım. o kdr ay ara verilince ben de hamile kalınca resmen evde oturduğum halde sezon gelmişte bitmek üzere farkına varmamışım. bir de arkadaşa diyorum game of ta yok diyorum herhalde yeni gelen bölüm diye konuşuyorum sanıp ya yok diyor

allam bi sezon dizim var izlenecek indireyim bölümleri de tv ye aktarıp izlerim mis gibi. çok sevindim şu an

Maşallah fıstık kocaman olmuş ) kanala da girdiğine göre, içimden 3 Haziran geçti birden senin için :)
Ay yok tatlım alamadım. Sabah erken giderim diyordum fakat yarın sutcu gelecek onu unuttum ben. Perşembe giderim belki. Kayınvalidemler de geliyor yarın. Epey kalabalık olacağız.
canım senin yazını okuyunca Sütçü felan, anam aklıma süt geldi Ocakta 5 kilo, soğusun die bıraktım yoğurt mayalıcaktım güya, hemen kalktım mayaladım gece yarısı sağolasın :)))

Kızlar bide benim bugüne kadar hiç şişlik olmadı, tansiyonum da 10-6 11-7 civarı olunca tuzu pek kısmadım , 3 tün önce eşimle pikniğe gittik, herşeyi tuzlu tuzlu yedim, sonra da tuzlu çekirdek çitledim hiç dikkat etmedim :/ sabah bi uyandım ayaklarımın üstüne basamıyorum hem şiş hem yanıyo. 3 gündür tuz tüketmiyorum bol su içmeye çalışıyorum ama yine de atamadım, ellerim ataklarım şiş :/ son ay benim kendi kendime attığım şu kazığı düşmanım atamazdı.. Aman siz dikkat edin

Rennie duo şurup içiyorum geçiriyo ama bu sefer de onun tadı yakıyo boğazımı falan ağzımdan bi türlü gitmek bilmiyo

Aayyy benimde midem yanmaya basladdi. En iyisi gidip iceyim.
Uufff bugun 4 saat disardaaydik. Araba var, kullanacak biri yok adaana cookk sicak yaa, burda surekli yasayanlarin Rabbim yardimcisi olsun

Uyuma vakti gelince kabus başlıyor Uykum var ama yatağa yattigim an bi sıkıntı basıyor uyuyamiyorum. Sinirimden aglicam Uykuya dalmakta çok zorlanıyorum, halbuki deli gibi uykum var

Al bende de o kadar yatıp uyumak istiyorum ama nerdeé kendimi balkona atıp avazım çıktıgi kadar bağirmak istiuorum şuan niye sinirlendim bilmiyorum ama sinirlendim yanii

Al bende de o kadar yatıp uyumak istiyorum ama nerdeé kendimi balkona atıp avazım çıktıgi kadar bağirmak istiuorum şuan niye sinirlendim bilmiyorum ama sinirlendim yanii
Sıcak desem sıcak değil hava serin ve disarisi yağmurlu camlar açık. Vucuduma biseyler batiyor sanki anlamıyorum bende sinirleniyorum aman bitse şu sorunlar. Bide bu günlerini aricaksin diyolar, nesini arayayim allah aşkına simdide uyuyamiyorum ki..

Sipariş gibi olacak ama yarin doguran ben olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…