- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #44.881
Ezmessin tabikide ama tehlikeli ilk zamanlar yanında yatırmak.şöyleki uykusuzsun uykusuzlukla göğsünü bebeğine veriyosun ve uyuyakalıyosun.allah korusun buda bebeği tıkıyor çünkü sağa sola dönemiyor.bu yüzden aman diyim yanınıza yatırmayın oturur vaziyette emzirinki uyuyakalmayın.allah koru yarabbimvalla benim tek tecrübem ufaklıktan beri yeni doğmuş haftalık yavru kuş falan bakıp büyütmek. kediyi düşününce çocuk çok daha ele avuca gelir diye düşünüyorum :)
annemler yok yanında yatırılmaz çocuk dediler de anca anne yanı beşik aldım da annemler eşim falan ha burda yatar die razı oldu. ben gözü yeni açılan kediyi ezmeden yanımda yatırıp büyütmüşüm. en ufak sesine uyanıyorsun şartlanınca. çocukla uyuyamazsın ezersin ölür ne demek aklım almıyor
kendi bebişimize alasıyla bakarız inş. karnımdayken bile kendi keyfine göre ite kaka istediği gb yatıp bize komut veren bebek doğunca da istediğini söke söke alır bizden.
istediği gibi yatırtır kendini doyurtur. mıncıklatır
Benimde işte ablam yanımda olacak.aynen oruç sıcak allah onlatında yardımcısı olsun.Doğumdan sonra annemgilde kalıcam bende onu düşünüyorum kadıncağız oruçlu orućlu benimle ilgilenmek zorunda kalıcak bende ona kıyamicam bilmiyorum nasıl olacaksa artık
Doktoruna sor istersen ben nexıum İle süper rahatladım doktorum verdi.Mesai başladı yine midem ćok fena yanıyor artık ne yapıcağımı şaşırdım gećmiyor anasını avradını...... offffff
Ay yok tatlım alamadım. Sabah erken giderim diyordum fakat yarın sutcu gelecek onu unuttum ben. Perşembe giderim belki. Kayınvalidemler de geliyor yarın. Epey kalabalık olacağız.Ay yok önce Yaren kızımız
Yarın gidecek misin kuzum? Alabildin mi randevu :)?
Game of tros umu diyosun.yeni sezon başladı bitmek üzere son 2 bölün falan sanırım sezon finaline.hatta şuanda cnbs de tekrarı var:)
allam güldüm resmen açtım baktım. o kdr ay ara verilince ben de hamile kalınca resmen evde oturduğum halde sezon gelmişte bitmek üzere farkına varmamışım. bir de arkadaşa diyorum game of ta yok diyorum herhalde yeni gelen bölüm diye konuşuyorum sanıp ya yok diyorolsun daha iyi biriktirmiş oldun izleyip vakit geçirirsin en azından
allam bi sezon dizim var izlenecek indireyim bölümleri de tv ye aktarıp izlerim mis gibi. çok sevindim şu an
Mesai başladı yine midem ćok fena yanıyor artık ne yapıcağımı şaşırdım gećmiyor anasını avradını...... offffff
Gaviscon ic canim. Rahatlatiyo beni
Maşallah fıstık kocaman olmuşSonunda eve geldik bizde :))
Kocam gezdirdi bugun beni hastaneden sonra..çok iyi geldi..orman havası almış olduk...
Küçük kızım uzun boylu narin bir kızmış , doktorumuz öyle dedi :)))
3 kilo , 51 cm yavrukusum:)
Nst de sancim çıktı ama ufacikmis.. haricinde 10 gün sonra gel dedi, tabii bebek gelmezse...artik her an gelebilir dedi... Kanala sokmus kafasıni anladığım kadarıyla :) ama açılma kontrol etmedi doktorum...
Suyumuz Plasentamiz iyi çok sukur..
Bizden bu kadar :))
canım senin yazını okuyunca Sütçü felan, anam aklıma süt geldi Ocakta 5 kilo, soğusun die bıraktım yoğurt mayalıcaktım güya, hemen kalktım mayaladım gece yarısıAy yok tatlım alamadım. Sabah erken giderim diyordum fakat yarın sutcu gelecek onu unuttum ben. Perşembe giderim belki. Kayınvalidemler de geliyor yarın. Epey kalabalık olacağız.
Rennie duo şurup içiyorum geçiriyo ama bu sefer de onun tadı yakıyo boğazımı falan ağzımdan bi türlü gitmek bilmiyo
Uyuma vakti gelince kabus başlıyorUykum var ama yatağa yattigim an bi sıkıntı basıyor uyuyamiyorum. Sinirimden aglicam Uykuya dalmakta çok zorlanıyorum, halbuki deli gibi uykum var
Sıcak desem sıcak değil hava serin ve disarisi yağmurlu camlar açık. Vucuduma biseyler batiyor sanki anlamıyorum bende sinirleniyorumAl bende de o kadar yatıp uyumak istiyorum ama nerdeé kendimi balkona atıp avazım çıktıgi kadar bağirmak istiuorum şuan niye sinirlendim bilmiyorum ama sinirlendim yanii
Sipariş gibi olacak ama yarin doguran ben olmak istiyorumHerkese iyi geceler can dostlarım. Bakalım yarın neler olacak, sıradaki bebiş kim olacak :)
Benim hiç ümidim yok artık. Kociş de diyo 40. Haftanı tamamlayınca gideriz doktora diye. Bende dedim ya bişey olursa. Hangi doktora gidicen ki hepsine gittin dedi
Hahah hadi bakalım inşallahSipariş gibi olacak ama yarin doguran ben olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?