2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
steril hastane çıkışı diye birşey duydum bugün. kullanan var mı aramızda acaba ? ya da alan? çok gerekli midir diye düşündüm ama karar veremiyorum alsam mı?

steril hastane çıkışı diye birşey duydum bugün. kullanan var mı aramızda acaba ? ya da alan? çok gerekli midir diye düşündüm ama karar veremiyorum alsam mı?

Canım ben hiç duymadım , burda da kullanan var mı bilmiyorum ama söyleyen olmadı

Konunu görmüşken yazayım dedim canım.

Normal doğum yaptım bildiğiniz gibi.

Sabah 7,45 te kızım doğdu akşam 5 te taburcu oldum şükürler olsun ki.

Kızım 5 adet bez bir takım 10 lu hastane çıkışı kullandı.

Ben ise 2 adet alt, bir adet üst kullandım.

Eve gelince de duşumu alıp eşofmanlarımı giydim.

Kızmın da üstünü değiştirdik.

Birsürü şeyi boşa götürmüş oldum yine.

anladım canım benimde 2. doğum olacak hayırlısı ile merak ettim.çabucak iyileşmen ümidiyle.
tekrar gözünüz aydın Allah mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Ama bir gece bile kalmamışsın ondan o kadar kullanmışsındır belki

Canım nasılsın biraz daha iyi oldu mu dikişlerin ? Mis kokulu kızın napıyor emiyor mu annesini

Cennet kokulu kızım iyi teyzesi emiyor uyuyor kaka yapıp gazını çıkartıyor, dünyası bundan ibaret.:)

Şükür bende iyiyim, dikişlerimde sorun çıkartmıyor.

Sizlerinde az kaldı cennet kokusuna kavuşmanıza.

Canım doğal olsun istersen kudret narı yağı al aktardan, bi de sarı kantaron yağı, dün bi arkadaşım söyledi kim denediyse çok memnun kaldı dedi

yalnız olunca daha bi sıkıcı hiç geçmiyo zaman dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama onada eriniyorum aynen bende akşam olsada eşim gelse diye öyle bekliyorum minikler doğsa da sağ salim en azından ilgilenecek zaman geçirecek bişe olurdu elimizin altında:):)

Napıonuz hatunlar? Bgn temizlikçi abla vardı, geçen hafta yatak odası çocuk odası kapalı balkon bitmişti, bu hafta oturma odası mutfak açık balkon bitti, haftaya da koridor ve salon kaldı, ama oralar zaten temiz, artık doğursam da gam yemem pırıl pırıl oldu her yer :)) bgn bende ayakta dolandım hep, mutfak dolaplarının içini felan yaptım, şuan belim çoook ağrıyo, bide akşam söz verdik yemeğe çıkcaz, oralarda doğururmuyum kiiii :) 2 hafta daha sabretsin ya, okuncak cüzlerim surelerim dualarım be bitmemiş elişim varrrr

Hayırlısı olsun canım doğum öncesi bi enerji geliyomuş diyolar senin de öyle mi oldu :) yoksa gelsin diye mi yaptın
Yok kuzum ne enerjisi yaaa yatiyorum bi haftadir evi bile supurmemistim belimin agrisindan, gecen hafta annemle eşim boya yapmislardi evde bi gun biri, bi gun biri, sagolsunlar arkalarında kosturmaktan belim ayriliyodu nerdeyse
Bi günlük bi enerji benimki
Simdi şahsi temizliğini de yaptim aksama nolur nolmaz diye bi de kontrolumuz var yarin
Şimdiki de oturduk oglusumla beni affet'i izliyoruz

Oyy canım yaa ne güzel benim yerime de öp fıstığı allah bize de hayırlısıyla nasip eder inşaAllah

Kızlar çamlıca e bebek mağazasının fırsat çadırında mükemmel indirimler var gitmenizi tavsiye ederim.

Yaaa öyle valla canım doğsalardı bari minnaklarımız severdik , ohhhhh miss bende çıkıp gezmek istiyorum özellikle serin vakitlerde ama eriniyorum bende

Bebişleri doğan anneeeler resimlerini de atsanıza yaa maşaAllah ve subhanallah'larımızı eksik etmicez sözz

Bnm de ayni cnm bence normal. Yerleri cok daraldi. Zar zor bi geriliyor duruyor sonra. Kumandayi ziplatan tekmeler yok artikkkkk:)
Haha aynen nerde o tepıkler dıymı artık çok daha az ama çok daha sert vuruyor gobegım esneyınce dıkdortgen oluyor sankı)

Selam kızlar bebeğim 4 günlük oldu. Bugün kontrole gittik biraz sarılığı var dedi pazartesi tekrar gideceğiz. Sizler de iyisinizdir inşallah.
Şimdi sünnet olayını araştırıyorum. Yaptıran oldu mu hiç kızlar. 7-10 gün arası en uygun zaman diyorlar.
Medicinede doğum yaptım oraya daha sormadım sünneti.
Nerde ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum

Kızlar evde yoğurt yapmaya başladımm, bu akşam da ekmek denemem olacak :) Evde ekmek yapanınız var mı acaba , ne kdr maya koyucam napıcam? İnternetten bakmadan önce ölçülerini size sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…