2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
dikkat et kız halıları kaldırmalar falan. dr doğum için ev işi spor yerine geçmez dedi tempolu yürü dedi. ha bugün başlamadım. anne yanı beşik için büyük elyaf yorganı kestim ufak 2 parça çıkardım onun kenarlarını dikiyorum

dr uma sordum izin vermedi de geç çokta düşünüp kendini strese sokma. çocuğu etkiliyor bu herşeyi takmanız stres olmanız. yazık bebişe

Hakkında hayırlısı olsun cnm. 1 haftan kalmış gözüküyo. az kaldı artık hepimizin heyecan dorukta :) Hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza

Kızlar çok sabahtan beri kasıklarım ağrıyo,bacaklarımla vajinanın arası.yürüyünce dahada Artıyor.doğum belirtisi mi sizce? Kasılma fln yok ama

Kızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.

son dönem hareket azalır diyor ama dr ların olursa gel dediği şeyler arasında hareketlerinde farklılık azalma olursa ara gel diyorlar.

Yok CNm Nie almasın ya Benm bebisim 1 haftada 300 gram aldı ki senin daha kac haftan var en az 3 haftan var 3500 olur bile

paketiyle hemşireye veriyormuşuz. hiç yıkanmıyormuş. ilk o kıyafeti giydiriyorlarmıs. ben de ilk defa duydum. :)

Canım bebişin hastane çıkışını almışsındır büyük bi ihtimal , daha para verip alma ticari amaçlı satılıyor böyle şeyler yaa evde aldıklarını yıka miss gibi giydir

Benimde tahmini gunum 27 haziran ama 1 guncuk karistirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…