2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın canımm ne güzel düşünüyorsun öyle ikili test yaptırdınmı bebişin nasıl kocaman olmuştur

Iki hafta sonra yapilcak iste canim 14üncü haftam oluyor doktor ne kadar büyük olursa ense kalinligi daha iyi belli olur demisti..

En son 4 cm di yavrucak, bu hafta okudugum kaynaklara göre 6cm olur diyorlar yakinda ultrasonda tüm olarak göremicez sigmicak ekrana

Sen ne zaman gidiceksin kontrole? Kalp atisini falan duydun dimi? Sirada ne var :)

Aynen öyle malesef uykuuuuuuu uyumakk lasımmm

Canım işte elimizde olan durum değilki KEşke uyusak fazla uyursakrda şiseriz canım bide olsun o yönünden bakmak lazım ya bakalım ben su an iyi gidiyorum kilo alarak daha hiç almadım.
Canım isin zormuş gerçekten ama dediğin gibi meleki düşününce zorluklar geçiyor.

Ay yerim ben onu maşallah ona ekrana sığmıcak birde sıpa biz de kalp atışını duyduk elhamdülillah 7 + 2 iken benide bir ay sonra çağırdı ama ben 12 haftada gideyim diyorum, sağlam olsun aşerme varmı sende tatlım

Hayırlı cumalar güzel anne aadayları 12. Haftaya girmiş olan anneler acaba küçük küçük pıt pıtlar hissetmeye başladı mı?
Yok cnm ikinci nci olmasına ragmen 16.haftafan once zor o pitpitlar damar oluyo atma gibi yada seyir me gibi hissediliyor

Oh masallah duymussunuz kalbinide :) insan biraz olsun rahatliyor degilmi kese ve kalpten sonra..
Belki cinsiyeti bile ögrenirsin gittiginde bakalim bende 14üncü haftada ögrenebilcekmiyim acaba

Aserme olmaz mi yaa hamur ucu seyler istiyor canim bu aralar.. Geçen hafta börek istiyordu, anneme yaptirdim bol pirasali
Bu haftada yogurtlu makarna istedi canim.. iki gün önce kayinvalideme gittik saolsun yapti ben söyleyince..

(Neyse okuyan hamisler caniniz ceksede zor bisey degil yapmasi Allahtan, kusuruma bakmayin yazdigim için)

sende var mi aserme canim ?

OTE="Bst1608, post: 37785311, member: 637154"]Hayırlı cumalar canlar..bu sabah yine mide bulantısıyla uyandık bakalım ..az önce ameliyattan çıktım , şimdi yine ameliyata giricem..keşke bi yedeğimiz olsaydıda o çalışsaydı yerimize ..sürekli ayaktayım ben mesela, başım dönsede midem bulansada ameliyatı bırakıp çıkamıyorun çünkü bir sorunluluğum var insan sağlığıyla uğraşıyorum..rabbim hepimizd kolaylıklar versin hepimizin işi çok zor bence..ama meleğimi düşününce tüm zorluklarda geçiyor sanki [/QUOTE]
Allah kolaylik versin cnm gercekten zor isiniz

Hayırlı cumalar güzel anne aadayları 12. Haftaya girmiş olan anneler acaba küçük küçük pıt pıtlar hissetmeye başladı mı?

Evet canim hissediyorum ara sira Sanki balik yüzüyormus gibi hissediyorum bazen yada bi yerim seyriyormus gibi pit pit atiyor kasiklarim bazen..

Erkek alameti diyorlar böyle erken hissedenlere bakalim nolcak

Sende hissediyo musun?

teşekkür ederim. ben geçen sene aralıkta ultrason muayenesine gittiğimde çift boynuzlu rahim tanısı almıştım fakat sonrasında herhangi bir tedavi önerilmediği için ben de açıkcası konunun üzerinde çok durmadım ekim ayında hamile kaldığımı öğrendiğimde bu arada ankara'da yaşıyorum gazi üni. profesör Mehmet ERDEM ile sürece başladım. durumumu ona da anlattım kendisi bende çift boynuzlu rahim değil de perde olabileceğini söyledi. yani aslında tam olarak ne olduğumu bilmiyorum, doktorum çok rahat 13. haftadan sonra serklaj yaparız dinlenirsin diyerek durumu çok önemsemiyor, 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne olacak. bu arada bahsettiğin sosyal paylaşım sitesine nasıl ulaşabilirim? ilgilendiğin için teşekkürler

Aynen canım yaaa rabbim isteyen herkese versin ..içinde bir meleğin büyüdüğünü bilmek ,heleki aşkının meyvesi olduğunu bilmek çok güzel bir duyguymuş..asla anlatılmaz sadece yaşanılırmış

teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım söylediğin gibi olur, sadece biraz tedirginim

Çok geçmiş olsun ,doktor çok üzerinde durmayıp panik yapmıyorsa bilki işinin ehlidir ve bundan önce bu gibi çok olayla karşılaşmıştır canım ..üzme canını sen..dilerim kısa zamanda çözüme ulaşırsın ..

herkese merhaba kizlar bisey sorucam gece yatarken ne sekilde rahat ediyorsunuz ben mesela sirtustu yatamiyorum sol tarafimda inani;maz rahat uyuyorum sizde nasil acaba?

inşallah söylediğin gibi olur her şey, sağlık sıhattle her şey

Evet çok güzel bir duygu allaha şükür dediğin gibi anlatılmayla olmuyormuş yaşanılarak tadılacak dugu ki ilk 3 senede hiç istmeyen birisiydim çok değili duygumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…