2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tok ve 15 dk yürü gel diyorlar. bnm öatı muayeneme yeni baktı. nst de sıkıntı yoksa veya ultrasonda erken bakılmıyor açılmaya 15 gün kala fln bakar.

Günaydın kizlarrrrr

Bugun bi acayibimm belim agriyorr kaburgalarim falan.
doguracagim diye düşünmüyor degilim m

Günaydın kızlar :) Dun doğum iznine ayrıldım artık evimde keyif yapıyorum. Dun gece arkadaşlarım bana sürpriz baybshower partisi yaptılar çok mutlu olduk :) O kadar eglendim heyecanlandim yedim ve Yoruldum ki sabaha kadar oglusum uyutmadı gece dogurcam sandım hep tekmeledi sabaha kadar sancim oldu.

Günaydın kizlarrrrr

Bugun bi acayibimm belim agriyorr kaburgalarim falan.
doguracagim diye düşünmüyor degilim m
Bende sabah vc ye gittim kalktigimda bi sanci girdi ama o nasil bi sanci bildigin kasiklarima 3 5 tane bicak saplandi oldugum yerde kaldim hareket edemedim evdede kimse yok dedi heralde tuvaltte dogrcam m 2 dk snra gecti allahtan :)

Kizlaaar doppler sonucuna bakinca dr um yarin yatis karari verdi...ve ben bu kadar cabuk bejlemiodum soktayim tedrginim.38 e girdik nasilsa bekleyip risk almayalim bende tüm gün hastane deyken suni sanci verelim gelsin dedi...napcam ben ya ay bana gaz verin elim ayagm titrio.şimdide iğne vurulcakmisim akciğerleri icin

Heycanlanma sakin ol ne guzel iste keske bizde cok beklemesek

Canmm sakın ol bebegın supriz yaptı sıze hem zaten erken dııl kı. 38 bıtıyor artık neredeyse. Akcigerlerı gelısmıştır ama nolur nolmaz dıye yapıyordur iğneyı doktorun. Hiç korkma saglıkla bebişini kucaklıcaksın hadi müjdelerını beklıyoruz.

kelebekcik34 kiz sen hangi hastanedesin yoksa ayni yerde olmayalim
ben de bi geldim doktor sezeryana girmiş ama geldi simdi , ben de nstdeyim, baglaninca sancilandim biraz ya bu ne acayip şeydir.. Düz yatmaktan mi acebağ yaş, bakalim nst sonucuna gore konusacakmis doktorr doğuma alalim derse yaaa korkuyom

Doppler sonucunda ne çıktı ki canım? Kendi kendine gelmesini nie beklemiyor? Merak ettim canım sen stres yapma, Allah yardımcın olsun?

Doppler sonucunda ne çıktı ki canım? Kendi kendine gelmesini nie beklemiyor? Merak ettim canım sen stres yapma, Allah yardımcın olsun?

Suyu hep gayet iyi cikarken dr muzda dopplerdeki dr normalin alt sinirinda dedi.boyle olunca bekleyip risk almayalim nasilsa 38 ide bulduk dedi dr.suniden korkuom sonucu sezeryana cikar gibi.ilkkes doğum heyecani sardi 9 aydir hic yoktu.annemler 10 saat uzakta nasil soliycm gelene kadar aklim onlarda olacak yollarda...aybben kotu annemiyim heyecandan sevinçten çok stres korku yasiorum???

T Tok gidiceksin canım tatlı da ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…