- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.541
Allah yardımcın olsun arkadaşım süper bir haber düşün bebeğine kavuşacaksın.hepimiz o anı sabırsızlık ile bekliyoruz.süper olacak herşey inanıyorum .burada herkes çok güzel kolay doğumlar yapıyorKizlaaar doppler sonucuna bakinca dr um yarin yatis karari verdi...ve ben bu kadar cabuk bejlemiodum soktayim tedrginim.38 e girdik nasilsa bekleyip risk almayalim bende tüm gün hastane deyken suni sanci verelim gelsin dedi...napcam ben ya ay bana gaz verin elim ayagm titrio.şimdide iğne vurulcakmisim akciğerleri icin
Hadi hadi inşHeheh :) korkma tatlım :) her bebek bir değil :) keşke bende pazartesi kontrole gittiğimde yatış deseler doğum yapcan deseler ne güzel olur
Canım sen mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış, biliyorum hiç kolay değil ama içinde en ufak bi tereddüt varsa başka bi dra daha git, tekrar doppler ölçtür. Ben biraz şüpheci biriyim bi drun dediğini bibaşka drdan da duymadan inanamıyorum. Sen de yavrun ve kendin için en doğru kararı ver kuzum. Durum buysa da ne güzel bebişine kavuşucan kısa zamanda. Bunu düşünSuyu hep gayet iyi cikarken dr muzda dopplerdeki dr normalin alt sinirinda dedi.boyle olunca bekleyip risk almayalim nasilsa 38 ide bulduk dedi dr.suniden korkuom sonucu sezeryana cikar gibi.ilkkes doğum heyecani sardi 9 aydir hic yoktu.annemler 10 saat uzakta nasil soliycm gelene kadar aklim onlarda olacak yollarda...aybben kotu annemiyim heyecandan sevinçten çok stres korku yasiorum???
Suyu hep gayet iyi cikarken dr muzda dopplerdeki dr normalin alt sinirinda dedi.boyle olunca bekleyip risk almayalim nasilsa 38 ide bulduk dedi dr.suniden korkuom sonucu sezeryana cikar gibi.ilkkes doğum heyecani sardi 9 aydir hic yoktu.annemler 10 saat uzakta nasil soliycm gelene kadar aklim onlarda olacak yollarda...aybben kotu annemiyim heyecandan sevinçten çok stres korku yasiorum???
Cabim doktorun dopkerde bi sikintit gorunca her ihtinale karsi ciger geliştirici igneyi vermistir ginlunu ferah. Tutmaya calis bebeginide strese sokma dogumunla ilgili gelismelerden haberdar et bizleriBu celestone chronodose iğnesi ciğerleri için dedi dr ama baktigimda 24-26-30.haftada vurunanlar olmuş.bi etkisi zarari varmidir ki?
Canim rabbim acil şifalar versiamin inşallah. Allah kimseyi ayrı koymasın kuzusundan.
Oyy benimkide sezaryendeydi, ewe simdi gelebildikk. Fatih univ hastanesi canim dragosta. Seninkisi nekelebekcik34 kiz sen hangi hastanedesin yoksa ayni yerde olmayalim
ben de bi geldim doktor sezeryana girmiş ama geldi simdi , ben de nstdeyim, baglaninca sancilandim biraz ya bu ne acayip şeydir.. Düz yatmaktan mi acebağ yaş, bakalim nst sonucuna gore konusacakmis doktorr doğuma alalim derse yaaa korkuyom
Gunaydin her kese guzel anneler
Vee bu gun benimdogum gunum
Oglum bu gun dogar da surpriz yapar bana dedim ama yine hic tik yok
Saat 12 ye kadar vakti var bakalim
Rabbim en kısa sürede kavuştursun canım. Sen de Afyon da mıydın? Yanlış mı hatırlıyoruminşallah Allahım göstersin o günü bana.
Gunaydin her kese guzel anneler
Vee bu gun benimdogum gunum
Oglum bu gun dogar da surpriz yapar bana dedim ama yine hic tik yok
Saat 12 ye kadar vakti var bakalim
Bende cok var o agri hatta afedersin cisimi yaparken bile okdr cok agriyorki yapamyrm ikinma istegi geliyor yaparkenÇatı kemiğiniz ağrıyor mu kızlar?Günden güne iyice artıyo benim ağrım, rahatsız oluyorum oturup kalkarken, yürürken bacaklarımı aça aça hareket ediyom. Hani ısınmadan ağır spor yaparsında kasların ağrır ya onun gibi bi ağrı tam oramda... Kemikler mi açılıyor nedir?
Ewet canim ben istanbuldayim annemde catalcadaydida dedem rahatsizlanmis adanaya gecti, ordanda mersine teyzeme gecicekmis. Annecagzimda sasirdi napicagini bi ablam dogurdu onda kaldi bir ay, sonra dedem hastalandi gitti, benim dogumuma gelck Alkah izin werirse. Benden iki hafta sonrada buyuk ablamin dogumu olcak kismetse ikizkeri gelicek annemde ondma gidicek . Napicagini sasirdi annecigim
Çatı kemiğiniz ağrıyor mu kızlar?Günden güne iyice artıyo benim ağrım, rahatsız oluyorum oturup kalkarken, yürürken bacaklarımı aça aça hareket ediyom. Hani ısınmadan ağır spor yaparsında kasların ağrır ya onun gibi bi ağrı tam oramda... Kemikler mi açılıyor nedir?
Hadi hayirlisi sizleri gordukce ben cok heycanlaniyorum ve sabirsizzlaniyorumBizde dün son kontrolumuzu olduk 3400 gr 52 cm bebegim haftaya bugun yani 5 haziran cuma sabah 8 bucukta sezaryen olcam ins. Hersey yolunda şükür. dogum yapan annelerimizin gozleri aydin olsun darisi bekleyenlerin basina ins. Dogum gunu olan arkadasim d gunun kutlu olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?