2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Allah yardımcın olsun arkadaşım süper bir haber düşün bebeğine kavuşacaksın.hepimiz o anı sabırsızlık ile bekliyoruz.süper olacak herşey inanıyorum .burada herkes çok güzel kolay doğumlar yapıyor

Canım sen mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış, biliyorum hiç kolay değil ama içinde en ufak bi tereddüt varsa başka bi dra daha git, tekrar doppler ölçtür. Ben biraz şüpheci biriyim bi drun dediğini bibaşka drdan da duymadan inanamıyorum. Sen de yavrun ve kendin için en doğru kararı ver kuzum. Durum buysa da ne güzel bebişine kavuşucan kısa zamanda. Bunu düşün

Bu celestone chronodose iğnesi ciğerleri için dedi dr ama baktigimda 24-26-30.haftada vurunanlar olmuş.bi etkisi zarari varmidir ki?

Canim hayirlisi olsun hakkinda bu saaten sonra bol bol dua insallah hayirli haberlerini bekliyoruz rabbim yardimcin olsun

Bu celestone chronodose iğnesi ciğerleri için dedi dr ama baktigimda 24-26-30.haftada vurunanlar olmuş.bi etkisi zarari varmidir ki?
Cabim doktorun dopkerde bi sikintit gorunca her ihtinale karsi ciger geliştirici igneyi vermistir ginlunu ferah. Tutmaya calis bebeginide strese sokma dogumunla ilgili gelismelerden haberdar et bizleri

Oyy benimkide sezaryendeydi, ewe simdi gelebildikk. Fatih univ hastanesi canim dragosta. Seninkisi ne

Çatı kemiğiniz ağrıyor mu kızlar?Günden güne iyice artıyo benim ağrım, rahatsız oluyorum oturup kalkarken, yürürken bacaklarımı aça aça hareket ediyom. Hani ısınmadan ağır spor yaparsında kasların ağrır ya onun gibi bi ağrı tam oramda... Kemikler mi açılıyor nedir?

Bende cok var o agri hatta afedersin cisimi yaparken bile okdr cok agriyorki yapamyrm ikinma istegi geliyor yaparken

Bizde dün son kontrolumuzu olduk 3400 gr 52 cm bebegim haftaya bugun yani 5 haziran cuma sabah 8 bucukta sezaryen olcam ins. Hersey yolunda şükür. dogum yapan annelerimizin gozleri aydin olsun darisi bekleyenlerin basina ins. Dogum gunu olan arkadasim d gunun kutlu olsunnnn

Oyy canım yaa Senin annenin de işi daha zormuş hakikaten yaa , hepinize yetmeye çalışıyor ne yapsın kuzum üzme kendini az da olsa gelip kalıcak yanında Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi .. Amin

yaa kızlar bu gun oglumun hareketlerini hissedemedm hc dogru duzgun nedendrkı acaba ya bi blen cvp yazsn nolur korkmaya basladm sol tarafm cok acıyo karnıma dogru

Ayni aci bendede var hele gece yatakta donmesi beni mahvediyor insallah dogumdan sonra gecer benim artik sol bacagimada vurmaya basladi cok cnm aciyor...

Hadi hayirlisi sizleri gordukce ben cok heycanlaniyorum ve sabirsizzlaniyorum

Kizlaarrr, doktordan geldikk simddi.
Nst de sanci gorulmedi, biraz bekledikten sonra muayeneye girdik. Ben yazdigim sorulari sordum tabi bi suru , sonra dr kilosu onemli hadi bi bakalim dedi. Ellerini yumruk yapmis benim pasamBi tatliydi ki teyzeleri masallah
Tabi ben bakarken bi yandanda dualar okuyorum kotu bsy olmasin diye. Allah a sukur onemli bsy yok. Kilo almis biraz. 2500 olmus. Bi hafta gerlik war ama Allah a sukur aldi sonucta. Hic alamadi yada cok az aldi dye kkrkuyodum. Boyuda 47cm olmus minnak kusumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…