- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.581
Aynen pskolejim bozuld :-D inş inşCanım dün konuştuk yaa 15'inde gelsinler diye bilinçaltına yerleşmişyinede dua edelim rüyanda ki gibi olsun
Cok sag ol canim benimMutlu yıllar Arifacım,doğum günün kutlu olsun.
canım benim de ağrıyor özellikle geceleri saga sola dönerken. oksururken bile ağrıyor :)Çatı kemiğiniz ağrıyor mu kızlar?Günden güne iyice artıyo benim ağrım, rahatsız oluyorum oturup kalkarken, yürürken bacaklarımı aça aça hareket ediyom. Hani ısınmadan ağır spor yaparsında kasların ağrır ya onun gibi bi ağrı tam oramda... Kemikler mi açılıyor nedir?
Merhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
Pofudugum telefondan girmek zoruma gidiyor kizlwr söyledi israrla pofuduk seni soruyo diye. Öncelikle çok sagolun buraya çok ihmal ettim iki haftayi geçti hastanede yatisa devam her an gözetimde olmaliymisim 37+1 olduk ama bebeğim 32haftayla uyumlu. 2100gr. Basta çok agladim üzüldüm yordum kendmi. Ama doktorlar yapacak visey yok senden bebeğe giden kan akisinda sknti var dedi. Dopplerde direnç cikti. Bi de edf kaybi varmis. Rahim içi gelişme geriliği deniliyormuş buna, IUGR olarak geçiyor. Sabrediyoruz. İki günoönce doğuma alacaklardı vazgeçtiler. 5haziran i bekleyecekmisiz bebek de durursa şayet. Bu arada kayseri araştırma da yatiyorum
Selam kizlar
Pazar gunu yatis icin hast gittigimizde nstde sancim vardi acil sezaryen oldum
Taha muhammed dunyaya geldi cok sukur Rabbime
Dun evimize geldik
Zor bi sezaryen gecirdim ayrintilari sonra dogumhikâyelerinide paylasirim
Oglusumda bende iyiyiz toparlamaya calisiyorum
Sarilik oldu bbebisim hemen bol bol emziriyorum
Baska dogum varmi bilmiyorum
Olduysa anali babali buyusunler insaallah
Hepinizi opuyoruz teyzeleri
günaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.
Kizlar ben yatış yapicam birazdan. Biraz irice bir bebek oldugu için 4 gün beklemenin anlami yok dedi. Riske atmak istemiyorum nst'nin neden böyle çıktığını bilmiyoruz git gel yapmayin dedi. (1saat mesafe var hastenemizle) kakasini yaparsa vicdan olarak rahat edemem dedi. Ayy düşünemiyorum şuan hicbirsey. Annemler hastane cantamizi getirecek. Dua edin kızlar. Öpüyorum hepinizi
Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Herkese selamlar;
Bebeklerini kucagina alanlari tebrik ederim; Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi :)
@ECD75 , Canim tebrik ederim Allah anali babali ve de ablali büyütsün insallah, çok sevindim ilk Ela'miz gelmis :)
Biz daha beklemedeyiz haftada bir NST'ye giriyorum. Haftaya persembe ayin 4ünden sonra iki günde bir gidicem. Bakalim ne zaman gelmeye karar vericek benim kizimda :)
@pofuduk18,endless-summer sizlerde ne var ne yok kizlar, nasilsiniz?
Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Veee hastaneye yatirdilar beni. Agri şiddeti yüksekcikti. 2 cm acikli k varmis. Kural ggereği hasta eve gonderilmiyormus.. Ya diğer Dr min olduğu hastaneye gitmek gerekti ya da buradakkalmak.
Doğumhane tertemiz ve kimse yok.tekhastayim. EGebelerde yardimci oldu sagolsunlar.
Özel hastanede geç diye nst cekmedilerse doğum nnasil olur diye düşünerek devleti seçtik
Yengemde burada calisiyor onu aradik o da burayi tavsiye etti.
Dualarinizi esirgemeyin
Gunaydin her kese guzel anneler
Vee bu gun benimdogum gunum
Oglum bu gun dogar da surpriz yapar bana dedim ama yine hic tik yok
Saat 12 ye kadar vakti var bakalim
Günaydın minikler ve anneleeerrrBal dudaklımla konuşuyorum ama döneceği yok. hala başı midemde. Ters olmasına çok takmış durumdayım. Benim gibi ters doğsun istemiyorum. Bilenler bilir ben normal doğum taraftarıyım hem de ciddi şekilde. Sezaryen olursam diye çok üzülüyorum şimdiden. Bilmiyorum beklemekten başka çare yok. Herkes döner diyor, ben de döner diyorum ama içimde bir şüphe. Nasip kısmet bakalım.
Masallah yavruya, bende senden sonrakı hafta sezeryan tarıhı alıcam sanırım. Oğlanın kafası onden gıdıyormuş haftaya doğmazsa nırmal doğum şansım azalıyormuş. Saglıkla dogsun da.. Son bır haftada ne kadar kılo aldı cnm oğlun? Bnımkı 5 gun once 2.900 du.Bizde dün son kontrolumuzu olduk 3400 gr 52 cm bebegim haftaya bugun yani 5 haziran cuma sabah 8 bucukta sezaryen olcam ins. Hersey yolunda şükür. dogum yapan annelerimizin gozleri aydin olsun darisi bekleyenlerin basina ins. Dogum gunu olan arkadasim d gunun kutlu olsunnnn
Kizlaaar doppler sonucuna bakinca dr um yarin yatis karari verdi...ve ben bu kadar cabuk bejlemiodum soktayim tedrginim.38 e girdik nasilsa bekleyip risk almayalim bende tüm gün hastane deyken suni sanci verelim gelsin dedi...napcam ben ya ay bana gaz verin elim ayagm titrio.şimdide iğne vurulcakmisim akciğerleri icin
Canım benden de devlet hastanesinde ki doktor renkli dopler istedi.8 haziran da yaptırıcam. Ama niye istedi, neye bakıyorlar onla bilmiyorum..Ben renkli si olirmuki DİE umitlenirken arizalisi denk geldi cihazinnda lüzum gcenhafta 2700 ken buhafta 2500 göründü cihazda dr da dedi en kotu 2700 kalmistir vermiş olamaz dedi.ama nie almadiki:-( gecenkinde bihaftada 300 gr alan çocuk bu hafta nie almadiki...suyu gayet iyi gerilik falan yok dedi.şimdide doppler e yolladi.orda sira beklioz.bi şüpheden falanmi isterki doppler? Yoksa rutin kontrolmu?
Az önce kabus görerek uyandım, benim de midem acı acı olmuş. Kalktım ev yoğurdu yiyom. İyi geldi. Sen napıyon miden yanınca canım ne yiyip içion?
Cok sag ol canim benimdoğumun kolay olmasına çok çok sevindim...
sağlıkla büyüsün ela , duaların için de Allah razı olsun :)
inşaAllah bizde kolaylıkla doğrururz canım benim :)
canım buraya yazdın sonra bir daha yazmadın elbette merak ettik , Rabbim yardımcın olsun ..
sağ salim kucağına al inşaAllah miniğini..
çok merak etmiştik... neyseki sağ salim gelmiş paşamız ,,, sağlıkla büyüsün canım :)
canım dualarımız seninle , nerden bulmuş bu zatürre oğlanı
Allahım şifa versin..
kuzucum yaaa doğurayım geleyim dedin , bak doğurup gelmişsin :))))
sağ salim büyüsün tosuncuğuuuun , dimek sarı bir tosbik , oy yerim yeriiim :)
daha sık gel tatlım yaa :)
özledim seni çok :)
beni sormamışsın ama biz iyiyiz , kızımızı bekliyoruz , ama ben sen doğurmuşsundur dedim , hala gelmemiş Ela kız :)
hayırlı haberlerini bekliyoruz e mi canım :)
Allahım hayırlı evlad eylesin canım :)
kız oğlan , beklenen doğum tarihi bilgilerini alırsam seni de ekleyebilirm listeye :)
aaa muhatcım geliyor demek bebiş , belki de geldi , haber et e mi :)
iyi ki gitmişsin hastaneye :)
tatlımmm doğum günün kutlu olsuuun , nice hayırlı yaşlaraaaa :)))
biliyorum sezeryan yanlısı olmadığını... kuzucuğun döner umarım , annesine çekmiş :)
sende ters doğmuşsun :)
son ana kadar bekleme taraftarısın nasılsa , bekleyelim sabırla , son an dönenler oldukça çokmuş , etraftan da duyuyoruz..
kzıımız da döner inşaAllah :)
Kizlaarrr, doktordan geldikk simddi.
Nst de sanci gorulmedi, biraz bekledikten sonra muayeneye girdik. Ben yazdigim sorulari sordum tabi bi suru , sonra dr kilosu onemli hadi bi bakalim dedi. Ellerini yumruk yapmis benim pasamBi tatliydi ki teyzeleri masallah
Tabi ben bakarken bi yandanda dualar okuyorum kotu bsy olmasin diye. Allah a sukur onemli bsy yok. Kilo almis biraz. 2500 olmus. Bi hafta gerlik war ama Allah a sukur aldi sonucta. Hic alamadi yada cok az aldi dye kkrkuyodum. Boyuda 47cm olmus minnak kusumun
Canım gözünaydın. Bebişinede maşallah. Sarışın mavi gözlü, tam ideal erkek modelim.sağlıkla büyüsün annesi...
Benimkide dun yalanıyorduuAyyy çok sevindim yaamaşaAllah oğluşuna kilo almış canım nasıl beslendiysen bu hafta aynı şekil devam ediyorsun o zaman yaramış yediklerin minik'e
aşagısı boş yumuşak canım. dönmüş olsa hissederdim başını
Nayıır nolamazzzzz ilk önce benim dogurmam lazim zaten ruyamdada gordum 38 haftalikken doguruyordumnerdeeeee
kız nerelerdeydin , görünmüyordun yine görünür olmuşsun :))
Ewet caniim bende mutluyyumAyyy çok sevindim yaamaşaAllah oğluşuna kilo almış canım nasıl beslendiysen bu hafta aynı şekil devam ediyorsun o zaman yaramış yediklerin minik'e
Hoşbulduk. Interneti yakaladigim her firsatta giriyorum işte :-Dkız nerelerdeydin , görünmüyordun yine görünür olmuşsun :))
hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?