2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım benim de ağrıyor özellikle geceleri saga sola dönerken. oksururken bile ağrıyor :)

doğumun kolay olmasına çok çok sevindim...
sağlıkla büyüsün ela , duaların için de Allah razı olsun :)
inşaAllah bizde kolaylıkla doğrururz canım benim :)

canım buraya yazdın sonra bir daha yazmadın elbette merak ettik , Rabbim yardımcın olsun ..
sağ salim kucağına al inşaAllah miniğini..

çok merak etmiştik... neyseki sağ salim gelmiş paşamız ,,, sağlıkla büyüsün canım :)

günaydın kızlar ben de cumartesi acilen sezeryana girdim. bebeğim zatürre olmuş yoğun bakımda 6 gündür. duanıza katın bizi de çok yorgun yüreğim.

canım dualarımız seninle , nerden bulmuş bu zatürre oğlanı
Allahım şifa versin..

kuzucum yaaa doğurayım geleyim dedin , bak doğurup gelmişsin :))))
sağ salim büyüsün tosuncuğuuuun , dimek sarı bir tosbik , oy yerim yeriiim :)

daha sık gel tatlım yaa :)
özledim seni çok :)
beni sormamışsın ama biz iyiyiz , kızımızı bekliyoruz , ama ben sen doğurmuşsundur dedim , hala gelmemiş Ela kız :)

hayırlı haberlerini bekliyoruz e mi canım :)

Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)

Allahım hayırlı evlad eylesin canım :)
kız oğlan , beklenen doğum tarihi bilgilerini alırsam seni de ekleyebilirm listeye :)

aaa muhatcım geliyor demek bebiş , belki de geldi , haber et e mi :)
iyi ki gitmişsin hastaneye :)

Gunaydin her kese guzel anneler
Vee bu gun benim dogum gunum
Oglum bu gun dogar da surpriz yapar bana dedim ama yine hic tik yok
Saat 12 ye kadar vakti var bakalim

tatlımmm doğum günün kutlu olsuuun , nice hayırlı yaşlaraaaa :)))

biliyorum sezeryan yanlısı olmadığını... kuzucuğun döner umarım , annesine çekmiş :)
sende ters doğmuşsun :)
son ana kadar bekleme taraftarısın nasılsa , bekleyelim sabırla , son an dönenler oldukça çokmuş , etraftan da duyuyoruz..
kzıımız da döner inşaAllah :)

Masallah yavruya, bende senden sonrakı hafta sezeryan tarıhı alıcam sanırım. Oğlanın kafası onden gıdıyormuş haftaya doğmazsa nırmal doğum şansım azalıyormuş. Saglıkla dogsun da.. Son bır haftada ne kadar kılo aldı cnm oğlun? Bnımkı 5 gun once 2.900 du.

Canım allah yar ve yardımcın olsun inşaAllah , dualarımız seninle bilmiyorum ama belki de doğurdun

Canım benden de devlet hastanesinde ki doktor renkli dopler istedi.8 haziran da yaptırıcam. Ama niye istedi, neye bakıyorlar onla bilmiyorum..

Cok sag ol canim benim

Ayyy çok sevindim yaa maşaAllah oğluşuna kilo almış canım nasıl beslendiysen bu hafta aynı şekil devam ediyorsun o zaman yaramış yediklerin minik'e

Canım gözünaydın. Bebişinede maşallah. Sarışın mavi gözlü, tam ideal erkek modelim.sağlıkla büyüsün annesi...

ay benim eşim de arnavut sarışın yeşil gözlü sülalesi hep öyle hepsi mavi gözlü yeşil gözlü bende açık tenliyim acaba benim oğluşumm da öyle olur mu ki

Ayyy çok sevindim yaa maşaAllah oğluşuna kilo almış canım nasıl beslendiysen bu hafta aynı şekil devam ediyorsun o zaman yaramış yediklerin minik'e
Ewet caniim bende mutluyyumBi hafta sonra yine cagirdi, ozamanda cati muayenesi yapicam dediAma hic korkulcak bsy yok sakin olunca cok kolay olcak hic kasmicaksin kendini hemen yapicam biticek hic dusunme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…