- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.561
olması gereken zaten sol tarafına dogru yatmak.ama bı de beni sor yuzustu yatmasam uyuyamıyorum ,ırelıde nasıl olacak dusunemıyorum bıleherkese merhaba kizlar bisey sorucam gece yatarken ne sekilde rahat ediyorsunuz ben mesela sirtustu yatamiyorum sol tarafimda inani;maz rahat uyuyorum sizde nasil acaba?
evet ama surekli donup duruyorum bende siikildim artik hep sol tarafa yatmaktan herkes benim gibimi diye merak ediyorum:)olması gereken zaten sol tarafına dogru yatmak.ama bı de beni sor yuzustu yatmasam uyuyamıyorum ,ırelıde nasıl olacak dusunemıyorum bıle
yuzustu daha kotu ben suan bile yatamiyorumolması gereken zaten sol tarafına dogru yatmak.ama bı de beni sor yuzustu yatmasam uyuyamıyorum ,ırelıde nasıl olacak dusunemıyorum bıle
Canım bende 7 +1 de duymuştum kalbiniAy yerim ben onu maşallah ona ekrana sığmıcak birde sıpabiz de kalp atışını duyduk elhamdülillah 7 + 2 iken benide bir ay sonra çağırdı ama ben 12 haftada gideyim diyorum, sağlam olsun aşerme varmı sende tatlım
olması gereken zaten sol tarafına dogru yatmak.ama bı de beni sor yuzustu yatmasam uyuyamıyorum ,ırelıde nasıl olacak dusunemıyorum bıle
Sağol canım bnde okadar heyecanlıyım ki çalışıyorum ama aklım yaptığım işte değil yrnı bekliyorum.insallah hayırlı haberlerle gelicem yarınAy çok heyecanlı oluor..ben duyduğumda ağlamıştım , sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah..
Ben hissedemiyorumEvet canim hissediyorum ara siraSanki balik yüzüyormus gibi hissediyorum bazen yada bi yerim seyriyormus gibi pit pit atiyor kasiklarim bazen..
Erkek alameti diyorlar böyle erken hissedenlere bakalim nolcak
Sende hissediyo musun?
Ben hissedemiyorum zaten de bazı kaynaklarda öyle okuyunca merak ettim. Kimi arkadaşım bu zamanlarda hafif hafif hissetmiş hatta 3. Ayda cinsiyetini öğrenen bile olmuş :)Yok cnm ikinci nci olmasına ragmen 16.haftafan once zor o pitpitlar damar oluyo atma gibi yada seyir me gibi hissediliyor
Oh masallah duymussunuz kalbinide :) insan biraz olsun rahatliyor degilmi kese ve kalpten sonra..
Belki cinsiyeti bile ögrenirsin gittigindebakalim bende 14üncü haftada ögrenebilcekmiyim acaba
Aserme olmaz mi yaa hamur ucu seyler istiyor canim bu aralar.. Geçen hafta börek istiyordu, anneme yaptirdim bol pirasali
Bu haftada yogurtlu makarna istedi canim.. iki gün önce kayinvalideme gittik saolsun yapti ben söyleyince..
(Neyse okuyan hamisler caniniz ceksede zor bisey degil yapmasi Allahtan, kusuruma bakmayin yazdigim için)
sende var mi aserme canim ?
olması gereken zaten sol tarafına dogru yatmak.ama bı de beni sor yuzustu yatmasam uyuyamıyorum ,ırelıde nasıl olacak dusunemıyorum bıle
Ben surekli karnimin ustune yatiyorum.hatta doktora sordum bi sorun yok istedigin gibi yat dedi.sol tarafa mi yatilmaliymisevet ama surekli donup duruyorum bende siikildim artik hep sol tarafa yatmaktan herkes benim gibimi diye merak ediyorum:)
Canım bende 7 +1 de duymuştum kalbiniDoktor 5 hafta sonra gel dedi ..ikili test için ..bende sağlam olsun die onun sözünü dinleyip 12. Haftayı beklicem bakalım ..ama hergün gidip göresim var mesela çok merak ediyorum iki haftada nasıl büyüdüğünü falan
benim gibi kilo veren var mi aranızda? 57 ile basladim bugün 56 nin altindayim. normal mi acaba
evet ama surekli donup duruyorum bende siikildim artik hep sol tarafa yatmaktan herkes benim gibimi diye merak ediyorum:)
selam kızlar yrn kontrolümüz var. inşallah duyucaz kalp atışlarını
çok heyecanlıyım ne görücem ne duyucam cok merak ediyorum
Heherh aslında haklısın ama çok sık ultrasona girmekte iyi deilmiş ..zaten ben 12. Haftamdan önce gitsemde doktor bakmaz heralde prensipli bi dr nuh diyor peygamber demiyor:)tabi insan hevesleniyor canım ya ama beklersek daha çok heycanlanırız sanki
Canım Yozgat bayram ziyarete gidip geldiğimizde 3 kilo alarak geldim 55 kilodum o şekilde hatat sotledim doktora sonra verdim kilo 53,500 um normal ilk aylarda verilebiliyor iştahszılık ve mide bulantısı almayalım zaten ilk aylarda son aylarda birden alınıyor zati.benim gibi kilo veren var mi aranızda? 57 ile basladim bugün 56 nin altindayim. normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?