2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkese merhaba kizlar bisey sorucam gece yatarken ne sekilde rahat ediyorsunuz ben mesela sirtustu yatamiyorum sol tarafimda inani;maz rahat uyuyorum sizde nasil acaba?
olması gereken zaten sol tarafına dogru yatmak.ama bı de beni sor yuzustu yatmasam uyuyamıyorum ,ırelıde nasıl olacak dusunemıyorum bıle

Canım bende 7 +1 de duymuştum kalbini Doktor 5 hafta sonra gel dedi ..ikili test için ..bende sağlam olsun die onun sözünü dinleyip 12. Haftayı beklicem bakalım ..ama hergün gidip göresim var mesela çok merak ediyorum iki haftada nasıl büyüdüğünü falan

olması gereken zaten sol tarafına dogru yatmak.ama bı de beni sor yuzustu yatmasam uyuyamıyorum ,ırelıde nasıl olacak dusunemıyorum bıle

Canım uyuma olarak bende yüzüstü yatmayı seven birisi olarak bebek için ne yazıkki yatmamız gerkeiyor özelikle on iki haftadan sonra daha çok dikkat etmek gerkiyor. ben şimdi ara ara uyurken yatmış olsamda vicdanen rahat olmuyorum bir şey yaypmsıdır diye ..

Evet canim hissediyorum ara sira Sanki balik yüzüyormus gibi hissediyorum bazen yada bi yerim seyriyormus gibi pit pit atiyor kasiklarim bazen..

Erkek alameti diyorlar böyle erken hissedenlere bakalim nolcak

Sende hissediyo musun?
Ben hissedemiyorum evet erkek bebeklerde erken hissediliyormuş hatta pozisyonuna göre erkekse cinsiyet ayırt edilebiliyormuş :) ben yarın gidicem kontrole bakalım doktorumuz görebilecek mi

Yok cnm ikinci nci olmasına ragmen 16.haftafan once zor o pitpitlar damar oluyo atma gibi yada seyir me gibi hissediliyor
Ben hissedemiyorum zaten de bazı kaynaklarda öyle okuyunca merak ettim. Kimi arkadaşım bu zamanlarda hafif hafif hissetmiş hatta 3. Ayda cinsiyetini öğrenen bile olmuş :)

Aynen canım rahatlıyor tabi.. ay inşallah öğrenirsin cinsiyetini çok heycanlı yaaa ne güzel basit şeyleri aşeriyoruz bende aynı basit şeyler aşeriyorum, annem uzakta benim başka ilde ne mutlu annen yanında, ama bebişim doğsun 1 yıl yanımda Allah 'ın izniyle sonra bi iki yıl sonra temelli yanıma geleceklerrr inşallah

aynı sorun bende de var cnm ya kendimi yüzüstü buluyorum hep gözümü açtığımda,
ama ben tedbiren şöyle yapıyorum ; yan yatsam da bacaklarımın arasına yumuşak bi yastık alıyorum yüzüstü döndüğümde yastıktan dolayı vcudum yatakla birleşmiyo ama tabi şimdi böyle yapıyorum bikaç hafta sonra yapamıcam bukadarını bile..

tabi insan hevesleniyor canım ya ama beklersek daha çok heycanlanırız sanki

benim gibi kilo veren var mi aranızda? 57 ile basladim bugün 56 nin altindayim. normal mi acaba

Ailesi yaninda olanlara nasil imreniyorum kizlar bilseniz..kiskaniyorum resmen..kendi memleketinde ailenle yasamak kimbilir nasil guzel olurdu ;KK43: Bana lutfen dua edin..mucizelere ihtiyacim var bu gurbetten gitmem icin..imkansizi istiyorum Allahtan..kendi icimde isyan ediyorum.kusuyorum Allaha guceniyoru...neden diyorum..belki bu yuzden dualrim kabul olmuyor..kimse birbirini burada cok iyi tanimiyor..ama olurda akliniza gelirsem bana dua edin.

benim gibi kilo veren var mi aranızda? 57 ile basladim bugün 56 nin altindayim. normal mi acaba

canım ben de 57 ie başladım bugün sabah sağlık ocağında tartıldım kilom aynıydı karnımda çıktı aslında eşimde nasıl olur dedi ama zaten yememde pek değişiklik olmadı benim aşırı da yemiyorum az da heralde normaldir kilo verenler bile oluyor ilk 3 ay

evet ama surekli donup duruyorum bende siikildim artik hep sol tarafa yatmaktan herkes benim gibimi diye merak ediyorum:)

ben sola da sağa da yatıyorum sırtüstü de çok dikkat etmiyorum açıkçası eskiden hep yüzüstü yatardım ama hamile kaldığımdan beri yatmıyorum sola yatmak iyiymiş bende öyle duymuştum.

selam kızlar yrn kontrolümüz var. inşallah duyucaz kalp atışlarını
çok heyecanlıyım ne görücem ne duyucam cok merak ediyorum

Merhaba,

sizinle aynı tarihteyiz bizde, inşallah duyarsınız sizde kalp atışlarını ben mutluluktan ve Allah'a duyduğum şükürden ağlamıştım kalp atışlarını dinlerken Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin İnşallah.Yarın bizimde kontrolümüz var ne tesadüf

tabi insan hevesleniyor canım ya ama beklersek daha çok heycanlanırız sanki
Heherh aslında haklısın ama çok sık ultrasona girmekte iyi deilmiş ..zaten ben 12. Haftamdan önce gitsemde doktor bakmaz heralde prensipli bi dr nuh diyor peygamber demiyor:)

Canım Yozgat bayram ziyarete gidip geldiğimizde 3 kilo alarak geldim 55 kilodum o şekilde hatat sotledim doktora sonra verdim kilo 53,500 um normal ilk aylarda verilebiliyor iştahszılık ve mide bulantısı almayalım zaten ilk aylarda son aylarda birden alınıyor zati.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…