2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benm doktorum normal dogum taraftari bir kere bile sezeryandan soz etmedi surekli normal gorunuyor normal olcak hersey normal diyip duruyor diyo hatta gecen agzni aramak icin sikildm artk beklemekten sezeryan mi olsam dedim sezeryan olcaksan bana gelme dedi

Benimde surekli camasirim islaniyor afedersin altima kacirmisim gibi bide kokulu acaba sivisimi siziyo dedim doktora suyu normal dedi normalse neden islaniyir hala anlams deglm koyverdim gtti artik

Canım rengi nasıl akıntının sarıysa doktoruna söyle , enfeksiyonun falan olmasın

Yarin da ben

Benimde surekli camasirim islaniyor afedersin altima kacirmisim gibi bide kokulu acaba sivisimi siziyo dedim doktora suyu normal dedi normalse neden islaniyir hala anlams deglm koyverdim gtti artik
değişik bir kokuysa dikkat et canım ,kendini biliyorsundur , akıntı da kokar bazen , enfeksiyon olduğunda daha da değişik kokar , ona göre ölç ,tart artık akıntını :)))

Canım rengi nasıl akıntının sarıysa doktoruna söyle , enfeksiyonun falan olmasın
yok enfeksiyon sarısı değil , beyaz , bazen açık sarı tatlım... iyice arttı ama özellikle ayakta kalınca çok ıslatıyor, doktora söyledim , doğum yaklaştıkça artar dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…