2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ewet caniim bende mutluyyumBi hafta sonra yine cagirdi, ozamanda cati muayenesi yapicam dediAma hic korkulcak bsy yok sakin olunca cok kolay olcak hic kasmicaksin kendini hemen yapicam biticek hic dusunme dedi

bak ne güzel haberlelerle geldin işte çok şükür kemik suyu işe yaramış mı ne beslenmene aynı şekil devam et strese girme bak gör nasıl kilo alıyo minik

Oyy benimkide sezaryendeydi, ewe simdi gelebildikk. Fatih univ hastanesi canim dragosta. Seninkisi ne
Pendik devletteydim ben de canim, ciktik biz de eve geldim hatta minnak bir tosuncuk olmus benim pasam 3.630 kilo, bas geliş yani normal dogum gorunuyo simdilik, sancim kucuk kucuk cikti 2 cm acilmam var ama doğum acilmasi ve sancisi değilmiş henüz, artik 2 günde bir gel nstye ve acilmaya bakilcak dedi herşey yolundaymis suyumuz hareketlerimiz iyi, haftamizla uyumlu maşallah teyzecikleri
Kelebekcim cikmissin sen de normalmis senin de haberlerin iyiymis okudum simdi
Allahim bu mubarek cuma gununun hurmetine , biz dogumu bekleyen anne adaylarina su gibi akan dogumlar nasib etsin de bizler de meleklerimize kavusalim, dogumu olan annelerimize bebisleriyle ve aileleriyle hayirli saglikli bi omur versin veeee bebeğinin sagligi için bekleşen annelerimize de sabir versin Rabbim bi an önce kucaklarina alip evlerine getirmeyi nasib etsin
Amiiiiiiiinnnnnnnn

Ewet caniim bende mutluyyumBi hafta sonra yine cagirdi, ozamanda cati muayenesi yapicam dediAma hic korkulcak bsy yok sakin olunca cok kolay olcak hic kasmicaksin kendini hemen yapicam biticek hic dusunme dedi

Ayy bizim ki çatı muayenesi ile ilgili birşey sölemedi daha yaa haftaya bugün randevu var tam 37 haftalık oluyoruz ne zaman yapıcak ki acaba

Bu celestone chronodose iğnesi ciğerleri için dedi dr ama baktigimda 24-26-30.haftada vurunanlar olmuş.bi etkisi zarari varmidir ki?
Sadece cigerleri gelismis dogsun diye. Ama seninkinin zaten gelismistir. Doktor kuveze girmesin garanti olsun die yaptirmistir. Bende en son 33de oldum

Kizlarrrr benimde belime aniden agri giriyor kasiklarimda bisey yok ama geceden beri dorduncuye oluyor nedur sizce bu agri

Öyle deme yaa ne yaptın deli olur insan kafayı yemek istemiyorum bu genç yaşımda
Ben ne hissetsem oluyor ne bileyim ben kiz cocugu cok istiyordum hata evlenmeden once bile ismini koymustum ama okdr istememe ragmen bile hamile oldugumu ogrendigim gun erkek hissttm ve erkek oldu

Ben ne hissetsem oluyor ne bileyim ben kiz cocugu cok istiyordum hata evlenmeden once bile ismini koymustum ama okdr istememe ragmen bile hamile oldugumu ogrendigim gun erkek hissttm ve erkek oldu

aynı kaderi paylaşıyoz bende kız için ölüyodum ama erkek olacağını idrar testi yaptığım an biliyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…