2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sizdede çatı kemiklerinde ağrı varmı? Dün akşamdan beri bacağımı hareket ettirdikçe ağrıyo. Lavaboya gidincede kasık ağrım oluyo. Işkence oldu artık yerimden kalkıp hareket etmek

bak ne güzel haberlelerle geldin işte çok şükür kemik suyu işe yaramış mı ne beslenmene aynı şekil devam et strese girme bak gör nasıl kilo alıyo minik
Evet cnm, cok sevindim walla sagolun kemik suyunu soylediginiz icin yoksa hiic akkima gelmezdi. Kasaba yine soyledik hazirlicaklar aksam esim alicak

Selam kizlar. Şu belden girrn sanci dün bende de başladi. Dün aksam oldu, bugun sabah ve az önce. Sezeryan günümüzde belli ama erkenden gelir mi ki acaba diye korkularim da var. Her ne kadar normal istesem de doktor 2. oldugu icin normal yaptirmak istemiyo. İlki zorunlu sezeryandi.

Kizlar bu arada doktoruma sordum gogusume sogan surim mi diye doguma yakin falan. Surme koku falan siner bebek almayabilir.hic riske atmayalim dedi lansinohu onerdi zaten almistim ondan. Perine masaji icinde ya vazelin yafa yag kullan simdiden baslayabilirsin dedi. Ordan sonra saglik ocagina gttik cagirmislardi, ordaki hemsirede hastane cantani hazirla bez icinde bi marka aldiysan iminciyide al cunku kenarlarindaki yapisakn ve plastikler farkli olabiliyo alerji olabilir dedi. Ben zaten bi molfix bi prima aldim dedim, cantaya pompa koymamida onerdi. Paylasayim dedim hamis annelerime

ay bi tuhaf oldum netten dua açtım dinliyorum sabahtan beri uyuşuk oğlum kıpır kıpr tövbe yarabbi

Benimde oyle oluyo canim. Hele ki Kurani kerim okudugumda 1saat boyunca araliksiz hareket ediyo BuguN bende bi uyusukluk var. Kalktim, babamiz geldi gitti.
Bende kanepede uzandim. Uzanis o uzanis. 3 bucuk olmus. Bel agrimda gecti, yatmaktan bacaklarim agriyo,oglusumda gelmiyo. En iyisi bi dusa girip kendime geleyim ben

Simdi nasil canim bebeginin gelisimi

Bu kizimin gelisimi iyi 3150 gr olmustu dün. ikinciler daha iri oluyo galiba.aslinda 5 haziranda istiyodum ben ama doktor 5 gun daha kalsin dedi. 10 hazirana gün verdi. İlk kizim 2900 dogmustu gelisimi durdugu icin kilo almadi hic son 3 hafta. o yuzden de kontrole gittigimin ertesi gunu doktor sezeryana aldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…