2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bişe olmaz doğumdan sonra hazırlarsınız hastanede de sana bi basma gecelik verirler cimcimeyide yeşil ameliyathane önlüğüyle sararlar öyle gelirsiniz eve:):)
yaa öyle deme... ben daha çalışıyorum napim, hatta haftaya da çalışmayı düşünüyorum bebiş bana kızacak bu gidişle

Ben de hazirlamadim ben de gerci benim kiz gelmeye niyetli dogum kanalina girmeye calisiyormus kasiklarimda ve belimde agrim var kiyafetleri yikadim ama hala utusuz yarin yapacaz ins en tembel benim

Benimki de doğum pozisyonunu almış , kanala girmemiş ama kasıklarımda sürekli hareket ediyor girmeye çalışıyormuş doktorum da öyle söyledi

Kizlar hazirlayin herseyinizi ertelemeyin...ben hala beklemdigimden bitmemişti herseyim.halilarim yikamada lohusa tacim gelmedi,bebegimin beşiği bugün geldi içinin yatagi yok daha...ve yarin yatisimiz yapiliyor.inş normal olurda boşuna sanci verip cektrmezler.
Psikolojik mi dir heyecandanmidir nedir karnimda agrilar sizilar var...dualarinizi esirgemeyin lutfen

Ben de hazirlamadim ben de gerci benim kiz gelmeye niyetli dogum kanalina girmeye calisiyormus kasiklarimda ve belimde agrim var kiyafetleri yikadim ama hala utusuz yarin yapacaz ins en tembel benim
Bende bebegiminkileri yikayip utuledimde kendi geceliklerim camasirlarim duruyo. Bi tanesini yikadim o kadar

Canim benim sakin ol hersey guzel olacak insallah. Dualarimiz seninle

ay bi kase yoğurt yedim midem yanıyoo artık bıktım ya bişe yeyip içmeye korkuyorum öff nereye kadar böyle sürecek
Ay caniim bende gece bi kotu oldumkii, uzaniyodum sag tarafa gordum resmen bogazima kadar geliyo. Ustune bide oksuruk tuttuu uyumak ne mumkuunn. Bugunde iki kere oldu. Hayirlisiyla doguraydik

Benimki de doğum pozisyonunu almış , kanala girmemiş ama kasıklarımda sürekli hareket ediyor girmeye çalışıyormuş doktorum da öyle söyledi
Benim minnakta sag kasigimda, kanala girmemis ama girer dedi doktorşu cati muayeneside olsaydik iyiydi, hazirlikli gittiydim bugun malumm temizlendiydim

Dualarımız sana ve tüm bekleyenlere inşallah

Vay 20 kisimi dogurmus masallah be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…