2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım şu an tatlı istiyor olsada yisek bi çikolata alıcam yemek üstüne iyi gider.nam nam.

aslinda kilo almamak guzel. benim de hafif belli oluyor karnim ama özellikle gobek altinda siskinlik cok. sizin de oyle mi?

Heherh aslında haklısın ama çok sık ultrasona girmekte iyi deilmiş ..zaten ben 12. Haftamdan önce gitsemde doktor bakmaz heralde prensipli bi dr nuh diyor peygamber demiyor:)

öyle olması kesinlikle daha iyi prensip işin başı

benim mide bulantim da yok denecek kadar az. ama son bir iki haftadir yiyemiyorum bisey sanirim ondan oldu. böyle top gibi karnim olsun ama zayifca kalayim istiyorum olur mu ki :))

bayanlar idrardan sonra yanma başladı şu 1 saattir sürekli de sıkışıkmışım gibi enfeksiyon mu kaptım acaba ya çok da dikkat ediyordum kii her sene olurum mutlaka çok üzüldüm şuann..

aslinda kilo almamak guzel. benim de hafif belli oluyor karnim ama özellikle gobek altinda siskinlik cok. sizin de oyle mi?

evet akşamları patlayacak gibi oluyorum şişiyo göbeğim bu kadar erken çıkacağını tahmin etmemiştim aman sağlıklı olsunlar da

selam kızlar.

Benim nedense canım hiç ama hiç birşey istemiyor.

Ne yersem zorunluluktan, midemi bastırsın diye yiyorum.

Aş erenlere de imreniyorum.

Kızımda da bunda da canım birşey istemedi ve kocama hiç naz yapamadım.

benim mide bulantim da yok denecek kadar az. ama son bir iki haftadir yiyemiyorum bisey sanirim ondan oldu. böyle top gibi karnim olsun ama zayifca kalayim istiyorum olur mu ki :))
Benim Canım da hayelim oo ama olup olmayacağımızı yaşayarak görecez 3 yadan sonra takviye ilaç bakalım ne yapacak bizi Decavit bazı kişilerde iştah açıyormuş bakalım onu da kaliteli seçimler yaparak fazla almadan kurtuluruz inşallah 3haftadan sonra yedikleirni biraz artıryorsun o zaman gine bir düzen olusturacam kendime şu an düzenli beslneiyorum iş yerineki çevremdekilere göre hala diyet yapıyor gibi anlasalarda ..

bayanlar idrardan sonra yanma başladı şu 1 saattir sürekli de sıkışıkmışım gibi enfeksiyon mu kaptım acaba ya çok da dikkat ediyordum kii her sene olurum mutlaka çok üzüldüm şuann..
Canım Su içimini yükselt 3 litre su iç ne kadar korusanda çok hasaslasıyor bünye galiba oluyor genelde.

aynı tarihteymişiz ne güzel ben ilk 6 haftalıkken gitmiştim kalp atışları yoktu henüz insallah yrn duyarım. sen ilk ne zaman duydun kalp atışlarını?herkes aşermeden bahsetmiş ama bnde hiç öyle birsey yok sende oluyo mu ağzımda bi tatsızlık var hiçbişeyin tadını alamıyorum.
birde genel sorayım kızlar karnınız patlayacak kadar şiş mi? o kadar rahatsızm ki anlatamam

gobekler cıkınca zaten yatamayacagız yuzustu,ama aksam sol yanıma yatayım dıyorum uyandıgımda yuzustu uyudugumu fark edıyorum ne yazık kı

Ben surekli karnimin ustune yatiyorum.hatta doktora sordum bi sorun yok istedigin gibi yat dedi.sol tarafa mi yatilmaliymis
sımdı sorun yokta ırelıde yuzustu yanı karının ustune yatmaya ızın vermıyor doktorlar genelde sol tarafa yatınca anne ıcın daha rahat oluyormus gobek cıkınca ,bı de bebegın uzerıne yatmamak gerek .Bunu dogum semınarında doktor soylemıstı

6+5 te duyduk cnm kalp atışlarını bende kan pıhtılaşması olduğu için o gün kan sulandırıcı iğnelere başladık.Normalde kalp atışını duyduktan sonra ayda bir kontrol ediyorlarmış ama ben iğne olduğum için 2. hafta da bir kontrol edecek,benim de iştahım azaldı çok yemek yiyemiyorum bulantı mide yanması oluyo ama hiç kusmadım mesela,geçen hafta cnm aşure çekti kendim yaptım kimseden gelmeyince :) bir de çok enteresan normalde hiç yeşil erik yemem de sevmem de ama dün erik aşerdim eşim bulmuş bugün sabırsızlıkla akşam olmasını bekliyorum :) şişkinlik ve gaz bende hat safhada akşam sanırsın 6 aylık olmuşum karnım o derece şişiyo :)

Ben surekli karnimin ustune yatiyorum.hatta doktora sordum bi sorun yok istedigin gibi yat dedi.sol tarafa mi yatilmaliymis
evet canim sol tarafa yatmak hamilelik boyunca bebege giden kan akisindan dolayi en iyi pozisyonmus ama benimki bilincli degil iste sag tarafada yatmak istiyorum rahatsiz hissediyorum karnimi bilemedim

bu kadar kendını uzme canım .Ben de aılemden tum akrabalarımdan uzagım.Esımi cok sevdım evlendık hayatta aılemı bırakmam dıyordum.Evlendıgımız yıl ısle alakadar esım kendı ulkesıne donmek zorunda kaldı,ben de tabıı aılemı tum arkadaslarımı orda bırakıp geldım.Suan burda kımsem yok esımın aılesı bı tek onlarla da haftada bır gorusuyoruz.Bı arkadasım yok burda kımseyı tanımıyorum,hıc bır yerı bılmıyorum sıl bastan her seyı kendım oyrenmeye calısıyorum.Ama hıc bı zaman ısyan etmedım hep hayırlısı neyse onu ıstedım Allahtan.Inan kı bazen bızım gucendıgımız seyler aslında bızım hayrımıza ,sımdı bide bebegımız olursa bıze arkadas olacak zaten,hayat bıraz olsa da kolaylasacak

gobekler cıkınca zaten yatamayacagız yuzustu,ama aksam sol yanıma yatayım dıyorum uyandıgımda yuzustu uyudugumu fark edıyorum ne yazık kı

Zamanla alısşacaz inşallah canım 12 hafta bir geçse.

Canım seni çok takdir ettim ben il bile değitirmekten korkuoyrum ülke değiştirmene rağmen hiç isyanda bulunmaman takdir edilecek bir şey.

Sabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..

Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..

herkese merhaba kizlar bisey sorucam gece yatarken ne sekilde rahat ediyorsunuz ben mesela sirtustu yatamiyorum sol tarafimda inani;maz rahat uyuyorum sizde nasil acaba?
ayy bu konuda çok vicdan azabı duyuyorum ben yaa her gece uyanıyorum yüzüstü yatıyorum diye. çok huzursuz uyuyorum o yüzden. eşimi de uyardım, eğer beni yüzüstü yatarken görürsen yana çevir dedim. Kim ne derse desin ben yüzüstü yatmanın yanlış oldugunu düşünüyorum çok ama çok sevsem de

çok geçmiş olsun canım yaa.. nedenmiş peki kanama?

canim cok gecmis olsun benimde basima geldi bir hafta once asiri bi kanama degil pis bi kan gibiydi bende hemen doktorumu aradim cagirdi gittim baktik bebekte bi problem yoktu bana 1 hafta rapor verdi progeteron kullandim ertesi gece yine biraz kanama geldi sonra kesildi allaha sukur simdi ilacta bitti iyiyim sakin uzme kendini yat sadece cok fazla ayakta dolasma sakin ama sakin kafanada takma allah daha kotulerinden korusun bizi ve bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…