- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.581
Oh masallah duymussunuz kalbinide :) insan biraz olsun rahatliyor degilmi kese ve kalpten sonra..
Belki cinsiyeti bile ögrenirsin gittigindebakalim bende 14üncü haftada ögrenebilcekmiyim acaba
Aserme olmaz mi yaa hamur ucu seyler istiyor canim bu aralar.. Geçen hafta börek istiyordu, anneme yaptirdim bol pirasali
Bu haftada yogurtlu makarna istedi canim.. iki gün önce kayinvalideme gittik saolsun yapti ben söyleyince..
(Neyse okuyan hamisler caniniz ceksede zor bisey degil yapmasi Allahtan, kusuruma bakmayin yazdigim için)
sende var mi aserme canim ?
aslinda kilo almamak guzel. benim de hafif belli oluyor karnim ama özellikle gobek altinda siskinlik cok. sizin de oyle mi?canım ben de 57 ie başladım bugün sabah sağlık ocağında tartıldım kilom aynıydı karnımda çıktı aslında eşimde nasıl olur dedi ama zaten yememde pek değişiklik olmadı benim aşırı da yemiyorum az da heralde normaldir kilo verenler bile oluyor ilk 3 ay
Heherh aslında haklısın ama çok sık ultrasona girmekte iyi deilmiş ..zaten ben 12. Haftamdan önce gitsemde doktor bakmaz heralde prensipli bi dr nuh diyor peygamber demiyor:)
benim mide bulantim da yok denecek kadar az. ama son bir iki haftadir yiyemiyorum bisey sanirim ondan oldu. böyle top gibi karnim olsun ama zayifca kalayim istiyorum olur mu ki :))Canım Yozgat bayram ziyarete gidip geldiğimizde 3 kilo alarak geldim 55 kilodum o şekilde hatat sotledim doktora sonra verdim kilo 53,500 um normal ilk aylarda verilebiliyor iştahszılık ve mide bulantısı almayalım zaten ilk aylarda son aylarda birden alınıyor zati.
aslinda kilo almamak guzel. benim de hafif belli oluyor karnim ama özellikle gobek altinda siskinlik cok. sizin de oyle mi?
Ben 60 ile basladim suan 57 yim bulantidan yiyemiyorum. Doktor onemli degil 4.ayda almaya baslarsin dedi.benim gibi kilo veren var mi aranızda? 57 ile basladim bugün 56 nin altindayim. normal mi acaba
Benim Canım da hayelim oo ama olup olmayacağımızı yaşayarak görecez 3 yadan sonra takviye ilaç bakalım ne yapacak bizi Decavit bazı kişilerde iştah açıyormuş bakalım onu da kaliteli seçimler yaparak fazla almadan kurtuluruz inşallah 3haftadan sonra yedikleirni biraz artıryorsun o zaman gine bir düzen olusturacam kendime şu an düzenli beslneiyorum iş yerineki çevremdekilere göre hala diyet yapıyor gibi anlasalarda ..benim mide bulantim da yok denecek kadar az. ama son bir iki haftadir yiyemiyorum bisey sanirim ondan oldu. böyle top gibi karnim olsun ama zayifca kalayim istiyorum olur mu ki :))
Canım Su içimini yükselt 3 litre su iç ne kadar korusanda çok hasaslasıyor bünye galiba oluyor genelde.bayanlar idrardan sonra yanma başladı şu 1 saattir sürekli de sıkışıkmışım gibi enfeksiyon mu kaptım acaba yaçok da dikkat ediyordum kii her sene olurum mutlaka çok üzüldüm şuann..
aynı tarihteymişiz ne güzel ben ilk 6 haftalıkken gitmiştim kalp atışları yoktu henüz insallah yrn duyarım. sen ilk ne zaman duydun kalp atışlarını?herkes aşermeden bahsetmiş ama bnde hiç öyle birsey yok sende oluyo mu ağzımda bi tatsızlık var hiçbişeyin tadını alamıyorum.Merhaba,
sizinle aynı tarihteyiz bizde, inşallah duyarsınız sizde kalp atışlarını ben mutluluktan ve Allah'a duyduğum şükürden ağlamıştım kalp atışlarını dinlerken Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasip etsin İnşallah.Yarın bizimde kontrolümüz var ne tesadüf
gobekler cıkınca zaten yatamayacagız yuzustu,ama aksam sol yanıma yatayım dıyorum uyandıgımda yuzustu uyudugumu fark edıyorum ne yazık kıCanım uyuma olarak bende yüzüstü yatmayı seven birisi olarak bebek için ne yazıkki yatmamız gerkeiyor özelikle on iki haftadan sonra daha çok dikkat etmek gerkiyor. ben şimdi ara ara uyurken yatmış olsamda vicdanen rahat olmuyorum bir şey yaypmsıdır diye ..
sımdı sorun yokta ırelıde yuzustu yanı karının ustune yatmaya ızın vermıyor doktorlar genelde sol tarafa yatınca anne ıcın daha rahat oluyormus gobek cıkınca ,bı de bebegın uzerıne yatmamak gerek .Bunu dogum semınarında doktor soylemıstıBen surekli karnimin ustune yatiyorum.hatta doktora sordum bi sorun yok istedigin gibi yat dedi.sol tarafa mi yatilmaliymis
aynı tarihteymişiz ne güzel ben ilk 6 haftalıkken gitmiştim kalp atışları yoktu henüz insallah yrn duyarım. sen ilk ne zaman duydun kalp atışlarını?herkes aşermeden bahsetmiş ama bnde hiç öyle birsey yok sende oluyo mu ağzımda bi tatsızlık var hiçbişeyin tadını alamıyorum.
birde genel sorayım kızlar karnınız patlayacak kadar şiş mi? o kadar rahatsızm ki anlatamam
evet canim sol tarafa yatmak hamilelik boyunca bebege giden kan akisindan dolayi en iyi pozisyonmus ama benimki bilincli degil iste sag tarafada yatmak istiyorum rahatsiz hissediyorum karnimi bilemedimBen surekli karnimin ustune yatiyorum.hatta doktora sordum bi sorun yok istedigin gibi yat dedi.sol tarafa mi yatilmaliymis
bu kadar kendını uzme canım .Ben de aılemden tum akrabalarımdan uzagım.Esımi cok sevdım evlendık hayatta aılemı bırakmam dıyordum.Evlendıgımız yıl ısle alakadar esım kendı ulkesıne donmek zorunda kaldı,ben de tabıı aılemı tum arkadaslarımı orda bırakıp geldım.Suan burda kımsem yok esımın aılesı bı tek onlarla da haftada bır gorusuyoruz.Bı arkadasım yok burda kımseyı tanımıyorum,hıc bır yerı bılmıyorum sıl bastan her seyı kendım oyrenmeye calısıyorum.Ama hıc bı zaman ısyan etmedım hep hayırlısı neyse onu ıstedım Allahtan.Inan kı bazen bızım gucendıgımız seyler aslında bızım hayrımıza ,sımdı bide bebegımız olursa bıze arkadas olacak zaten,hayat bıraz olsa da kolaylasacakAilesi yaninda olanlara nasil imreniyorum kizlar bilseniz..kiskaniyorum resmen..kendi memleketinde ailenle yasamak kimbilir nasil guzel olurdu ;KK43: Bana lutfen dua edin..mucizelere ihtiyacim var bu gurbetten gitmem icin..imkansizi istiyorum Allahtan..kendi icimde isyan ediyorum.kusuyorum Allaha guceniyoru...neden diyorum..belki bu yuzden dualrim kabul olmuyor..kimse birbirini burada cok iyi tanimiyor..ama olurda akliniza gelirsem bana dua edin.
gobekler cıkınca zaten yatamayacagız yuzustu,ama aksam sol yanıma yatayım dıyorum uyandıgımda yuzustu uyudugumu fark edıyorum ne yazık kı
Canım seni çok takdir ettim ben il bile değitirmekten korkuoyrum ülke değiştirmene rağmen hiç isyanda bulunmaman takdir edilecek bir şey.bu kadar kendını uzme canım .Ben de aılemden tum akrabalarımdan uzagım.Esımi cok sevdım evlendık hayatta aılemı bırakmam dıyordum.Evlendıgımız yıl ısle alakadar esım kendı ulkesıne donmek zorunda kaldı,ben de tabıı aılemı tum arkadaslarımı orda bırakıp geldım.Suan burda kımsem yok esımın aılesı bı tek onlarla da haftada bır gorusuyoruz.Bı arkadasım yok burda kımseyı tanımıyorum,hıc bır yerı bılmıyorum sıl bastan her seyı kendım oyrenmeye calısıyorum.Ama hıc bı zaman ısyan etmedım hep hayırlısı neyse onu ıstedım Allahtan.Inan kı bazen bızım gucendıgımız seyler aslında bızım hayrımıza ,sımdı bide bebegımız olursa bıze arkadas olacak zaten,hayat bıraz olsa da kolaylasacak
Aynen canım rahatlıyor tabi.. ay inşallah öğrenirsin cinsiyetini çok heycanlı yaaane güzel basit şeyleri aşeriyoruz bende aynı basit şeyler aşeriyorum, annem uzakta benim başka ilde ne mutlu annen yanında, ama bebişim doğsun 1 yıl yanımda Allah 'ın izniyle sonra bi iki yıl sonra temelli yanıma geleceklerrr inşallah
ayy bu konuda çok vicdan azabı duyuyorum ben yaaherkese merhaba kizlar bisey sorucam gece yatarken ne sekilde rahat ediyorsunuz ben mesela sirtustu yatamiyorum sol tarafimda inani;maz rahat uyuyorum sizde nasil acaba?
çok geçmiş olsun canım yaa.. nedenmiş peki kanama?Sabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..
canim cok gecmis olsun benimde basima geldi bir hafta once asiri bi kanama degil pis bi kan gibiydi bende hemen doktorumu aradim cagirdi gittim baktik bebekte bi problem yoktu bana 1 hafta rapor verdi progeteron kullandim ertesi gece yine biraz kanama geldi sonra kesildi allaha sukur simdi ilacta bitti iyiyim sakin uzme kendini yat sadece cok fazla ayakta dolasma sakin ama sakin kafanada takma allah daha kotulerinden korusun bizi ve bebeklerimiziSabah herşey yolundayken tuvalete gidince kanamam olmuş onu gördüm, hemen doktorumu aradım gel dedi saolsun gittim herşeyi kontrol etti çok şükür bebeğim iyiydi inanılmaz rahatladım..
Bu arada ikili test için ölçümünüde yaptı, iki hafta sonra gidicem diye beklerken bugün yaptık ense ölçümünü.. İki haftada rapor yazdı dinlenmem için.. Haberler böyle benden, umarım bidaha olmaz kanamam.. Progesteron verdi onu kullanıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?