myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.901
sancı gibi değilde ağrı gibi daha çok anlamadım ayırt edebilsem zaten bakalım. Hayirlisi biraz daha anlamaya çalışayım saol canım yha heyecanlandım bak.simdiCanim zaman tut. Duzenlimi sancilar duzensiz mi
Haha beklemezsek gelirler böyle inadına gelmiyorlarBenden sonra doğum tarihi olan hamişler hep dooğurdu bi ben bi de bi kac kisi kaldik ayol, bu saatten sonra da ben dogurmuyomkalsin orda paşam hem bu dunyada en güvende olduğu yer
Oyy masallah ya ne güzel kavustun ogluna hayirli olsunn kolay bi doğum oldu sanirim darisi başımıza canimmKizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Hepinize dua ettim
Oglusumla emistik, simdi uyuyor
üzülme canım ya son haftalardayız zaten normal doğum da olsa sezeryanda olsa sıkıntı yaşamazsın yüksek ihtimal. üzülme yani yemene dikkat et kendini üzme. stres çocuğa çok daha zararlıKızlar kontrolden geliyorum maalesef iyi haberlerle değilgeçen haftadan bu yana bebeğim sadece 70 gr. almış ona bir moralin bozuldu ama doktorun önemli değil haftasıyla uyumlu dedi. Tansiyonm 13/10 çıktı bir de nst de bebeğim bir türlü hareket etmedi düzenli sancım çıktı ama ne yaptıysak meyve suyu içtim çikolata yedim yine de hareket etmedi kalp atışları düz çıktı 1 saat nst de kaldım korkulacak birşey yok dedi ama içim içimi yiyor. Nst si benim gibi çıkan var mı. Bi de erken doğum olabilir diye 4 tane celestone ciğer geliştirici günde bir tane adalat verdi çok kötüyüm kızlar
canım Allah analı babalı büyütsün darısı zamanı gelince bize inş :)Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
29.05.2015 yani dün kizimi kucağıma aldim.
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
2800 gram minik pamuk bir kızım oldu
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
Çooook teşekkür ederim canımCanim simdi soyliycegim sey belki dogru degildir yani bilemedim bak ama kasilmalara yardimci olduğu icin,son zamandaki iliski dogum icin faydaliymis bile, gunu gecen bayanlara doktoru iliski oneriyomus tabi erken dogum riski ya da doktorun riskli bi durum "yasak" demediği surece son ana kadar ilişkide sıkıntı olmaz diye biliyorum ben. Tabi senin doktorun yasakladiysa bilemiyorum ama bende sorun olmuyor hic
Meryem ana otu dedigin de eğer benim de duyduğum "rahim otu" ile ayniysa, acilma basladiginda suya konuluyor çiçek actikca rahim de aciliyomus ben boyle okudum internetten onun suyunu icmiyoz yani, bi de İnşirah suresini kagida yazip suya atip baya ama boyle 7 gun falan bekletip kagit eriyince onu iciyomusuz bunu da internetten okudum ve sen dogumdayken yakinlarinin disarda kuran okumasi çok faydali diye biliyorum.
Bendeki bilgiler bunlar.
Gunaydinlar bu siradaaaa
ayy maşallah 2 saatte olmuş bitmiş, allahaize bağışlasın canımKizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Hepinize dua ettim
Oglusumla emistik, simdi uyuyor
Dün gece evrene doğum yapayım diye yolladım amaneyse şimdi doktor kontrolüm var bakalım doktor neler söyleyecek.
Saol canım dogru soyluyorsun yarın zaten. Randevum var ama geçmesse öyle yapayım bir de uyku. Nasıl bastırdı bakalım hakkımızda hayırlısı
Benden sonra doğum tarihi olan hamişler hep dooğurdu bi ben bi de bi kac kisi kaldik ayol, bu saatten sonra da ben dogurmuyomkalsin orda paşam hem bu dunyada en güvende olduğu yer
allah yardimcin olsun cnm eger normalde de beinden slklnti hic olmayipta dun basladiysa ara derim ben ama en iyisinide dr bilir hayirlisi olsunKizlar benimde dun baslayan bel agrisi ara ara vurup geciyor doktorumu aramiliyim sizce ya off
Bende o da ise yaramadiAyy bende ewde tek kalimca iyicene nete sardim kizlar ne dicem size hem burda hemde mayis annelerinde duymustum iliskiye girmek dogumu hizlandiriyomus beyaz melekte dunmu yoksa onceki gunmu ne yazmisti ya esimle kacamak yaptik diye akabinde bugun dogum yapti acaba ise yararmi ya dicemde benimkide el surmye korkuyo ilk 2. Dede oyleydi gunu benden daha yakin ve hizlandirmak isteyenler esini kandirabilenlere duyrulur
Canim bende hic yapmadim ama aktarlarda lohusa sekeri satiliyormus onu alirsin internetten de yapilisina bakarsin zor bisi degil tatlimLogusa şerbetini nasıl yapcaksınız kızlar? Malzemesini nerden almalıyım hiç bilmiom. Hazır şekeri varmış sanırım eritiyomuşun suda?
Logusa şerbetini nasıl yapcaksınız kızlar? Malzemesini nerden almalıyım hiç bilmiom. Hazır şekeri varmış sanırım eritiyomuşun suda?
Bende o da ise yaramadigecenlerde kandirdim ama cok kuruluk var bende
Kızlaaar ben doktordan geldim, 2950 gr 50 cm olmuş paşam, 3-4 gün öndeymiş maşallahveeeee dönmüş, hissediyodum zaten, şuan için normal doğum görünüyor dedi, çatı muayenesini doğuma 1 hafta kala yaparız ama sorun çıkacağını sanmıyorum boyun uzun dedi.. Sezeryan yanlısı die dedikodular duymuştum, bgn boştu biraz, tam 1 saat konuştuk anlatılanın aksine bana keyfi sezeryan için gelme dedi :) kesi den korkuyorum dedim anlattı rahatladım :) bide vajinadaki yağ ile masajdan bahsetmişti bi arkadaş burda, onu sordum sakınnn dedi, bide şu dönem enfeksiyon kaptırırsın başımıza iş almayalım, oynama hiç oralarla dedi :) göğüs kremine başlayabilirsin dedi, lansinohalmışım olur dedi. Bide nst ye girdim ilk kez iki çikolata bi meyve suyuna rağmen benim hissettiğim hiç hareket olmadı, ama kağıttaki doktor için yeterliymiş tekrarlamadılar. Sancım çıkmadı. 15 gün sonra gel dedi.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ha bide aşırı zorlamadan egzersizyapabilirsin ve bol bol yürü dedi. Doğumun 25 görünüyor, belki 1-2 gün erken gelebilir dedi. Oyüzden ben artık beklemeyi bıraktım, bu günlerimin tadını çıkariciiiimmm
Bizde bugün gittik doktora 2900gr olmuş kızcağızım :) normal doğum pozisyonunu almış dedi dr tamda normal doğum yapMaktan korkmaya başlamışken hadi hayırlısı bakalım
Amaaan 15 de neBideee benim evdeki tartı bozukmuş. 12 kiloda sabitlendim die sevinirken meğer bu ay 3 kilo birden almışım, toplam 15 kiloya ulaşmışım :)) doğurana kadar 17-18 olcak gibi, ama doktorum hiç bişi demedi, bende sallamamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?