2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doğum yapanları tebrik edıyorum
Bizde durum aynı oğlumun keyfi yerınde onumuzdekı haftayı da çıkarırız biz

bugun aktardan sütü arttırıcı ve gaz çıkarmayı kolayşastıran bır karısım aldım. Burda gormuştum aktara soyledıımde aynı karısımı çok sattığını ve içenlerın memnun olduunu soyledı fikir olur size de ısırgan otu+rezene+kimyon ve anason karısımı. Hastaneye yanımda goturucem. Bebiş de çok kolay gaz çıkarıyormuş anne de..Doktoruma sormadım bunu ptesı sorucam kızlar. Hadi müjdelı haberlrın devamını beklıyorum doğuralım gayrı

Ayy bende ewde tek kalimca iyicene nete sardim kizlar ne dicem size hem burda hemde mayis annelerinde duymustum iliskiye girmek dogumu hizlandiriyomus beyaz melekte dunmu yoksa onceki gunmu ne yazmisti ya esimle kacamak yaptik diye akabinde bugun dogum yapti acaba ise yararmi ya dicemde benimkide el surmye korkuyo ilk 2. Dede oyleydi gunu benden daha yakin ve hizlandirmak isteyenler esini kandirabilenlere duyrulur

Logusa şerbetini nasıl yapcaksınız kızlar? Malzemesini nerden almalıyım hiç bilmiom. Hazır şekeri varmış sanırım eritiyomuşun suda?

Oyy masallah ya ne güzel kavustun ogluna hayirli olsunn kolay bi doğum oldu sanirim darisi başımıza canimm

üzülme canım ya son haftalardayız zaten normal doğum da olsa sezeryanda olsa sıkıntı yaşamazsın yüksek ihtimal. üzülme yani yemene dikkat et kendini üzme. stres çocuğa çok daha zararlı

canım Allah analı babalı büyütsün darısı zamanı gelince bize inş :)

Çooook teşekkür ederim canım peki otu sıcak yada soğuk suya koymak farkeder mi?
ayy maşallah 2 saatte olmuş bitmiş, allahaize bağışlasın canım

Dün gece evrene doğum yapayım diye yolladım amaneyse şimdi doktor kontrolüm var bakalım doktor neler söyleyecek.

Dun onu bende cok yaptim ama olmadi hafi bakalim hayırlı haberlerle gel

Saol canım dogru soyluyorsun yarın zaten. Randevum var ama geçmesse öyle yapayım bir de uyku. Nasıl bastırdı bakalım hakkımızda hayırlısı

HaHayirlisi olsun cnm birde bazi kadinlarin dogum zamani cok uyku bastirimis belki buda bir isarettir

Benden sonra doğum tarihi olan hamişler hep dooğurdu bi ben bi de bi kac kisi kaldik ayol, bu saatten sonra da ben dogurmuyom kalsin orda paşam hem bu dunyada en güvende olduğu yer

Hayirlisiyla bekletmeden gelsin kuzun insaAllah bnm gunum sizden sonra ama cok onceden kanali girdigi icin bende artik senin gibi diyorum

Kizlar benimde dun baslayan bel agrisi ara ara vurup geciyor doktorumu aramiliyim sizce ya off
allah yardimcin olsun cnm eger normalde de beinden slklnti hic olmayipta dun basladiysa ara derim ben ama en iyisinide dr bilir hayirlisi olsun

Bende o da ise yaramadi gecenlerde kandirdim ama cok kuruluk var bende

Kızlaaar ben doktordan geldim, 2950 gr 50 cm olmuş paşam, 3-4 gün öndeymiş maşallah veeeee dönmüş, hissediyodum zaten, şuan için normal doğum görünüyor dedi, çatı muayenesini doğuma 1 hafta kala yaparız ama sorun çıkacağını sanmıyorum boyun uzun dedi.. Sezeryan yanlısı die dedikodular duymuştum, bgn boştu biraz, tam 1 saat konuştuk anlatılanın aksine bana keyfi sezeryan için gelme dedi :) kesi den korkuyorum dedim anlattı rahatladım :) bide vajinadaki yağ ile masajdan bahsetmişti bi arkadaş burda, onu sordum sakınnn dedi, bide şu dönem enfeksiyon kaptırırsın başımıza iş almayalım, oynama hiç oralarla dedi :) göğüs kremine başlayabilirsin dedi, lansinohalmışım olur dedi. Bide nst ye girdim ilk kez iki çikolata bi meyve suyuna rağmen benim hissettiğim hiç hareket olmadı, ama kağıttaki doktor için yeterliymiş tekrarlamadılar. Sancım çıkmadı. 15 gün sonra gel dedi.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ha bide aşırı zorlamadan egzersizyapabilirsin ve bol bol yürü dedi. Doğumun 25 görünüyor, belki 1-2 gün erken gelebilir dedi. Oyüzden ben artık beklemeyi bıraktım, bu günlerimin tadını çıkariciiiimmm

Logusa şerbetini nasıl yapcaksınız kızlar? Malzemesini nerden almalıyım hiç bilmiom. Hazır şekeri varmış sanırım eritiyomuşun suda?
Canim bende hic yapmadim ama aktarlarda lohusa sekeri satiliyormus onu alirsin internetten de yapilisina bakarsin zor bisi degil tatlim

Ben hic yyaomadim cnm ama arkadasin dedigi gibi aktarlarda kesin vardir

Bende o da ise yaramadi gecenlerde kandirdim ama cok kuruluk var bende

hadiya pofudukcum bir umudum o vardi ama belki bu yakinlarda senin ise yarar cok az kaldi sen yine bir iji defa dene derim bende kandirmya calisicimmm bakakim olurmu

MasaAllah bebisne canim rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eylesin ama her dr den baska seyler cikiyo bnm hastanemde o masaji vermisti gunum geciyo diye ama iste dr den dr ye degisiyo hayirlisi olsun bebislerimize kavusalimda artik gerisi onemli deil

Bizde bugün gittik doktora 2900gr olmuş kızcağızım :) normal doğum pozisyonunu almış dedi dr tamda normal doğum yapMaktan korkmaya başlamışken hadi hayırlısı bakalım

MasaAllah kizina cnm hic korkutma kendini allahin izniyle bir avazda dogurusun InsaAllah herseyin basi inanc gerisini allahin yardimiyla basarirsin

Amaaan 15 de nezaten zayif hamile kaldiysan 16 ideal merak etme gider hemencikk

MasaAllah bebisne canim rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eylesin ama her dr den baska seyler cikiyo bnm hastanemde o masaji vermisti gunum geciyo diye ama iste dr den dr ye degisiyo hayirlisi olsun bebislerimize kavusalimda artik gerisi onemli deil[/QUOTE] doğru diyosun canım amiiiinnn cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza, bgn ağzını açıp kapatışını gördük, ayy ekranı bile öpesin geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…