2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin güle güle büyütün minik prensesinizi

Canım gözünaydın.güle güle büyüt meleğini...

merhaba anneler ve anne adayları güzel bi haftasonu olsun doğum yapan arkadaşlar alıntılayamadıklarım varsa hayırlı olsun bebişlerinizi güzel günlerde büyütün
doğum için gün sayanları da rabbim bi an önce bebişlerine kavuştursun inşallah
bizim daha zamanımız çok rahatız bakalım daha bebek şekerlerini hazırlamadım malzeme alacaktım alacağım site 3 hazirandan sonra satışa başlıcakmış kargo da çok beklemez umarım
son eksikleri almak için dışarı çıkacaktık ama hava çok kötü burada bide zaten gidince de alacağım şeyleri hep unutuyorum bişey almadan geliyorum
bugün yavaş yavaş hazırlanmaya başladım kızımın eşyalarını ütülüyorum sonrada çantamı hazırlıcam nasipse artık bu haftasonu hazırlıcam çünkü haftaya eşimin nöbetleri başlıyor sancım falan olursa hazır olsun
birde benimde işyerinde son haftam cumadan sonra artık doğum iznim başlıyorrr

Merhaba hanimlar..
Bizim oglanin gelmeye niyeti yok hala bende sanci falan yok..
Gunler azaldi ustumde baski hissetmeye basladim evde kv var gozunun onunde olmama ragmen yok mu sancin vs diyip duruyo sanki dogum zamani benim elimde cok takmaya basladim bu durumu
Sizler nasilsiniz??

Kizlar nst de rekor sanci kaç oluyor?
Azaz veriolar sunisanciyi enyukksek 80 oldu.ebe 5 e kadar olmaz sanmam dedi.acilma bi parmak dedi

Off off benim kızımınhareketi yavaslayacagina aartıyor yahu yyalancı kasılmalar oluyor ama tik yok salı günümdoluyor birde nnasıl olacak boyle anlamadim doğum yapanların da allah yardimcisi olsun

10 gündür hurma yiyorum. İlk günler 2 tane yiyordum, artık 5-6 yiyorum. Kasılmalarım arttı sanki. 2 gündür de belime, kalçama bıçak saplanması olup geçiyor.
Siz yiyonuz mu kızlar, sizde bi değişiklik yarattı mı?

Kizlar nst de rekor sanci kaç oluyor?
Azaz veriolar sunisanciyi enyukksek 80 oldu.ebe 5 e kadar olmaz sanmam dedi.acilma bi parmak dedi
Nst çıktısı olan kağıtta en yüksek 200 görünüyor canım. Doğum için açılmanın olması için enaz 100ü görmek gerek die biliyorum

Off off benim kızımınhareketi yavaslayacagina aartıyor yahu yyalancı kasılmalar oluyor ama tik yok salı günümdoluyor birde nnasıl olacak boyle anlamadim doğum yapanların da allah yardimcisi olsun
Kizlar siz benden ondesiniz daha dogurmamissiniz
Ben de ne zaman dogar diye soyleniyorum
Insallah hayirlisiyla dogururuz
Sabreden dervis muradina ermis

Anaaam 29na kadar cok gec olmazmi canim
Insallah hayirlisiyla dogururuz cok bekletmez yaramazlar

Kız bide nette araştırdım doğumu başlatmanın yollarına bakar oldumda artık.kivi ananas kasılmalara yol açar başlatabilir yazıyodu denesekmi netsek.işe yararmıki
Ahududu yaprağı çayı da öyleymiş canım bende bakıyorum
Squat yapıyorum bi de eğil kalk

İnşallah Arifainşallah kıpır kıpır şaştım er: 638154"]Kizlar siz benden ondesiniz daha dogurmamissiniz
Ben de ne zaman dogar diye soyleniyorum
Insallah hayirlisiyla dogururuz
Sabreden dervis muradina ermis[/QUOTE]
İnsallahcanim insallah kipir kipir sastim kaldim

gözün aydın cnm hayırlı uğurlu olsun darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…