- 31 Mayıs 2010
- 197
- 104
- 303
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.861
Kız bide nette araştırdım doğumu başlatmanın yollarına bakar oldumda artık.kivi ananas kasılmalara yol açar başlatabilir yazıyodu denesekmi netsek.işe yararmıkil
Haha yapıyorum canım ama bakalımbizim kız tutundu biyerlere heralde içerde
Allah yardimcin olsun canim iyi haberlerini bekliyoruzkızlar gece 12 den beri sancim var birazdan hastaneye gidecez
lutfen benim için dua edin.
gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin güle güle büyütün minik prensesiniziEveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
29.05.2015 yani dün kizimi kucağıma aldim.
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
2800 gram minik pamuk bir kızım oldu
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
Canım gözünaydın.güle güle büyüt meleğini...Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
Nst çıktısı olan kağıtta en yüksek 200 görünüyor canım. Doğum için açılmanın olması için enaz 100ü görmek gerek die biliyorumKizlar nst de rekor sanci kaç oluyor?
Azaz veriolar sunisanciyi enyukksek 80 oldu.ebe 5 e kadar olmaz sanmam dedi.acilma bi parmak dedi
kızlar gece 12 den beri sancim var birazdan hastaneye gidecez
lutfen benim için dua edin.
Merhaba hanimlar..
Bizim oglanin gelmeye niyeti yok hala bende sanci falan yok..
Gunler azaldi ustumde baski hissetmeye basladim evde kv var gozunun onunde olmama ragmen yok mu sancin vs diyip duruyo sanki dogum zamani benim elimde cok takmaya basladim bu durumu
Sizler nasilsiniz??
Kizlar siz benden ondesiniz daha dogurmamissinizOff off benim kızımınhareketi yavaslayacagina aartıyor yahu yyalancı kasılmalar oluyor ama tik yok salı günümdoluyor birde nnasıl olacak boyle anlamadim doğum yapanların da allah yardimcisi olsun
Anaaam 29na kadar cok gec olmazmi canimGozun aydin olsun cnm rabbim anali babali buyutsun darisi bizlere hayirlisiyla InsaAllah
Allah yardimcin olsun rabbim bir avazda hayirlisiyla yawrunu kucagina almayi nasip eylesin
Hayirlisi olsun cnm ya ama bn kendime cok kiziyorum ben hangini erken dogurmusumki bunu erken doguracam diye bekliyorum ama dr 31. Haftafa 3 hqfta daha dursa cok iyi okur erken riski var diyibce bu heyacana kapildim kapilmaz olaydim hergun beklede dur ama bundan sonra karar aldim beklemicem hazirann 29 na kadar sancıları agrilari tiye almicam
Ahududu yaprağı çayı da öyleymiş canım bende bakıyorumKız bide nette araştırdım doğumu başlatmanın yollarına bakar oldumda artık.kivi ananas kasılmalara yol açar başlatabilir yazıyodu denesekmi netsek.işe yararmıki
Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?