2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Gözün aydınn

Nasıl geçti doğumun canım? Benimde öyle olacak.. Ameliyattan çıktıktan sonra şunu yap, şunu yapma diye tavsiye edebileceğin birşey var mı ?

Kızlar kontrolden geliyorum maalesef iyi haberlerle değil geçen haftadan bu yana bebeğim sadece 70 gr. almış ona bir moralin bozuldu ama doktorun önemli değil haftasıyla uyumlu dedi. Tansiyonm 13/10 çıktı bir de nst de bebeğim bir türlü hareket etmedi düzenli sancım çıktı ama ne yaptıysak meyve suyu içtim çikolata yedim yine de hareket etmedi kalp atışları düz çıktı 1 saat nst de kaldım korkulacak birşey yok dedi ama içim içimi yiyor. Nst si benim gibi çıkan var mı. Bi de erken doğum olabilir diye 4 tane celestone ciğer geliştirici günde bir tane adalat verdi çok kötüyüm kızlar

Canim benim kiz da hareket etmiyor pek nstde. Iki kere giriyorum genelde. Doktoeun sorun yok dediyse yoktur uzme canini. Hem artik tehlikeli zamani atlattik hepimiz dogsalar da problem yasamayacaklar insallah :)

Allah iyilik versin canim benim, ayni sekilde benimde karnimda farkli yerlerde çikisi ariyor kizim ama bi türlü dogru yolu bulamadi 1 haziranda 40 haftamiz doluyor dahada bekletmesin bu kuzular yaaa

Bende özlüyorum canim sizleri ya, pc acipta girdigim yok ki kk ya telefondanda alintilar deli ediyor beni giremiyorum, takip edemiyorum
senin kizinda nazli çikti desene :) bende haftaya persembe tekrar nst ye gircem bakalim :)
Aynen sonuna geldik ama en geçmeyen zamanlarida sonuymus hem heyecan hem korku, hem nasil olcak diye merak içinde geçiyor günler

Canimmm seni sormadim ama noldu biliyor musun, yazip gönderdikten sonra çiktim pc yi kapattim anaaa sirrieyvan napti acaba diye valla aklima geldi.. Yazmis olmana çok sevindim inanki
Bende özledim seni, kizçen nasil? daha seninkide gelmemis ay mayis anneleri nisanda dogurmaya basladilar biz haziran anneleri tembel çiktik

Canim benim kiz da hareket etmiyor pek nstde. Iki kere giriyorum genelde. Doktoeun sorun yok dediyse yoktur uzme canini. Hem artik tehlikeli zamani atlattik hepimiz dogsalar da problem yasamayacaklar insallah :)
İnşallah canım erken doğarsa diye üzülmuyorum zaten kilo alamamış bi de net de boyle çıkınca çok endişelendim ikinci net de aynı çıktı

Selam canım, hiç üzme kendini, benim de ilk kızımda gelişim durdu 36+3 te . 3 hafta bekledik sadece 3 gün ilerledi. 38+6 olması gereken zamanda sezeryan oldum.Gayet sağlıklı doğdu. 2900 gr 49 cm. Karnında gelişemiyosa doğduğunda zaten beslenicek. Doktorun korkulucak bişey yok demiş. Bişey olsa hemen sezeryana alırlardı. Ben kontrole gittim, ertesi gün hemen sezeryana aldı doktor.

Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.
Bisey sorucam suni sanci ile agrin cok oldumu acaba zor oldumu yani??

Doğrudur canım bizde merak ediyoruz işte napalım :) ikinci gittiğim doktor 31 mayıs yarih vermişti fakat ona inanmıyorum açıkçası kendi tarihime de tam 1 hafta kaldı gelseler artık da sevsek kontrolden sonra yaz canım :)

Kızlar benim sağ alt.kasigimda ağrı var sabahtan beri ama.sanci mi doğum sancısı mi ağrı. Mi nasıl ayırt edicem bilemedim

kızlar gece 12 den beri sancim var birazdan hastaneye gidecez
lutfen benim için dua edin.

Allah yardimcin olsun cnm rabbim bir nefeste saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kizlar nst de rekor sanci kaç oluyor?
Azaz veriolar sunisanciyi enyukksek 80 oldu.ebe 5 e kadar olmaz sanmam dedi.acilma bi parmak dedi

Allah yardimcin olsun cnm biran ewwel hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin bende minimum 100 biliyorum ama InsaAllah senin daha kisa surer sorunsuz bir sekilde alirsin kucagina bizlere dua edin kizlar

bende uzun zamandir yiyorum canim sabah 3 aksam 3 yemeye calisiyorum ama sanki oek bir degisiklik farketmedim bende fazlalastirsammi acaba

Anaaam 29na kadar cok gec olmazmi canim
Insallah hayirlisiyla dogururuz cok bekletmez yaramazlar

Ewet gec ama ne yapim umutlanip bosa cikmasi yoruyo insani aslinda dedigim gibi dr demese beklemezdin bu kadar erken ecd75 arkadas da demisti bir ara biz erkenden beklemeye basladik ondan uzun geldi diye hakket oyle 31. Haftadan buyana ha dogdu ha dogacak diye beklemekten cok uzun geldi aslinda gunumede var bende en azinda 29 diyimde beklemiyim diye dedim ama dedigin gibi amin insaAllah bekletmeden gelirler saglikla

cok guzel cnm yaren saglikla sihhatoe kullansin insaAllah

ayy cnm bnm gozun aydin rabbim hayirli ewlat eylesin ne guzel bir digum olmus InsaAllah bizde bizlerede kolay ve hizli bir dogum nasip eylesin InsaAllah

Kızlar benim sağ alt.kasigimda ağrı var sabahtan beri ama.sanci mi doğum sancısı mi ağrı. Mi nasıl ayırt edicem bilemedim

Cnm neredeyse senin gini yazanlarin cogu hastaneye gittiginde dogurdular tam nasil birsey bilemicem ama herkezin dogumu cok farkli oldu gercekten netteki alisilmis belirtilerden farkliydi bence biraz daha bekle gecmezse ne olur ne olmaz hastaneye git derim ama sen bilirsin tabi allah yardimcimiz olsun

Ayy ne guzel digum yapanlari duydukca heyacanim daha cok artiyo dogum yapan annisler ve bebisleri hepinize kocaman bir MasaAllah darisi hayirlisiyla biz bekleyenlere InsaAllah birde benim bu 3. Cu bebisim ama ayni ilk gibi gerci 2. Cisinde de boyleydim

Saol canım dogru soyluyorsun yarın zaten. Randevum var ama geçmesse öyle yapayım bir de uyku. Nasıl bastırdı bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…