- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #45.881
Eveeeetttt ben de anne oldummmm. ..
29.05.2015 yani dün kizimi kucağıma aldim.
Bebeğimin gelişimi yavaslamisti ve tersti epidural sezaryene alındım acil olarak
2800 gram minik pamuk bir kızım oldu
Suanda hastanedeyiz ve hiç uyuyamiyorum hafif ağrılarım var ve kızımı seyrediyorum harika duygular icindeyim
Doğum yapan anneler miniklerinizle birlikte güzel uzun ömürler diliyorum ve bekleyen annelere sağlıklı dogumlar diyorum
Canim benim kiz da hareket etmiyor pek nstde. Iki kere giriyorum genelde. Doktoeun sorun yok dediyse yoktur uzme canini. Hem artik tehlikeli zamani atlattik hepimiz dogsalar da problem yasamayacaklar insallah :)Kızlar kontrolden geliyorum maalesef iyi haberlerle değilgeçen haftadan bu yana bebeğim sadece 70 gr. almış ona bir moralin bozuldu ama doktorun önemli değil haftasıyla uyumlu dedi. Tansiyonm 13/10 çıktı bir de nst de bebeğim bir türlü hareket etmedi düzenli sancım çıktı ama ne yaptıysak meyve suyu içtim çikolata yedim yine de hareket etmedi kalp atışları düz çıktı 1 saat nst de kaldım korkulacak birşey yok dedi ama içim içimi yiyor. Nst si benim gibi çıkan var mı. Bi de erken doğum olabilir diye 4 tane celestone ciğer geliştirici günde bir tane adalat verdi çok kötüyüm kızlar
Selam canim iyiyiz oglumla cok sukur
Ama ne sanci ne agri filan hic bir sey yok
Oglumun gelmek fikri yok gibi
Sadece karnimda domalip duruyor baski yapiyor
Siz nasilsiniz?
Ben heralde sen dogurdun sandim ama sen de beklemedesin
Ben de daha beklicem galiba
Canım tatlıkediiiş. Gözlerim seni arıyor, özlüyoruz :)
Bize gelince iyi diyelim iyi olalım canım. Kızımı bekliyorum. Pek gelesi yok bu taraflara da. İnşallah sürpriz yapacak annesine :)
Geçen pazartesi nstye girdim en son, sancı falan yok. Bu pazartesi bir daha gideceğim bakalım. Ne alemdeyiz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık heyecanlıyız. :)
daha sık gel tatlım yaa :)
özledim seni çok :)
beni sormamışsın ama biz iyiyiz , kızımızı bekliyoruz , ama ben sen doğurmuşsundur dedim , hala gelmemiş Ela kız :)
hayırlı haberlerini bekliyoruz e mi canım :)
İnsallah canim yaa..Kizlar siz benden ondesiniz daha dogurmamissiniz
Ben de ne zaman dogar diye soyleniyorum
Insallah hayirlisiyla dogururuz
Sabreden dervis muradina ermis
İnşallah canım erken doğarsa diye üzülmuyorum zaten kilo alamamış bi de net de boyle çıkınca çok endişelendim ikinci net de aynı çıktıCanim benim kiz da hareket etmiyor pek nstde. Iki kere giriyorum genelde. Doktoeun sorun yok dediyse yoktur uzme canini. Hem artik tehlikeli zamani atlattik hepimiz dogsalar da problem yasamayacaklar insallah :)
Allah yardimci olsun. Herşey gönlünce olduolsun canımkızlar gece 12 den beri sancim var birazdan hastaneye gidecez
lutfen benim için dua edin.
Kızlar kontrolden geliyorum maalesef iyi haberlerle değilgeçen haftadan bu yana bebeğim sadece 70 gr. almış ona bir moralin bozuldu ama doktorun önemli değil haftasıyla uyumlu dedi. Tansiyonm 13/10 çıktı bir de nst de bebeğim bir türlü hareket etmedi düzenli sancım çıktı ama ne yaptıysak meyve suyu içtim çikolata yedim yine de hareket etmedi kalp atışları düz çıktı 1 saat nst de kaldım korkulacak birşey yok dedi ama içim içimi yiyor. Nst si benim gibi çıkan var mı. Bi de erken doğum olabilir diye 4 tane celestone ciğer geliştirici günde bir tane adalat verdi çok kötüyüm kızlar
Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.Kizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Hepinize dua ettim
Oglusumla emistik, simdi uyuyor
Çok güzel olmuş canım eline koluna saglik
Doğrudur canım bizde merak ediyoruz işte napalım :) ikinci gittiğim doktor 31 mayıs yarih vermişti fakat ona inanmıyorum açıkçası kendi tarihime de tam 1 hafta kaldıAllah iyilik versin canim benim, ayni sekilde benimde karnimda farkli yerlerde çikisi ariyor kizim ama bi türlü dogru yolu bulamadi1 haziranda 40 haftamiz doluyor dahada bekletmesin bu kuzular yaaa
Bende özlüyorum canim sizleri ya, pc acipta girdigim yok ki kk yatelefondanda alintilar deli ediyor beni giremiyorum, takip edemiyorum
senin kizinda nazli çikti desene :) bende haftaya persembe tekrar nst ye gircem bakalim :)
Aynen sonuna geldik ama en geçmeyen zamanlarida sonuymushem heyecan hem korku, hem nasil olcak diye merak içinde geçiyor günler
Canimmm seni sormadim ama noldu biliyor musun, yazip gönderdikten sonra çiktim pc yi kapattim anaaa sirrieyvan napti acaba diye valla aklima geldi.. Yazmis olmana çok sevindim inanki
Bende özledim seni, kizçen nasil? daha seninkide gelmemis ay mayis anneleri nisanda dogurmaya basladilar biz haziran anneleri tembel çiktik
kızlar gece 12 den beri sancim var birazdan hastaneye gidecez
lutfen benim için dua edin.
Kizlar nst de rekor sanci kaç oluyor?
Azaz veriolar sunisanciyi enyukksek 80 oldu.ebe 5 e kadar olmaz sanmam dedi.acilma bi parmak dedi
10 gündür hurma yiyorum. İlk günler 2 tane yiyordum, artık 5-6 yiyorum. Kasılmalarım arttı sanki. 2 gündür de belime, kalçama bıçak saplanması olup geçiyor.
Siz yiyonuz mu kızlar, sizde bi değişiklik yarattı mı?
Anaaam 29na kadar cok gec olmazmi canim
Insallah hayirlisiyla dogururuz cok bekletmez yaramazlar
ayy cnm bnm gozun aydin rabbim hayirli ewlat eylesin ne guzel bir digum olmus InsaAllah bizde bizlerede kolay ve hizli bir dogum nasip eylesin InsaAllahKizlar dogum yaptik biz. 8 de suni verilmeye baslandi. 9 bucukta dogumhaneye aldilar. 10 da bebisimle ciktik. Cok sukur normal dogum yaptim. 3 kg 50 cm yakisikli bi oglum oldu
Dua edenlerden Allah razi olsun.
Hepinize dua ettim
Oglusumla emistik, simdi uyuyor
Kızlar benim sağ alt.kasigimda ağrı var sabahtan beri ama.sanci mi doğum sancısı mi ağrı. Mi nasıl ayırt edicem bilemedim
Saol canım dogru soyluyorsun yarın zaten. Randevum var ama geçmesse öyle yapayım bir de uyku. Nasıl bastırdı bakalım hakkımızda hayırlısıCnm neredeyse senin gini yazanlarin cogu hastaneye gittiginde dogurdular tam nasil birsey bilemicem ama herkezin dogumu cok farkli oldu gercekten netteki alisilmis belirtilerden farkliydi bence biraz daha bekle gecmezse ne olur ne olmaz hastaneye git derim ama sen bilirsin tabi allah yardimcimiz olsun
Canim zaman tut. Duzenlimi sancilar duzensiz miKızlar benim sağ alt.kasigimda ağrı var sabahtan beri ama.sanci mi doğum sancısı mi ağrı. Mi nasıl ayırt edicem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?