- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.141
Nasilsiniz bayanlar. Bugun bebegine kavusanlar oldumu. Gecmisi okuyamadim telefondan actigimdan :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar keyifli keyifli tv izleyip muhabbet ediyoduk eşimle, survivordakilerden bahsediyoduk bunların kaşını alıyolardır kesin dedim, bencedee baksana kızın kaşı seninkinden güzel dedi, bide güldü , ayy bi bozuldum ben şu halimle kuaförlere gidiyorum sırf sen beğen die dedim, yok o anlamda demedim dedi, oturup ağladım, abartıyorsun dedi, gitti içeri.. Tmm çoook abarttım ama hamilelik hormonlarındanalttan alıp beni pışpışlayamazmıydı
( küstüm..
Kızlar ya acil bişe soracam göbeğimin her yerinde kırmızı kırmızı bişeler çıktı durmadan kaşınıyo ya kızamık olmuşum gibi aynı her yeri benek benek oldu bilgisi olan var mı
Nasıl. Oldun canimTeşekkür ederim biraz daha beklicem çok ağrı olursa gideceğim bende Hastahaneye bide özellikle geceleri olması çok kötü her gece acaba gerçek doğum sancısı mı yola çıkmalı mıyız bilemiyorum![]()
benmde her gün oyle dyo içimdeki ses ama yalancı işt ne olacak bi türlü tutturamadıHayırdır inşallah, içimden bi ses bu gece sancılanıp yarın sabaha doğurucam diyor![]()
Daha iyiyim canım duş iyi geldi yalancı sancılar galiba 2 3 saattir tık yok gerçi gece çok yoğun oluyor ama iyiki gitmemişim hastahaneye oralarda sürünecektim doktorum sezeryan yanlısı zaten Bu sefer kaçamazdım elindenNasıl. Oldun canim
Hımm bilemedim ki canım neden acababugün olan birşey mi birdenbire mi oldu yani
Kızlaar uyuyamiyirum bebekm hareket etmesi hızlandı ve o hareket ettikçe canım acıyor bu konu da bilgisi olan var mı baya da acıyor hareket le sancının bahlantisi var mı ki doğuran arkadaşlar
Daha iyiyim canım duş iyi geldi yalancı sancılar galiba 2 3 saattir tık yok gerçi gece çok yoğun oluyor ama iyiki gitmemişim hastahaneye oralarda sürünecektim doktorum sezeryan yanlısı zaten Bu sefer kaçamazdım elindenBu gidişle her sancı yalancı sancıdır diye diye evde doğuracak gibiyim :)
Ay inşallah canım almıştır sağlıklı olsun da gerçi benim ki biraz zayıftı bakalım yarın nst için gidicem kilo almış mi geçen. Hafta 9 gün önce 2 470 di erkek benim ki de ama Baya bir acıdi hiç böyle acı. HissetmemHissetmemistim ömer Asaf oğlumun adı bu aradaCnm benim bebişte hareket ettikçe ittirdikçe çok acıtıyo seninki erkek mi erkekler öyle olurmuş da ama bu iyi bişe bence demekki iyice büyüdüler kilo aldilar kemikleri güçlendi ondan böyle
Birde benim hastahane çok uzak 2. Saat ya evde Yada arabada doğuracağım eşim bile dalga geçiyor veteriner olunca korkan ben hallederim diye daha çok geriliyorumVallahi bende evde doğuracam diye korkmaya başladım anlayamıyorum gerçek mi yalancı bu gün tam doğuruyorum dedim nerdeyse hastaneye gidecektim sonra geçti ay inşallah gerçeği geldiği zaman anlarız yoksa sonuç hiç iç açıcı olmaz