2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım hangi hastanede doğum yaptın?

değiştirme canım, çantanda kalsın en kötü ihtimal evde giydirirsin görmeye gelenler için

Oo masallahh yavrusuna kavusan anneler var bizde beklmediyiz artik iyice agirlastik malum 2.5 yasinda oglum var gebelik derken giremedim cok fazla ara ara okudum allah herkese kolay dogumlar nasip etsin doganlarda saglik sihhatle mutlulukla buyusunler inşallah

Nasılsıniz kızlar geçmiş i oku oku bitirmedim daha pofuduk senin kiz gelmedi mi daha.Derinsu nerelerde.Monorosa tebrik ederim canım kavuştu n bebegine

Selam cnm ben dahaa beklemedeyım bugun kontrol var. Gecen hafta doktroum ıkı hafta içinde doğmazsa normal doğum şansı kalmayacak kafası iri demişti. Bu hafta da olmazsa haftaya için sezeryan gunu alıcaz belkı bu gunden alırız. Ben artık beklemek istemıyorum saglıkla gelsın oğlum. 3 yıldan berı beklıyorum buyuk aşkımı sende durumlar nasıl??

kızlar 30 Mayıs saat 16:50 canım oglum gozlerini dünya'ya açtı.
Allah'a şükür ikimizde iyiyz
devamli emzirmeme rağmen henüz sutum gelmedi. sancı aninda sizler icinde dua ettim. ins selametle kavusursunuz cennet kokulu bebislerinize.

darısı bekleyen tum hamilelerin başına inşallah :)

Hayirli olsun rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin canim amin darisi basimiza süt arttirici icecekler var onlardan ic istersen ama en onemlisi bol bol su ic tatlim

Hayırlı olsun Rabbim bebisinizi sağlıkla,huzurla,mutlulukla buyutmenizi nasib etsin. Darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşallah aminnnn

Bu arada sut arttırımı için incirin iyi geldiğini biliyorum. Belki faydası olur diye soyliyim dedim.

Gunaydin arkadaslarr işyerinde son 4 günnn sonra evde kizimi beklicem nasipse
Kandiliniz mübarek olsun kizlar bugun kizlar bol bol dua edelim
Dogum yapacaklara da Allah kolaylik versin dogumu bekleyenlere, sancisi olanlara da dayanma gücü ve sabir versin
Benim gibi bebegi ters olup normal dogum isteyenlerin de bebisleri döner insallah

Amiin canım benim :)

Kusme caniim lafin gelisi soylemis kocacigin. Simdi onun gozunde senden daha guzeli yokki dunyada ama bazen tutuyo iste. Ben oyle pek takmam ama takincada cikmaz aklimdan. Gecen gun esimi calisan bi kiz aradi aksam 9 da neyse konustular kiz mudurle olan sorunu anlatti falan filan. Ayy baktim kapatmiyo bizimki balkona cikti tamam ben gelicem toplanti yapicam bilmem ne haaala kapatmiyo ustunede sigara yaktii ooohhhh. Yeter kapat dedim kisik sesle duymadi. Hemen kalktim sinirden bulasik yikadim elimde. Kapatti geldi tabi benim yuzum dustu uzatsaydin biraz daha dedim sasirdi beklemiyodu. Aradan biraz zaman gecti saka yapiyo bana sacimla oynuyo ayyy ben bi agla bi agla hungur hungur dedim sacim acidi halbuki onun telefnda konusmasindandibu duygu yoginlugu napcak bizi bilmem. Lohusaliktada cok olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…