- 27 Ekim 2014
- 486
- 279
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.181
Canım sen nasılsın, merak ettim seni, pek yazmıyorsun.. Kontrollerin nasıl gidiyor, normal mi yapacaksın?Nasılsıniz kızlar geçmiş i oku oku bitirmedim daha pofuduk senin kiz gelmedi mi daha.Derinsu nerelerde.Monorosa tebrik ederim canım kavuştu n bebegine
Canım hangi hastanede doğum yaptın?Gunaydin anneler.firsat bulmusken uyanikken yazayim sizlere dedim. Kizim uyyor zaten dun bu saatler yeni doğmuştu aksama doğru ancak acti gözleri.emmegi pek beceremiyoruz daha belkide sutum damla damla olduğundandır mecburen mamada verin dediler azaz onuda verioz.son kontrolumzde 2300-2500 arasi olur demişlerdi.2270 gr 46 cmdogdu.kuvoze gerek yok sagligi iyi dediler şükür.sezer yan olduğundan dikiş ve gaz acisi derdim var.inş bugün cikariz evimize de yanimdakiler rahat eder bari.annem kaynvaldrm kocam mahvoldulr 2 gündür.bende günlük 1-2 saat anca uyumusumdur.dun o da yoktu.ameliyatta ne uyuduysam.cantamiza gelince ben daha sadece ameliyattan cikinca giydrdiklrri geceligimi ve ebebekten aldgm tek kullanmlik lohusa kulodunu kullandm.bebegimi doğunca hastane hediyse ile giydirmisler.biz daha birşey kullanmadik pek.
Bidahaki vakit buldugumda da detaylari yazarim sizlere.sanci anlarimda topluca andim sizleri de isim isim isteyenleri de
Azicik uyyum kizin acikmadan
değiştirme canım, çantanda kalsın en kötü ihtimal evde giydirirsin görmeye gelenler içinÇok teşekkür ederim. Hastaneye verilecek bohçaya normal takım koymuştum değiştirmeyim o zaman, değiştirmeyeyim o zaman :) bugün ciğer geliştiricim yapılacak. Heyecan dorukta. Allah sizi de zamanında hayırlısıyla kavuştursun bebekleklerinizle inşallah.
az kaldı canım bunlar kuzunun nazları.artık kucağına alıcaksınAyy belim cok fena agriyorr.. ayaklarim, bacaklarim cok fena agriyorr
Nasılsıniz kızlar geçmiş i oku oku bitirmedim daha pofuduk senin kiz gelmedi mi daha.Derinsu nerelerde.Monorosa tebrik ederim canım kavuştu n bebegine
Hayirli olsun rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin canim amin darisi basimiza süt arttirici icecekler var onlardan ic istersen ama en onemlisi bol bol su ic tatlimkızlar 30 Mayıs saat 16:50 canım oglum gozlerini dünya'ya açtı.
Allah'a şükür ikimizde iyiyz
devamli emzirmeme rağmen henüz sutum gelmedi. sancı aninda sizler icinde dua ettim. ins selametle kavusursunuz cennet kokulu bebislerinize.
darısı bekleyen tum hamilelerin başına inşallah :)
kızlar 30 Mayıs saat 16:50 canım oglum gozlerini dünya'ya açtı.
Allah'a şükür ikimizde iyiyz
devamli emzirmeme rağmen henüz sutum gelmedi. sancı aninda sizler icinde dua ettim. ins selametle kavusursunuz cennet kokulu bebislerinize.
darısı bekleyen tum hamilelerin başına inşallah :)
Evet dereotuda faydalı bende duymuştum.Canlar süt artırması için bende dereotu duydum :)
Amiin canım benim :)Gunaydin arkadaslarr işyerinde son 4 günnn sonra evde kizimi beklicem nasipse
Kandiliniz mübarek olsun kizlar bugun kizlar bol bol dua edelim
Dogum yapacaklara da Allah kolaylik versin dogumu bekleyenlere, sancisi olanlara da dayanma gücü ve sabir versin
Benim gibi bebegi ters olup normal dogum isteyenlerin de bebisleri döner insallah
Kusme caniim lafin gelisi soylemis kocacigin. Simdi onun gozunde senden daha guzeli yokki dunyadaKızlar keyifli keyifli tv izleyip muhabbet ediyoduk eşimle, survivordakilerden bahsediyoduk bunların kaşını alıyolardır kesin dedim, bencedee baksana kızın kaşı seninkinden güzel dedi, bide güldü , ayy bi bozuldum ben şu halimle kuaförlere gidiyorum sırf sen beğen die dedim, yok o anlamda demedim dedi, oturup ağladım, abartıyorsun dedi, gitti içeri.. Tmm çoook abarttım ama hamilelik hormonlarındanalttan alıp beni pışpışlayamazmıydı ( küstüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?