- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.201
Canim kafasi kac hafta buyukkiiiiii:)Selam cnm ben dahaa beklemedeyım bugun kontrol var. Gecen hafta doktroum ıkı hafta içinde doğmazsa normal doğum şansı kalmayacak kafası iri demişti. Bu hafta da olmazsa haftaya için sezeryan gunu alıcaz belkı bu gunden alırız. Ben artık beklemek istemıyorum saglıkla gelsın oğlum. 3 yıldan berı beklıyorum buyuk aşkımısende durumlar nasıl??
Ay canim cok güldümBende zaten şans olsa...
Doktorlar eylemdeymiş bugün, gittim geri geldim. Ne nst ne ultrason.
Bende gidecektim ıyi hattlattin arayayim biBende zaten şans olsa...
Doktorlar eylemdeymiş bugün, gittim geri geldim. Ne nst ne ultrason.
Canimm seninde cok az kaldi hergün girdiğimde dogum yapti mi diye baktigim kisilerden biri de sensin umarim senin kiz da artik nazi birakir da gelir kontrole ne zaman gideceksin?Amiin canım benim :)
Bugün gittim de canım eylem varmış. Yarın gidicem bi daha. :)Canimm seninde cok az kaldi hergün girdiğimde dogum yapti mi diye baktigim kisilerden biri de sensin umarim senin kiz da artik nazi birakir da gelir kontrole ne zaman gideceksin?
BahardaCanım hangi hastanede doğum yaptın?
Sorma cnm 2,5 -3 haftaCanim kafasi kac hafta buyukkiiiiii:)
Bende öyleyim canim adam artik bisey demeye de yapmaya da korkuyo sacma bi ruh halim var basliyorum en ufak seyde aglamaya yada gülmeye valla cok tuhaf herseye alinip küsüyorum kendimi taniyamaz oldumKusme caniim lafin gelisi soylemis kocacigin. Simdi onun gozunde senden daha guzeli yokki dunyadaama bazen tutuyo iste. Ben oyle pek takmam ama takincada cikmaz aklimdan. Gecen gun esimi calisan bi kiz aradi aksam 9 da neyse konustular kiz mudurle olan sorunu anlatti falan filan. Ayy baktim kapatmiyo bizimki balkona cikti tamam ben gelicem toplanti yapicam bilmem ne haaala kapatmiyo ustunede sigara yaktii ooohhhh. Yeter kapat dedim kisik sesle duymadi. Hemen kalktim sinirden bulasik yikadim elimde. Kapatti geldi tabi benim yuzum dustu uzatsaydin biraz daha dedim sasirdi beklemiyodu. Aradan biraz zaman gecti saka yapiyo bana sacimla oynuyo ayyy ben bi agla bi agla hungur hungur dedim sacim acidi halbuki onun telefnda konusmasindandi bu duygu yoginlugu napcak bizi bilmem. Lohusaliktada cok olcak
Evet bugün eylem vardi tatlim hatta bizde katildik bende hastanede calisiyorum ama eylem 9la 9:30arasiydi su anda muayeneler devam ediyor demekki senin doktor calismicak bu gidisle kontrol diye doguma gideceksin sanirimBugün gittim de canım eylem varmış. Yarın gidicem bi daha. :)
Aynen canımEvet bugün eylem vardi tatlim hatta bizde katildik bende hastanede calisiyorum ama eylem 9la 9:30arasiydi su anda muayeneler devam ediyor demekki senin doktor calismicak bu gidisle kontrol diye doguma gideceksin sanirim
Ewet ya hele o aglamalarrBende öyleyim canim adam artik bisey demeye de yapmaya da korkuyo sacma bi ruh halim var basliyorum en ufak seyde aglamaya yada gülmeye valla cok tuhaf herseye alinip küsüyorum kendimi taniyamaz oldum
Canım devam ediyomu kaşıntı? Bende de ara ara bişiler çıkıp kayboluyo, ama çook kaşıntı olursadoktora git, kuzenim 37. Haftada kaşıntı şikayetiyle gitti acil sezeryana aldılarKızlar ya acil bişe soracam göbeğimin her yerinde kırmızı kırmızı bişeler çıktı durmadan kaşınıyo ya kızamık olmuşum gibi aynı her yeri benek benek oldu bilgisi olan var mı
kesinlikle haklısınİzninle buna bi cvp vermek istiyorum erkek işte ne olacak
aman canım bgn doğurma bak eylemdelermişGünaydın canlarım. :)
Beraat Kandili'niz mübarek olsun inşaallah. Bol bol dua etmeyi unutmayın. ❤
Bende kızım bugün.doğsun çok istiyorum, dualarınızda bana da yer verin canlarım.
Bugün 10.30da kontrolümüz var. Pek umutlu değilim ama inşallah ultrasona girerim.
Veeee şafak 5.
Herkese mutluu haftalaar :)❤
Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsünkızlar 30 Mayıs saat 16:50 canım oglum gozlerini dünya'ya açtı.
Allah'a şükür ikimizde iyiyz
devamli emzirmeme rağmen henüz sutum gelmedi. sancı aninda sizler icinde dua ettim. ins selametle kavusursunuz cennet kokulu bebislerinize.
darısı bekleyen tum hamilelerin başına inşallah :)
abartıyorum farkındayım, ama o da benden çok büyütüyor gıcıkkkkKusme caniim lafin gelisi soylemis kocacigin. Simdi onun gozunde senden daha guzeli yokki dunyadaama bazen tutuyo iste. Ben oyle pek takmam ama takincada cikmaz aklimdan. Gecen gun esimi calisan bi kiz aradi aksam 9 da neyse konustular kiz mudurle olan sorunu anlatti falan filan. Ayy baktim kapatmiyo bizimki balkona cikti tamam ben gelicem toplanti yapicam bilmem ne haaala kapatmiyo ustunede sigara yaktii ooohhhh. Yeter kapat dedim kisik sesle duymadi. Hemen kalktim sinirden bulasik yikadim elimde. Kapatti geldi tabi benim yuzum dustu uzatsaydin biraz daha dedim sasirdi beklemiyodu. Aradan biraz zaman gecti saka yapiyo bana sacimla oynuyo ayyy ben bi agla bi agla hungur hungur dedim sacim acidi halbuki onun telefnda konusmasindandi bu duygu yoginlugu napcak bizi bilmem. Lohusaliktada cok olcak
En guzeli canim, uzatinca biz daha cok uzuluyoruz. Hem karikoca arasinda kusluk olmamali ya. Bebegimiz olcak hala cocuk gibi dawraniyoruzCanım devam ediyomu kaşıntı? Bende de ara ara bişiler çıkıp kayboluyo, ama çook kaşıntı olursadoktora git, kuzenim 37. Haftada kaşıntı şikayetiyle gitti acil sezeryana aldılar
kesinlikle haklısın
aman canım bgn doğurma bak eylemdelermiş
Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
abartıyorum farkındayım, ama o da benden çok büyütüyor gıcıkkkkSabah'ta bana trip atıyo bide, ben unuttum gitti hiç uzatmam ben
Erkekle kızla alakası yok vallahi. Kızım Sağolsun gece yatırmadı. 2 saat uykuyla duruyorum. Bazen Gözlerim doluyor acıdan. Karnıma bağırıyom. Sonra geri kıyamıyorum.Cnm benim bebişte hareket ettikçe ittirdikçe çok acıtıyo seninki erkek mi erkekler öyle olurmuş da ama bu iyi bişe bence demekki iyice büyüdüler kilo aldilar kemikleri güçlendi ondan böyle
Evet yaa, bizde bebeklerimizle büyürüz inşEn guzeli canim, uzatinca biz daha cok uzuluyoruz. Hem karikoca arasinda kusluk olmamali ya. Bebegimiz olcak hala cocuk gibi dawraniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?