2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim kafasi kac hafta buyukkiiiiii:)

Bende öyleyim canim adam artik bisey demeye de yapmaya da korkuyo sacma bi ruh halim var basliyorum en ufak seyde aglamaya yada gülmeye valla cok tuhaf herseye alinip küsüyorum kendimi taniyamaz oldum

Bugün gittim de canım eylem varmış. Yarın gidicem bi daha. :)
Evet bugün eylem vardi tatlim hatta bizde katildik bende hastanede calisiyorum ama eylem 9la 9:30arasiydi su anda muayeneler devam ediyor demekki senin doktor calismicak bu gidisle kontrol diye doguma gideceksin sanirim

Evet bugün eylem vardi tatlim hatta bizde katildik bende hastanede calisiyorum ama eylem 9la 9:30arasiydi su anda muayeneler devam ediyor demekki senin doktor calismicak bu gidisle kontrol diye doguma gideceksin sanirim
Aynen canım
bugün bakmıcaklarmış. Öyle dediler yarın gel dedi ordaki hemşire :)

Merhaba kızlar kasıklarım belim çok ağrıyo. Yürürken zorlanıyorum hatta yürüyemiyorum desem yeri. Benim gibi olan var mı?

Bende öyleyim canim adam artik bisey demeye de yapmaya da korkuyo sacma bi ruh halim var basliyorum en ufak seyde aglamaya yada gülmeye valla cok tuhaf herseye alinip küsüyorum kendimi taniyamaz oldum
Ewet ya hele o aglamalarr kocam diyo artik sinek gecse aglican diye korkar oldum bi gunum digerini tutmuyi. Bi gun herseye guluyorum diger gun hic yok yere agliyorum baslmka seyleri bahane ederek

Kızlar ya acil bişe soracam göbeğimin her yerinde kırmızı kırmızı bişeler çıktı durmadan kaşınıyo ya kızamık olmuşum gibi aynı her yeri benek benek oldu bilgisi olan var mı
Canım devam ediyomu kaşıntı? Bende de ara ara bişiler çıkıp kayboluyo, ama çook kaşıntı olursadoktora git, kuzenim 37. Haftada kaşıntı şikayetiyle gitti acil sezeryana aldılar
İzninle buna bi cvp vermek istiyorum erkek işte ne olacak
kesinlikle haklısın

aman canım bgn doğurma bak eylemdelermiş

Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
abartıyorum farkındayım, ama o da benden çok büyütüyor gıcıkkkk Sabah'ta bana trip atıyo bide, ben unuttum gitti hiç uzatmam ben

En guzeli canim, uzatinca biz daha cok uzuluyoruz. Hem karikoca arasinda kusluk olmamali ya. Bebegimiz olcak hala cocuk gibi dawraniyoruz

Kızlar bgn sağlık Ocağı'na gittim, doktorum bayadır tahlil yapmıyo, sağlık ocağında yaptılar idrarda biraz enfeksiyon çıkmış, doktor bol su iç antibiyotik vermeyim dedi, ebede karnımı yokladı bebek yavaş yavaş kanala girmeye başlamış dedi :) yrn da kan sonucum çıkcak bakalım.. Ha bideeee, bebeğimiz doğunca 5. Gün sağlık ocağında kan alınacakmış topuktan, onun dışındakilerin devlet tarafından geçerliliği yokmuş, oyüzden doğumdan hemen sonra hastanede aldırma boşuna , istemîyorum diyebilirsin, bebeğin boşuna iki kere acı çekmesin dedi, bilginize

Cnm benim bebişte hareket ettikçe ittirdikçe çok acıtıyo seninki erkek mi erkekler öyle olurmuş da ama bu iyi bişe bence demekki iyice büyüdüler kilo aldilar kemikleri güçlendi ondan böyle
Erkekle kızla alakası yok vallahi. Kızım Sağolsun gece yatırmadı. 2 saat uykuyla duruyorum. Bazen Gözlerim doluyor acıdan. Karnıma bağırıyom. Sonra geri kıyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…