2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar merhaba .. 2-3 saattir geçmeyen bel ağrım var, bebişim de hareketli ama doğumla ilgisi olabilir mi ki bu ağrıların? Doktora gitmeli miyim bilemiyorum..

Almıstır kiloyu annesi 2800 falan olmuştur belki geçmiştir maşşallah adıyla yaşasın minik paşa benimkm oģluşumun adı da ömer siraç olacak olacak teyzesi siraç oek duyulmamış ama anlamı güzel oeygamber efendimiz için kullanılmış bi sıfat nur ışık saçan anlamında bide amme suresinde geçiyo :)

Adas sayılırlar manalari gibi hayırlı evlat olurlar Inşallah bakAlım bir.hhaftada dedin gibi olmuş mi bende merak ediyorum

Birde benim hastahane çok uzak 2. Saat ya evde Yada arabada doğuracağım eşim bile dalga geçiyor veteriner olunca korkan ben hallederim diye daha çok geriliyorum

Ay Allah korusun inşallah öyle bişe olmaz yok ya anlarız bi şekilde senun hastane de baya uzakmış Allah kolaylık versin sancın olduğu zaman dikkat et belden giriyo önce düzenli bi şekilde oluyo geçmiyo tam tersi şiddeti artıyo zaten suyun gelirse hemen anlarsın bardaktan boşanır gibi sürekli geliyo daha bende yaşamadım bunları ama duyduklarım böyle

Kızlar ben mayıs annesiydim ama bebeğim hala gelmedi hala bekliyorum
Benden size tavsiye 38. Haftalardan bebişleri beklemeye başlamayın bende çok hevesliydim o yuzden sonbi kaç haftam işkence gibi şuan

Öyle demesen iyiydi canım yaa bende 38.haftadan sonra gelmesini isteyenlerdenimbu arada bdt 'ni kaç gün geçiyor

kızlar benim de doğumuma az kaldı... bebeğim hareket ettikçe kasığımda "pıt pıt" sesler oluyormuş gibi hissediyorum.
Sonrasında yoğun bi şekilde beyaz akıntım geldi biraz önce ve oturmakta zorlanıyorum ağrım oluyor. Acaba açılmam mı başladı?

Kızlaar uyuyamiyirum bebekm hareket etmesi hızlandı ve o hareket ettikçe canım acıyor bu konu da bilgisi olan var mı baya da acıyor hareket le sancının bahlantisi var mı ki doğuran arkadaşlar
Hareket iyidir.benim de çok hareketli doktoruma söyledim.çok güzel dedi.

Merhaba arkadaşlar, bu hafta doğumum var miniklerim suyum çok azaldığı için bir ay erken geliyor. Karar veremediğim konuyu size sormak istiyorum. Bebeklerim için süslü hastane çıkışı hazırlattım. Bu kıyafetler doğar doğmaz mı giydirilsin yanıma öyle gelsin yoksa hastaneden çıkmadan önce mi? Kararsız kaldım.. Tabi dua edin küvöze gerek kalmasın inşallah

Günaydın canlarım. :)
Beraat Kandili'niz mübarek olsun inşaallah. Bol bol dua etmeyi unutmayın. ❤
Bende kızım bugün.doğsun çok istiyorum, dualarınızda bana da yer verin canlarım.
Bugün 10.30da kontrolümüz var. Pek umutlu değilim ama inşallah ultrasona girerim.

Veeee şafak 5.

Herkese mutluu haftalaar :)❤

Gunaydin anneler.firsat bulmusken uyanikken yazayim sizlere dedim. Kizim uyyor zaten dun bu saatler yeni doğmuştu aksama doğru ancak acti gözleri.emmegi pek beceremiyoruz daha belkide sutum damla damla olduğundandır mecburen mamada verin dediler azaz onuda verioz.son kontrolumzde 2300-2500 arasi olur demişlerdi.2270 gr 46 cmdogdu.kuvoze gerek yok sagligi iyi dediler şükür.sezer yan olduğundan dikiş ve gaz acisi derdim var.inş bugün cikariz evimize de yanimdakiler rahat eder bari.annem kaynvaldrm kocam mahvoldulr 2 gündür.bende günlük 1-2 saat anca uyumusumdur.dun o da yoktu.ameliyatta ne uyuduysam.cantamiza gelince ben daha sadece ameliyattan cikinca giydrdiklrri geceligimi ve ebebekten aldgm tek kullanmlik lohusa kulodunu kullandm.bebegimi doğunca hastane hediyse ile giydirmisler.biz daha birşey kullanmadik pek.
Bidahaki vakit buldugumda da detaylari yazarim sizlere.sanci anlarimda topluca andim sizleri de isim isim isteyenleri de
Azicik uyyum kizin acikmadan

günaydın. tebrik ederim kuzularına kavuşacaksın yakında ilk giydirdikleri kan oluyomuş pisleniyomuş. o yüzden ucuz takımlardan giydirmek gerekliymiş. siz sezaryen olacaksınız sanırım o yüzden zamanınız olur hastanede. daha sonra giydirseniz daha iyi olur bence.

Bence süslü takimlari evde giydirmelisin misafir falan gelince. Dogumdan sonra kirlenecek hemen. Yazik .

Bence süslü takimlari evde giydirmelisin misafir falan gelince. Dogumdan sonra kirlenecek hemen. Yazik .
Çok teşekkür ederim. Hastaneye verilecek bohçaya normal takım koymuştum değiştirmeyim o zaman, değiştirmeyeyim o zaman :) bugün ciğer geliştiricim yapılacak. Heyecan dorukta. Allah sizi de zamanında hayırlısıyla kavuştursun bebekleklerinizle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…