- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.221
Caniim Allah yardimcin olsunn. Hayirli haberlerini bekliyoruuzz. Arada haberdaret bizi heyecanliyyyiiizzKizlar dr a gittim bugun dogumum baslamis 2cm acikligim varmis dua edin bana aksama kadar artar dedi dr.
artmazsa yarin yatis yapilip suni verilcek insallah gerek kalmaz kendi sancimla dogururum
Aynennn canim evet bana da oyle dediler. O yuzden hastanede aldirmayacagim. Saglik ocagi zorunlu zaten.Kızlar bgn sağlık Ocağı'na gittim, doktorum bayadır tahlil yapmıyo, sağlık ocağında yaptılar idrarda biraz enfeksiyon çıkmış, doktor bol su iç antibiyotik vermeyim dedi, ebede karnımı yokladı bebek yavaş yavaş kanala girmeye başlamış dedi :) yrn da kan sonucum çıkcak bakalım.. Ha bideeee, bebeğimiz doğunca 5. Gün sağlık ocağında kan alınacakmış topuktan, onun dışındakilerin devlet tarafından geçerliliği yokmuş, oyüzden doğumdan hemen sonra hastanede aldırma boşuna , istemîyorum diyebilirsin, bebeğin boşuna iki kere acı çekmesin dedi, bilginize
Allah yardimciniz olsun canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin oglunuKizlar dr a gittim bugun dogumum baslamis 2cm acikligim varmis dua edin bana aksama kadar artar dedi dr.
artmazsa yarin yatis yapilip suni verilcek insallah gerek kalmaz kendi sancimla dogururum
Canim Allah anali babali buyutsun bebisini okdr kucuk dogunca kuvoze girer mi diye korkuyodum ben de cunku benim bebisim de zayif ve 3 haftaya yakin geriden geliyor bana da moral oldu demek kuvozun kiloyla pek alakasi yokGunaydin anneler.firsat bulmusken uyanikken yazayim sizlere dedim. Kizim uyyor zaten dun bu saatler yeni doğmuştu aksama doğru ancak acti gözleri.emmegi pek beceremiyoruz daha belkide sutum damla damla olduğundandır mecburen mamada verin dediler azaz onuda verioz.son kontrolumzde 2300-2500 arasi olur demişlerdi.2270 gr 46 cmdogdu.kuvoze gerek yok sagligi iyi dediler şükür.sezer yan olduğundan dikiş ve gaz acisi derdim var.inş bugün cikariz evimize de yanimdakiler rahat eder bari.annem kaynvaldrm kocam mahvoldulr 2 gündür.bende günlük 1-2 saat anca uyumusumdur.dun o da yoktu.ameliyatta ne uyuduysam.cantamiza gelince ben daha sadece ameliyattan cikinca giydrdiklrri geceligimi ve ebebekten aldgm tek kullanmlik lohusa kulodunu kullandm.bebegimi doğunca hastane hediyse ile giydirmisler.biz daha birşey kullanmadik pek.
Bidahaki vakit buldugumda da detaylari yazarim sizlere.sanci anlarimda topluca andim sizleri de isim isim isteyenleri de
Azicik uyyum kizin acikmadan
Kusme caniim lafin gelisi soylemis kocacigin. Simdi onun gozunde senden daha guzeli yokki dunyadaama bazen tutuyo iste. Ben oyle pek takmam ama takincada cikmaz aklimdan. Gecen gun esimi calisan bi kiz aradi aksam 9 da neyse konustular kiz mudurle olan sorunu anlatti falan filan. Ayy baktim kapatmiyo bizimki balkona cikti tamam ben gelicem toplanti yapicam bilmem ne haaala kapatmiyo ustunede sigara yaktii ooohhhh. Yeter kapat dedim kisik sesle duymadi. Hemen kalktim sinirden bulasik yikadim elimde. Kapatti geldi tabi benim yuzum dustu uzatsaydin biraz daha dedim sasirdi beklemiyodu. Aradan biraz zaman gecti saka yapiyo bana sacimla oynuyo ayyy ben bi agla bi agla hungur hungur dedim sacim acidi halbuki onun telefnda konusmasindandi bu duygu yoginlugu napcak bizi bilmem. Lohusaliktada cok olcak
Merhaba kızlar kasıklarım belim çok ağrıyo. Yürürken zorlanıyorum hatta yürüyemiyorum desem yeri. Benim gibi olan var mı?
Kizlar dr a gittim bugun dogumum baslamis 2cm acikligim varmis dua edin bana aksama kadar artar dedi dr.
Ayy kiyamam sanna bide eticicibebe yemisben eşime değil de annem geldi daha yeni mutfak fln her düzenimi bozuyordün sbh kalktım mutfağı toparlim derken herşeyin yeri değişmiş dağılmış vs ay bi sinirim bozuldu oturdum sütle eticicibebe yiyorum ağlanıp durdum. eşim geldi. annemi yollayak diyip durdum
kendi anneme böyleyim iyiki kaynanam bizimle konuşmuyor
bu ağrıları anlamadım ben ya bazen çok ağırlaşıyorum zorlanıyorum bazen de normal hamile değilmişim gibi oluyor. gün içi kendimizi incitip incitmemize bağlı sanırım. ama duş sonrası o masaj bu masaj derken zeytinyağıyla yağlanınca gece çok rahat uyuduğumu anladım. bir de belimi falan ağrıtınca sıcak suya girmeden kolay kolay düzelmiyor belim.
güzel haberlerini bekliyoruz. ben de normal isteyip 4 gündür dr un dediği yürüyüş ve spora başlayamadım ev mev derken. bugün başlasam iyi olacak..
bana da kardeşim malt içecek almış. normal doğum bekliyorum ama bir şey olur sezeryan yapılırsa içerim diyorum. tabi acil durumda içeceğim şey ne zaman etki eder o da bir merak konusu
bu arada geçmişi taksit taksit okumaktan çoook geriden yetişiyorum muhabbete
eczaneden humana süt çayı var onu al sezaryenden 2-3 gün önce içmeye başla canım. sezaryen öncesinde sancı olmadığı ve normal doğum başlamadığı için büyük oranda süt gelmiyor annelerde.
cnm benimde göğüsleim küçük 75 beden takıyodum şimdi 80 ama yine küçük kilo aldığımdan yanlar genişledi bende olmaz mı acaba diye sürekli düşünüyorum
Benim ilk dogumda hemen gelmisti sütüm. Dogumdan once de geliyodu zaten. Bunda da ayni. Süt için bol bollll su icin dogurduktan sonra. Ben fazlasini sagip buzluga atiyodum. Bi yere gidecegim zaman yanimda goturuyodum. Bazen biberona koyup cozduruyodum. Yolda iciriyodum.
Doğumdan sonra göğüsler iyice sür doluyo bebek emdikçe büyüyo bol su içmen yeterli bebeğini nekdar çok emzirirsen sütün okadar bol olur
Bana oyle demedi saglik ocagiAynennn canim evet bana da oyle dediler. O yuzden hastanede aldirmayacagim. Saglik ocagi zorunlu zaten.
Tek Müge Anlı mağduru ben değilmişim demekAyy kiyamam sanna bide eticicibebe yemisbende oyleyim duzenimin bozulmasi sinirimi bozuyo, hele annem oldugunda hersabah muge anli Allah yokluklarini gostermesin ay ne guldum eşlerimizinde işine geliyo gozleri arkada kalmiyo ya
Tadını bilmediğim ve işe yarar mı diye düşündüğüm için bende 1 tane malt içecek aldım hastane çantasına koydum canım
l
Ins cnm bu mubarek gunde butun dualarimiz kabul olsun.. Sende kizina kavus sira bize gelsinEvrene yolluyorum bende doğurayım doğurayım doğurayım bugün doğurayım bu akşam gelsin kızım nolur nolur Allah'ım... :)))))
Ciğer geliştirici iğneyi biz de 28. haftada yaptırmıştık. 3 gün karnım çok kasılmıştı, bebek de hareket etmemişti. Senin fde büyük ihtimal ondandırMrb kızlar dünden beri bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Ciğer geliştirici iğnelerin bi ilgisi olabilir mi korkmaya başladım
Logusa şerbetini nasıl yapcaksınız kızlar? Malzemesini nerden almalıyım hiç bilmiom. Hazır şekeri varmış sanırım eritiyomuşun suda?
Canım bnce sem prşembe yada cuma günü dogum yapıcaksın içime oyle doguyor:)Evrene yolluyorum bende doğurayım doğurayım doğurayım bugün doğurayım bu akşam gelsin kızım nolur nolur Allah'ım... :)))))
İnşallah canım benim hayırlısıyla hepimiz kavuşalım yavrularımıza. :)bu mübarek günde böyle güzel bir ödül olsa çok mutlu olurum açıkçası :)Ins cnm bu mubarek gunde butun dualarimiz kabul olsun.. Sende kizina kavus sira bize gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?