2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar dr a gittim bugun dogumum baslamis 2cm acikligim varmis dua edin bana aksama kadar artar dedi dr.
artmazsa yarin yatis yapilip suni verilcek insallah gerek kalmaz kendi sancimla dogururum
Caniim Allah yardimcin olsunn. Hayirli haberlerini bekliyoruuzz. Arada haberdaret bizi heyecanliyyyiiizz

Aynennn canim evet bana da oyle dediler. O yuzden hastanede aldirmayacagim. Saglik ocagi zorunlu zaten.

Canim Allah anali babali buyutsun bebisini okdr kucuk dogunca kuvoze girer mi diye korkuyodum ben de cunku benim bebisim de zayif ve 3 haftaya yakin geriden geliyor bana da moral oldu demek kuvozun kiloyla pek alakasi yok

ben eşime değil de annem geldi daha yeni mutfak fln her düzenimi bozuyor dün sbh kalktım mutfağı toparlim derken herşeyin yeri değişmiş dağılmış vs ay bi sinirim bozuldu oturdum sütle eticicibebe yiyorum ağlanıp durdum. eşim geldi. annemi yollayak diyip durdum

kendi anneme böyleyim iyiki kaynanam bizimle konuşmuyor

Merhaba kızlar kasıklarım belim çok ağrıyo. Yürürken zorlanıyorum hatta yürüyemiyorum desem yeri. Benim gibi olan var mı?

bu ağrıları anlamadım ben ya bazen çok ağırlaşıyorum zorlanıyorum bazen de normal hamile değilmişim gibi oluyor. gün içi kendimizi incitip incitmemize bağlı sanırım. ama duş sonrası o masaj bu masaj derken zeytinyağıyla yağlanınca gece çok rahat uyuduğumu anladım. bir de belimi falan ağrıtınca sıcak suya girmeden kolay kolay düzelmiyor belim.

Kizlar dr a gittim bugun dogumum baslamis 2cm acikligim varmis dua edin bana aksama kadar artar dedi dr.
artmazsa yarin yatis yapilip suni verilcek insallah gerek kalmaz kendi sancimla dogururum

güzel haberlerini bekliyoruz. ben de normal isteyip 4 gündür dr un dediği yürüyüş ve spora başlayamadım ev mev derken. bugün başlasam iyi olacak..

Ayy kiyamam sanna bide eticicibebe yemis bende oyleyim duzenimin bozulmasi sinirimi bozuyo, hele annem oldugunda hersabah muge anliAllah yokluklarini gostermesin ay ne guldum eşlerimizinde işine geliyo gozleri arkada kalmiyo ya

Tadını bilmediğim ve işe yarar mı diye düşündüğüm için bende 1 tane malt içecek aldım hastane çantasına koydum canım

haklısın canım denenebilir

cnm benimde göğüsleim küçük 75 beden takıyodum şimdi 80 ama yine küçük kilo aldığımdan yanlar genişledi bende olmaz mı acaba diye sürekli düşünüyorum

canım bende endişe ediyorum valla inşallah gelir hemen sütümüz de kuzular aç kalmaz

şuan gelen giden bişey yok canım 6.ayda bikaç damla görmüştüm ama ondan beri görmüyorum. Umuyorum doğumdan hemen sonra gelir. Suyu bol bol içeceğim canım zaten onu atlamam asla sağol

Doğumdan sonra göğüsler iyice sür doluyo bebek emdikçe büyüyo bol su içmen yeterli bebeğini nekdar çok emzirirsen sütün okadar bol olur

inşallah canım benim sağol

Aynennn canim evet bana da oyle dediler. O yuzden hastanede aldirmayacagim. Saglik ocagi zorunlu zaten.
Bana oyle demedi saglik ocagi ilkini hastanede alcaklar, ikinciyi biz alicaz eger hastane almazsa biz aliriz dedi. Niye oyle ya kac kere alcaklar minnacik topuktan

Ayy kiyamam sanna bide eticicibebe yemis bende oyleyim duzenimin bozulmasi sinirimi bozuyo, hele annem oldugunda hersabah muge anliAllah yokluklarini gostermesin ay ne guldum eşlerimizinde işine geliyo gozleri arkada kalmiyo ya
Tek Müge Anlı mağduru ben değilmişim demek

Mrb kızlar dünden beri bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Ciğer geliştirici iğnelerin bi ilgisi olabilir mi korkmaya başladım

Tadını bilmediğim ve işe yarar mı diye düşündüğüm için bende 1 tane malt içecek aldım hastane çantasına koydum canım

l

ben ikilemde kaldım büyük paket harici tek kullanımlıklar 7-8 taneydi. hergün 1 tane tek kullanımlık içmeye başladım. sıcak içtim ben kötü değil çok iyi de olmasa. dünküne nesquik kattım daha gzl oldu.

Mrb kızlar dünden beri bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum. Ciğer geliştirici iğnelerin bi ilgisi olabilir mi korkmaya başladım
Ciğer geliştirici iğneyi biz de 28. haftada yaptırmıştık. 3 gün karnım çok kasılmıştı, bebek de hareket etmemişti. Senin fde büyük ihtimal ondandır

Logusa şerbetini nasıl yapcaksınız kızlar? Malzemesini nerden almalıyım hiç bilmiom. Hazır şekeri varmış sanırım eritiyomuşun suda?

canım bende hacı şerif in sitesinden çikolata siparişi verirken verdim lohusa şekerini ama henüz yapmadım. 200gr dan 1lt çıkıyormuş ordan 500gr lohusa şekeri aldım sende bak istersen ama nasıl yapıldığına netten bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…