2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar keyifli keyifli tv izleyip muhabbet ediyoduk eşimle, survivordakilerden bahsediyoduk bunların kaşını alıyolardır kesin dedim, bencedee baksana kızın kaşı seninkinden güzel dedi, bide güldü , ayy bi bozuldum ben şu halimle kuaförlere gidiyorum sırf sen beğen die dedim, yok o anlamda demedim dedi, oturup ağladım, abartıyorsun dedi, gitti içeri.. Tmm çoook abarttım ama hamilelik hormonlarından alttan alıp beni pışpışlayamazmıydı( küstüm..

Kızlar ya acil bişe soracam göbeğimin her yerinde kırmızı kırmızı bişeler çıktı durmadan kaşınıyo ya kızamık olmuşum gibi aynı her yeri benek benek oldu bilgisi olan var mı

İzninle buna bi cvp vermek istiyorum erkek işte ne olacak

dogum yapan anneler hepinizn gözü aydın allah analı babalı büyütsün kuzucuklarınızı bsey sorcam sze devletn verdiği para için basvuran oldu mu yada düşünüyomusunuz

Bugün akşam uzeri 1 er saat aralıkla 5 kez karnım kasıldı ama ağrı yoktu bide çatı kemiklerimde acı var hareket edince artıyo.Kızımında hareketleri inanılmaz azaldı. Sözde düşük riskimde vardı erken doğum riskimde ama benim kız gelmemekte ısrarcı acıyı hissettiriyo ama orda bekliyo.

Nasıl. Oldun canim
Daha iyiyim canım duş iyi geldi yalancı sancılar galiba 2 3 saattir tık yok gerçi gece çok yoğun oluyor ama iyiki gitmemişim hastahaneye oralarda sürünecektim doktorum sezeryan yanlısı zaten Bu sefer kaçamazdım elinden Bu gidişle her sancı yalancı sancıdır diye diye evde doğuracak gibiyim :)

Kızlaar uyuyamiyirum bebekm hareket etmesi hızlandı ve o hareket ettikçe canım acıyor bu konu da bilgisi olan var mı baya da acıyor hareket le sancının bahlantisi var mı ki doğuran arkadaşlar

Cnm benim bebişte hareket ettikçe ittirdikçe çok acıtıyo seninki erkek mi erkekler öyle olurmuş da ama bu iyi bişe bence demekki iyice büyüdüler kilo aldilar kemikleri güçlendi ondan böyle

Vallahi bende evde doğuracam diye korkmaya başladım anlayamıyorum gerçek mi yalancı bu gün tam doğuruyorum dedim nerdeyse hastaneye gidecektim sonra geçti ay inşallah gerçeği geldiği zaman anlarız yoksa sonuç hiç iç açıcı olmaz

Cnm benim bebişte hareket ettikçe ittirdikçe çok acıtıyo seninki erkek mi erkekler öyle olurmuş da ama bu iyi bişe bence demekki iyice büyüdüler kilo aldilar kemikleri güçlendi ondan böyle
Ay inşallah canım almıştır sağlıklı olsun da gerçi benim ki biraz zayıftı bakalım yarın nst için gidicem kilo almış mi geçen. Hafta 9 gün önce 2 470 di erkek benim ki de ama Baya bir acıdi hiç böyle acı. HissetmemHissetmemistim ömer Asaf oğlumun adı bu arada

Birde benim hastahane çok uzak 2. Saat ya evde Yada arabada doğuracağım eşim bile dalga geçiyor veteriner olunca korkan ben hallederim diye daha çok geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…