- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.241
Ay bu hafta olsun da artık çok sabırsızım :) ama hep 15 mayıs veya 1haziran istiyordum mübarek günler olmaları da sebebiyle. Tabi Rabbim en iyisini bilir, hayırlı zamanda gelsin inşallah :)Canım bnce sem prşembe yada cuma günü dogum yapıcaksın içime oyle doguyor:)
Şimdi girdim mesajini gördüm...kiyamam yavrum benim, gelsin artık yaren kizimiz , zülal da yokluyor ona göre kuşum :)))Ay bu hafta olsun da artık çok sabırsızım :) ama hep 15 mayıs veya 1haziran istiyordum mübarek günler olmaları da sebebiyle. Tabi Rabbim en iyisini bilir, hayırlı zamanda gelsin inşallah :)
Doğum yapmazsam ki pek olacak gibi hissetmiyorum :)) ben bakmaya calisirim yarin canim. Bu aksam allah izin verirse bol ibadet bol bol dua edecegim :))Şimdi girdim mesajini gördüm...kiyamam yavrum benim, gelsin artık yaren kizimiz , zülal da yokluyor ona göre kuşum :)))
Bugun yarın gelsin yaren insaAllaahhh:)
Ben yoğunum bugun yarın ,hatta yarın netim olmayacak liste de olmayacak biri hayrına ilgilenirse çok guzel olur ilgilenmezse de geldiğimde isim zor :))
Opuldunuz :)
Allah yardimcin olsun canim umarim kolay bi dogum olur sancin olmadi mi hic hissetmedin miKizlar dr a gittim bugun dogumum baslamis 2cm acikligim varmis dua edin bana aksama kadar artar dedi dr.
artmazsa yarin yatis yapilip suni verilcek insallah gerek kalmaz kendi sancimla dogururum
Ufff bu haftaya kadar catlak oluşmadı bu sabah bi kalktım göbeğimin yanları carlamış mor mor damarlarda belli oluyor off son haftalarda olcak işmi bu dogumdan sonra geçermi kızlar sizce
Canım devam ediyomu kaşıntı? Bende de ara ara bişiler çıkıp kayboluyo, ama çook kaşıntı olursadoktora git, kuzenim 37. Haftada kaşıntı şikayetiyle gitti acil sezeryana aldılar
kesinlikle haklısın
aman canım bgn doğurma bak eylemdelermiş
Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
abartıyorum farkındayım, ama o da benden çok büyütüyor gıcıkkkkSabah'ta bana trip atıyo bide, ben unuttum gitti hiç uzatmam ben
Cnm selametle kurtulmussunuz cook sevindimMerhaba arkadaşlar.
25 Mayıs doğar diye düşünürken bugünde kızım doğmadı diye yattım ama gece saat 2 de hafif belim ağrıdı, arka arkaya 2 kere wc ye gittim 2 de 1 damla nişanım geldi.
Nişan olduğu bile anlaşılmayacak kadar azdı eşime de gösterdim oda onaylayınca hemen bi duş aldım, annemi aradım, kızım annem ben ve eşim hastaneye gittik.
Nöbetçi doktora nişanım geldi dediğimde nişandan 3 gün sonra bile doğum olur dedi bende durumumu anlatınca muayene etti ve kadın şok oldu maşallah senin gibi hasta ilk kez görüyorum dedi 6 cm. açılman var dedi hemen kendi doktorumu aradılar ve yatışım yapıldı.
Kızım ultrasonda 2500 göründüğü için yenidoğan doktoru ve hemşiresini hazır ettiler.
Ama kızım sabah 7.45 de 2970 gram 50 cm. olarak dünyaya geldi.
Sancım çok olmadı 6 cm. ye kadar hiç hissetmedim bile sonrasında da sancı beni yormadı ama doğumhane olayım biraz zor oldu, ıkınamadım ve bebeğin yüzü tersti onun için biraz dikişim var.
Hepinize dua ettim birazdan tekrar uğramaya çalışırım hepinizi öptüm.
Çatloyor olabilir misin canım.benim ilk çatlağım öyle oldu sonra çizgi yaptı.
Amin inş canımAy bu hafta olsun da artık çok sabırsızım :) ama hep 15 mayıs veya 1haziran istiyordum mübarek günler olmaları da sebebiyle. Tabi Rabbim en iyisini bilir, hayırlı zamanda gelsin inşallah :)
cimcimesevilay benimde kalçam ve bacaklarımın üst kısmı öyle olmuştu isilik gibi birkaç hafta sonra Mor mor çizikler oluştu çatlamışım yani nolur nolmaz sende yağla bol bol
Kizlar dr a gittim bugun dogumum baslamis 2cm acikligim varmis dua edin bana aksama kadar artar dedi dr.
artmazsa yarin yatis yapilip suni verilcek insallah gerek kalmaz kendi sancimla dogururum
Amin amin benim içinde yolla evrene mesaj:))herkes dalga geçiyo benle nezaman doğurcan diyeEvrene yolluyorum bende doğurayım doğurayım doğurayım bugün doğurayım bu akşam gelsin kızım nolur nolur Allah'ım... :)))))
Ay ay benlede yaa dogur artik diyorlar kizmaya basladim sanki zorla tutuyorum kizi icerdeAmin amin benim içinde yolla evrene mesaj:))herkes dalga geçiyo benle nezaman doğurcan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?