2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım bnce sem prşembe yada cuma günü dogum yapıcaksın içime oyle doguyor:)
Ay bu hafta olsun da artık çok sabırsızım :) ama hep 15 mayıs veya 1haziran istiyordum mübarek günler olmaları da sebebiyle. Tabi Rabbim en iyisini bilir, hayırlı zamanda gelsin inşallah :)

Ayy kızlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim hayırlara vesile etsin
Bu arada benim bugün günüm doldu yarin randevum var ama kızında hic bir belirti yok gelmeyecek gibi sanki ne su ne nisan ne ağrı ne olacak bu böyle yarinda birşey olmazsa günüm doldu zaten ne yapacaklar bana tecrübelianneler bana yardim llütfen

Ay bu hafta olsun da artık çok sabırsızım :) ama hep 15 mayıs veya 1haziran istiyordum mübarek günler olmaları da sebebiyle. Tabi Rabbim en iyisini bilir, hayırlı zamanda gelsin inşallah :)
Şimdi girdim mesajini gördüm...kiyamam yavrum benim, gelsin artık yaren kizimiz , zülal da yokluyor ona göre kuşum :)))

Bugun yarın gelsin yaren insaAllaahhh:)

Ben yoğunum bugun yarın ,hatta yarın netim olmayacak liste de olmayacak biri hayrına ilgilenirse çok guzel olur ilgilenmezse de geldiğimde isim zor :))
Opuldunuz :)

Doğum yapmazsam ki pek olacak gibi hissetmiyorum :)) ben bakmaya calisirim yarin canim. Bu aksam allah izin verirse bol ibadet bol bol dua edecegim :))
Dun ilk defa gercek dogum sancisi gibi bi sanci geldi gitti geziyorken 1 kere sadece ama daha olmadi. Kizim da asagilari kaziyormus gibi yaptı. Bugun hicbirseyim yok malesef :))
Kontrol de iptal oldu, cok sansliyim ya, doktor eyleme gitmiş. Muayene yapmayacakmis :) yarın sabah erkenden gideceğim inşallah :)
Birde afedersin sarimsi sumugumsu bi akıntı oluyor ara ara bi arkadas nişan olabilir dedi ama bilmiyorum :) yarin unutmazsam doktora soracagim onu da :)
Seni de merak etmiştim görmemiştim de.

O güzel yüreğinle edeceğin güzel dualarina beni de kat canım benim, kizim gelsin annesinin kucagina bi an önce :))

Ufff bu haftaya kadar catlak oluşmadı bu sabah bi kalktım göbeğimin yanları carlamış mor mor damarlarda belli oluyor off son haftalarda olcak işmi bu dogumdan sonra geçermi kızlar sizce

Ufff bu haftaya kadar catlak oluşmadı bu sabah bi kalktım göbeğimin yanları carlamış mor mor damarlarda belli oluyor off son haftalarda olcak işmi bu dogumdan sonra geçermi kızlar sizce

Canım geçmez ama doğumdan sonra o mor çizgiler beyazlaşır , malesef bende de olduuu

ay gerçekten mi ya evet maalesef kaşınıyo isilik gibi kızamaık gibi kırmızı kırmızı bişeler çıktı onlar kaşınıyo gidecem zaten bu hafta muhakkak söylicem

Cnm selametle kurtulmussunuz cook sevindim
ALLAH anali babali ablasiyla büyütsün insaallah...
Cok şükür normal doğum olmus cok fazla sezaryen var cunku

Hepinize cok tsk ederim kizlar
Rabbim cumlemizin evlafini bagislasin saglikla insaallah

Giremiyorum eskisi gibi malum Taha tum vaktim oldu cok sukur :)

Sariligimiz azaldi yatin tekrar test yapilacak

Yanliz cisi bezine temas edince kiremit rengi lekeler olusuyor
Nette arastirdim susuz kalinca idrarda kristallesme oluyormus
Guzel de emiyor masaallah ama cok az da olsa su vermeye basladim
Bunla ilgili bilgisi olan varsa yazsin

Yarin kontrolu var dra da danisicam sariliktan da olabilirmiş

Yarın drun soyledigini yazarim size
Dogum yapip kacirdigim varsa hakkini helal etsin
ALLAH anali babali buyutsun kuzularinizi

hepinize hayırlı kandiller kızlar ne güzel bi aya girdik ya Rabbim bu mübarek günün hayrına hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağ salim yavrularımıza kavuşalım inşallah benimde acayip midem bulanıyo bişe yeyip içmek istemiyorum tansiyonum düşüyo ayağa kalkamıyorum artık çok zorlanıyorum

Kizlar afedersiniz ishal olmusum ya midem de bulaniyor sirtim buz gibi battaniyenin altina girdim acaba bir sakincasi var mi ishalin yarin doktora gidecem zaten ama size de bir danisayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…