2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim Allah anali babali buyutsun bebisini okdr kucuk dogunca kuvoze girer mi diye korkuyodum ben de cunku benim bebisim de zayif ve 3 haftaya yakin geriden geliyor bana da moral oldu demek kuvozun kiloyla pek alakasi yok

Evet Cnm sert etme minicik kizim var ama saglikli dedi her kontrolünde dr.geldik bile az önce evimize.kimseye kulak asma 4-5 kg doğup da nice sorunlar yaşayanlar da var.saglikli olsunlar da

Canım maşallah size, hep böyle sorunsuzca devam etsin inşallah.
Kuzunu benim yerime de kokla

Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla...

Sağol canım benim Allah razı olsun.

Şu mübarek günlerde herkesin yavrusuna sağlıkla kavuşmasını ve sağlıkla büyütmesini diliyorum.

Kontrolden geldik bugün 38+0 olduk, 3.400 kilomuz. 1cm açıklığım varmış, sancı yok. Dr açıklık 3-4 cm olduğu zaman suni sancıyla doğurtcam seni dedi. Korktum. Ben herşey normal olsun istiom dedim. Bebek kanalda çok aşağıda olduğu için açıklığım artar da sancım olmamaya devam ederse bebek enfeksiyon kapabilir, bu yüzden bekletmem o şekilde dedi.

Kızlar benim gunum doldu ama birşeyyok bende doktor yarin gel ddedi yine bisey im olmazsa bana naparlar fikri olan var mi

Canım herşey gönlüne göre ilerler ve sağlıkla kavusursun inşallah kuzuna

canım sen hiç oyalanma doktora git çünkü o pupp denilen şeye benziyor hamilelerde çıkan bir alerji ben 39 haftalık gebeyken onun yüzünden bir hafta hastanede yattım kaşıntı dağılmadan heryerine git doktora

az önceki mesajı cimcime için yazmıştım ama hepiniz için de tekrar söyleyeyim kızlar son haftalarda aşırı kaşıntınız varsa ve kabarıyorsa mutlaka doktora gidin ama cildiyeye uzman doktor baksın pupp hamile hastalığı olabilirsiniz dikkatli olun

İnşallah gönlüne gore olur herşey. Allah yardim etsin.

cnm büyük ihtimal sürdüğüm bebek yağından oldu alerji yaptı sadece göbeğimde var bi tek oraya sürüyodum zaten

Kzlar dun gobegm asri kasndi zor tuttm kndmiuyudm bgnde ole kasniyoo bn elbse uzernden ovldm smdi bktmda alerji gbi snkii oglumada gecermi

Çatı muayenesi hiçte korktuğum gibi değilmiş bu arada
İki parmağıyla iç aşağı yönde baskı uyguladığında birazcık gerildim ama üç saniye kadar süren bişeymiş. Sonrasında kanama, ağrı falan da olmadı.
Benim gibi çekinen arkadaşlarım içinizi biraz rahatlatayım die yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…