2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
annemle eşimi çarşıya yolladım oh mis tek kaldım kaç gün sonra açtım mozard dinleyip internette geziyorum soğuk su içe içe. kafa dinlemek bu olsa gerek

perde yaptırılacak. çatı katı perdesi umarım uyguna gzl bir şeyler ayarlarlar. hep idareten birşeyler ayarladık biz standart ölçü olmadığı için. yaptırınca bayağı evin şekli değişecek.

dedim deseni rengi whatsapp tan atarsınız

hastane çantamı açıp yeniden düzenledim. sırt çantama sadece sancı odasında giyeceğim gecelik çamaşır sütyen havlu fln koydum.

benim dünden beri adet olacakmışım gibi bacaklarım ağrıyor. bakınca kendimi yoracak bir şey de yapmadım ama..

belkide cennet kokusuna kavuşmana saatler kalmistirrrrrr

Kizlar yardiminizaihtiyacim. Var 3 gundur bel agrisindan duramiyodum konntrole gittim ve baskidan dolayi bobregimde buyume oluşuyor ve dogum sancisi gibi sanci cekiyorum dr ilaclar agriyi azaltie dedi ve agri kesiciler verdi ama bu satten sonra ilac kullanmak istemiyorum dr zararsiz diyor ama biliyorsunuz iste kullanmak istemiyorum diger bir cozumum dogum 2 haftam var daha ya agrikarla normali beklicem yada sezeryan napcami bilmiyorum ne olur akil verin bana

Ayni seyi bende yasadim gecen haftalar benimde bobregimde tas cikti mecbur agri kesicileri kullandim iyi geldi bir sorunda olmuyor ona gore veriyorlar zaten bence korkma ve kullan sezeryandan daha iyidir,

cnm büyük ihtimal sürdüğüm bebek yağından oldu alerji yaptı sadece göbeğimde var bi tek oraya sürüyodum zaten

Sevilaycim aynisi bende de oldu. Aktardan catlak icin karistirilmis bir yag almistim. Karnim gerilip kasinmaya kirmizi kirmizi sivilcemsi noktalar cikmaya basladi. Gece uyanip kasiyasim geliyordu. Doktoruma bir gun erken gittim bu yuzdrn. Alerji dedi krem verdi gecti sukur. O yagi da surmem bir daha catlagim gecsin diye aldim kullanamadigim o donemde cok kotu catladim aman uzak olsun.

Haklısın cnm o yağdan oldu güya çatlak olmasın dedik alerji yaptık işte aman aman Allah korusun bidaha kesinlikle sürmem

Cnm aklima gelmisken. Bi yerde okudum ilk günler göğüs pedi kullanmayin diodu. Acik kuru olmasi lazimmis. Pedle kapayinca kurumazmis yara olurmus

canim benim goguslerimde cok agri vardi kitle bile elime geldi. Tuhaf sari akıntı vardi. Annem hemsire, sicak su ile kompress yapip bepanthenle ped kapattikoyle gecti. Yoksa hem cok ssert olmuslardi hem de agridan duramiyordum.

Haklısın cnm o yağdan oldu güya çatlak olmasın dedik alerji yaptık işte aman aman Allah korusun bidaha kesinlikle sürmem
Bir de kokusu guzel olsa.. tum atletlerime o igrenc koku sinmis kosla mi yapmadim camasir suyu mu. Sulara batitdim batirdim cikardim leke yok gitmedi o koku bir turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…