2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Erkekle kızla alakası yok vallahi. Kızım Sağolsun gece yatırmadı. 2 saat uykuyla duruyorum. Bazen Gözlerim doluyor acıdan. Karnıma bağırıyom. Sonra geri kıyamıyorum.
Benimde öyle yaa canın o kadar çok yanıyor ki anlatamam kayınvalidemde şaşırıyor kız bebek hareketli olmaz diyo hala erkek olabilir diye bekliyor

En korktuğum şey uykumda suyum gelcek sancım başlayacak ben sersem sersem hastaneye koşcam böyle otururken gelsin işte minnoşum Allah gönlümüze göre versin inşallah
Amin inş senin dedigin cok mAntikli ama benim icin gunduz gelmesi pekte iyi degil cunku evde tekim esiminde isten gelmesi 2 3 saat malum istanbul trafigi onu beklerken dogururum diye korkuyorum gece oljrsa en azindan yanimda :-D

Allah yardimcin olsun canim umarim kolay bi dogum olur sancin olmadi mi hic hissetmedin mi
Canim hafif agrim vardi kendimi umitlendirmek istemedim dr gittk kontrole bakti ve acilma var dedi :)
Simdi sancilari takip ediyorum nisanim geldi dua edin banada kizlar

Arkadaşlar gece adet sancısı çektim resmen hiç uyuyamadım bugün doğum yapacam sandim simdi arada hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi acaba bu agri

Arkadaşlar gece adet sancısı çektim resmen hiç uyuyacağım kesin bugün doğum yapacam dedim simdi arada hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi acaba bu agri
2 3 gundur bendede var adet agrisi gbi agri bide kasiklarima birden bole bicak saplanmasi gbi agri giriyor adim dahi atamiyorm dogrcam die dusunmuyorm hic cnku 3 4 gun once gttgmde kanala dahi girmemsti dha var demsti doktor gün sancilari heralde

2 3 gundur bendede var adet agrisi gbi agri bide kasiklarima birden bole bicak saplanmasi gbi agri giriyor adim dahi atamiyorm dogrcam die dusunmuyorm hic cnku 3 4 gun once gttgmde kanala dahi girmemsti dha var demsti doktor gün sancilari heralde

Senin bebiş döndümü kız belli olmaz girmezse bike sancı anında giriyo kanala

Arkadaşlar gece adet sancısı çektim resmen hiç uyuyamadım bugün doğum yapacam sandim simdi arada hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi acaba bu agri

Canım dünden beri geçmediyse bi hastaneye git , açılman falan olmuştur belki gününde az kalmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…