- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.261
canım bebek yağı mı kullanıyorsun bi dönem bende de oldu kırmızı lekeler karnımda ve bacaklarımda çatlıyorum diye çok korkmuştum o zamanlar duştan sonra bebek yağı kullanıyordum sonra kullanmayı bıraktım gecti nemli ve ıslak cilde kullanırsan öyle leke oluyor zeytinyağı kullan canım o geçiriyor ben o kızarıklıktan sonra hiç bebek yağı kullanmadım bi daha da olmadı çok şüküryağlıyorum da acaba ondan mı oldu alerji mi yaptı acaba var benim böyle şeylere alerjim çünkü
Hamilelik süresince, doğum yaklaştığında ve özellikle doğum sancısı çekerken "İnşikak Suresi" okumak (Özellikle bebeğin kafa gelişiyle değil makattan geldiğinde dönmesi için çok okunabilir. Tabi doktor sezeryan için ikna edivermezse) - See more at: http://www.annenotlari.com/oku/7958/dogum-icin-okunacak-dualar#sthash.nWo67tmo.dpuf
Ufff bu haftaya kadar catlak oluşmadı bu sabah bi kalktım göbeğimin yanları carlamış mor mor damarlarda belli oluyor off son haftalarda olcak işmi bu dogumdan sonra geçermi kızlar sizce
canım bende 3 hafta boyunca çok ilginçtir ki her pazar ishal mide bulantısı ve kusma oluyordu doktora söyledim güldü bana sanki yalan söylüyomuşum gibiKizlar afedersiniz ishal olmusum ya midem de bulaniyor sirtim buz gibi battaniyenin altina girdim acaba bir sakincasi var mi ishalin yarin doktora gidecem zaten ama size de bir danisayim dedim
canım bende 3 hafta boyunca çok ilginçtir ki her pazar ishal mide bulantısı ve kusma oluyordu doktora söyledim güldü bana sanki yalan söylüyomuşum gibigeçen hafta olmadı çok şükür bol bol su iç bebeğin susuz kalmasın posalı yicekler ye patates püresi falan canım ama bugün geçmezse de mutlaka doktora git çok geçmiş olsun[/QUOTE.
Suyu artirayim ishal yapacak bir sey de yemedim ama anlamadim ki cok sagol canim insallah yarina kadar gecer
sağolasın canım bende duymuştum bugün okumayı düşünüyorum rabbim hangi doğum hayırlısı ise onu nasip etsin inşallahBebisi donmemis olan hatunlar. Insikak suresi okumaliymis simdi nette gördüm aklınizda olsun :)
canım bebek yağı mı kullanıyorsun bi dönem bende de oldu kırmızı lekeler karnımda ve bacaklarımda çatlıyorum diye çok korkmuştum o zamanlar duştan sonra bebek yağı kullanıyordum sonra kullanmayı bıraktım gecti nemli ve ıslak cilde kullanırsan öyle leke oluyor zeytinyağı kullan canım o geçiriyor ben o kızarıklıktan sonra hiç bebek yağı kullanmadım bi daha da olmadı çok şükür
kullanma canım tahmin ettim zaten zeytinyağı kullan doğalını bulabilirsen daha iyi olur o hiç kızarıklık yapmıyor hemde olan kızarıklıkları da geçiriyor çatlamayı da önlüyorevet cnm bebek yağı kullanıyorum büyük ihtimal ondan oldu kullanmicam artık
hepinize hayırlı kandiller kızlar ne güzel bi aya girdik ya Rabbim bu mübarek günün hayrına hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağ salim yavrularımıza kavuşalım inşallah benimde acayip midem bulanıyo bişe yeyip içmek istemiyorum tansiyonum düşüyo ayağa kalkamıyorum artık çok zorlanıyorum
az kaldı canım bunlar kuzunun nazları.artık kucağına alıcaksın
Dogursak doktor yok yani tövbe tövbe. Anliyorum eylem yapmalarini ama bizim sucumuz ne ki yani. Bi tane psikopatin cezasini bize cektiriyorlar. Eylem yapinca duzelecek sankiHee bide evet grevdelermis doktorlarimiz, sagolsunlar, ebeler bakti bana,yani nst sonucuna, girişimi de acilden yaptilar. Hatta yanimda bi bayan vardi bugün sezeryani varmis normalde, doktorun yok, yarin gel dediler yolladilar kadini
Dogursak doktor yok yani tövbe tövbe. Anliyorum eylem yapmalarini ama bizim sucumuz ne ki yani. Bi tane psikopatin cezasini bize cektiriyorlar. Eylem yapinca duzelecek sanki
Cnm selametle kurtulmussunuz cook sevindim
ALLAH anali babali ablasiyla büyütsün insaallah...
Cok şükür normal doğum olmus cok fazla sezaryen var cunku
Doğum yapmazsam ki pek olacak gibi hissetmiyorum :)) ben bakmaya calisirim yarin canim. Bu aksam allah izin verirse bol ibadet bol bol dua edecegim :))
Dun ilk defa gercek dogum sancisi gibi bi sanci geldi gitti geziyorken 1 kere sadece ama daha olmadi. Kizim da asagilari kaziyormus gibi yaptı. Bugun hicbirseyim yok malesef :))
Kontrol de iptal oldu, cok sansliyim ya, doktor eyleme gitmiş. Muayene yapmayacakmis :) yarın sabah erkenden gideceğim inşallah :)
Birde afedersin sarimsi sumugumsu bi akıntı oluyor ara ara bi arkadas nişan olabilir dedi ama bilmiyorum :) yarin unutmazsam doktora soracagim onu da :)
Seni de merak etmiştim görmemiştim de.
O güzel yüreğinle edeceğin güzel dualarina beni de kat canım benim, kizim gelsin annesinin kucagina bi an önce :))
Selam arkadaşlar herkese hayırlı kandiller diliyorum.
Geçmişe ara ara göz atıyorum ama kaçırdıklarım oluyor umarım herkes iyidir.
Biz şükür iyiyiz, göbeğimiz düştü dün ilk banyomuzu yaptık bugünde sağlık ocağında topuk kanı verdik.
Şükür emmemizde de sıkıntı yok.
Bu arada merak eden arkadaşlara bir paket 2-5 kilo bez aldık 50 tane 4 gün gitti, şimdi 80 lik yine 2-5 kilo aldık 1 paket daha 80 lik 2-5 gider muhtemelen sonra 2 numaraya 3-6 ya geçeriz Allah nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?