2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yağlıyorum da acaba ondan mı oldu alerji mi yaptı acaba var benim böyle şeylere alerjim çünkü
canım bebek yağı mı kullanıyorsun bi dönem bende de oldu kırmızı lekeler karnımda ve bacaklarımda çatlıyorum diye çok korkmuştum o zamanlar duştan sonra bebek yağı kullanıyordum sonra kullanmayı bıraktım gecti nemli ve ıslak cilde kullanırsan öyle leke oluyor zeytinyağı kullan canım o geçiriyor ben o kızarıklıktan sonra hiç bebek yağı kullanmadım bi daha da olmadı çok şükür

Ufff bu haftaya kadar catlak oluşmadı bu sabah bi kalktım göbeğimin yanları carlamış mor mor damarlarda belli oluyor off son haftalarda olcak işmi bu dogumdan sonra geçermi kızlar sizce

sanırım son haftalarda çok daha fazla oluyor. benim de son aylar göbek altım çatlamıştı bu hafta yanlara doğru da morluklar başlamış. bir de ben yağlana yağlana çatladım. sanırım karın esnemekten çok ağırlığı kaldıramıyor. son dönem yatakta etim taşıyamıyor dönerken ondan gerildi oldu.

tek tesellim toparlarken bu kdr çatlak kalmaması zaten beyazlaşacak..

Kizlar afedersiniz ishal olmusum ya midem de bulaniyor sirtim buz gibi battaniyenin altina girdim acaba bir sakincasi var mi ishalin yarin doktora gidecem zaten ama size de bir danisayim dedim
canım bende 3 hafta boyunca çok ilginçtir ki her pazar ishal mide bulantısı ve kusma oluyordu doktora söyledim güldü bana sanki yalan söylüyomuşum gibigeçen hafta olmadı çok şükür bol bol su iç bebeğin susuz kalmasın posalı yicekler ye patates püresi falan canım ama bugün geçmezse de mutlaka doktora git çok geçmiş olsun

evet cnm bebek yağı kullanıyorum büyük ihtimal ondan oldu kullanmicam artık

Merhabalar canlaaaaar, biz bugün doktora gittik nst ye baglandik. Sancilar cikti ama ben hicbisey hissetmedim o yuzden vajinal muayeneye gerek yok bu kez , iki gün sonra tekrar gel bakalim nst ye ve acilmaya dedi. Zaten sat e gore dogum gunu de o gun doluyo hayirlisiyla. Bakalim ne zaman keyfi gelicek benim oğluşumun
Bu arada kandiliniz mübarek dualariniz kabul olsun, Rabbimm hepimize su gibi akan doğumlar nasib etsin inşaallah

"Su mayıs gözümde büyüyor hayırlısıyla bi atlatsak" dediğim zamanı hatırladım,
Çok şükür atlattık sorunsuzca. Artık Hazal'ım için daha da sabırsızlanıyorum.
Sağsalim kucağıma almak nasip olur inşallah bu sefer Hepimiz sağlıkla kavuşalım...

Kandilimiz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah...

Yeni doğum yapanlar sağlıkla büyüsün kuzularınız, mis kokularıyla hep yanıbaşınızda olsunlar

Hee bide evet grevdelermis doktorlarimiz, sagolsunlar, ebeler bakti bana,yani nst sonucuna, girişimi de acilden yaptilar. Hatta yanimda bi bayan vardi bugün sezeryani varmis normalde, doktorun yok, yarin gel dediler yolladilar kadini

benim de son dönem diye mi ne bir iştah bir sürekli atıştırma sorma. gerçi ağır şeyler dokunuyor. kahvaltılık veya soğuk meyve ha bir de twister dondurma.

Hee bide evet grevdelermis doktorlarimiz, sagolsunlar, ebeler bakti bana,yani nst sonucuna, girişimi de acilden yaptilar. Hatta yanimda bi bayan vardi bugün sezeryani varmis normalde, doktorun yok, yarin gel dediler yolladilar kadini
Dogursak doktor yok yani tövbe tövbe. Anliyorum eylem yapmalarini ama bizim sucumuz ne ki yani. Bi tane psikopatin cezasini bize cektiriyorlar. Eylem yapinca duzelecek sanki

Cnm selametle kurtulmussunuz cook sevindim
ALLAH anali babali ablasiyla büyütsün insaallah...
Cok şükür normal doğum olmus cok fazla sezaryen var cunku

Sağol canım benim.

Benim doğum yaptığım hastanede günde 10 doğum oluyormuş. (aylık ortalamaya göre en az 10) benim yattığım gün gözümün gördüğü 4 normal doğum vardı şükür bende normal yaptım yine ve Allaha şükür kendi doktorum girdi doğumuma.

Selam arkadaşlar herkese hayırlı kandiller diliyorum.

Geçmişe ara ara göz atıyorum ama kaçırdıklarım oluyor umarım herkes iyidir.

Biz şükür iyiyiz, göbeğimiz düştü dün ilk banyomuzu yaptık bugünde sağlık ocağında topuk kanı verdik.

Şükür emmemizde de sıkıntı yok.

Bu arada merak eden arkadaşlara bir paket 2-5 kilo bez aldık 50 tane 4 gün gitti, şimdi 80 lik yine 2-5 kilo aldık 1 paket daha 80 lik 2-5 gider muhtemelen sonra 2 numaraya 3-6 ya geçeriz Allah nasip ederse.

Bende merakla bekliyorum seni canım sağlıkla kucağına alacaksın inş.hemde 1-2 güne gör bak.

Canım maşallah size, hep böyle sorunsuzca devam etsin inşallah.
Kuzunu benim yerime de kokla

Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…